Günaydin hanimlar, hepinizden Allah rari olsun. ben hicbirzaman para icin madiyat icin bosanmak istiyorum demedim dememdim.
Saadec sorumsuzluk, ilgiszlik. Aksamlari ben kendisinden gec geliyorum eve. Diyor ki, söz ise bakicam. Aliyor telefonu eline haber okuyor, face takiliyor bilmem ne.
Ben emziren bir anne, her Sabah cocuguma birakacak kapi ariyorum, ordan oraya atiyorum. Ya annem bakar, ya ablma, yengem, kaynanamam vs.
Ne olduysa, dogumdan sonra oldu, sevisizlik ikimizde de basladi gibi. Hic bir Zaman saygimizi yitirmedik.
Ama gercekten, simdiye Kadar isteseydi cok sey yapardi.
Borclarda ne biliyormusunuz, evlendik, dügün borcu. Ben mobilyasiz takir takir kuru eve gelin geldim. Yanliz benim aldigim ceyiz ve bir kac kuru mobilya. Her sey borcla alindi...cünki elimizde birden para yoktu. Ve esyalar gerekliydi. Misal perde..misal hali..hic birsey yoktu.
O borc varken (cahillik) yeni araba aldik. sonra araba borcu...ve cocuk istegimiz vardi, hamile kaldim calismadim..
arabayi sattik o sorun olmadi.
lakin, gecim derdi... gecinebilmek icin borca girdik.. simdi o borclar var...
yani benim de borcum ve öderim.
Yanliz Burda is imkanni var, isterse ekmegini tasdan cikarir. ne imkanlar var..ama yapmiyor. Is aramiyor. bulmus bir yer, iki kurusa razi... cünki bana güveniyor...
ama bir erkek kadina güvenmemeli...
Ve ben onu konu etmek istedim..