Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet var ama bebeğin sağlığını riske attığı için önerilmiyor

Var ama riskli. Doğmasını bekleyin

yok yaptırabilirsin tehlikeli değil fetal dna anneden alınan kanla yapılır ☺☺ eğer amniyosentez yaptırsaydın o tehlikeli olurdu

karıştırmamak için tekrar baktım bak tehlikeli değil

Eklentiler

• IMG_20230317_225741.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 54
Ayy adamın halini düşünemiyorum bence adamdan tamamen kop madem yaptın bu işi bu adam sana artık iyi davranamaz hatta belki cinnet geçirir bir gece ansızın uyurken boğar seni yaptığın küçük bir hata veya tatlı bir atışma değil başka bir adamın altına girip memeni elletip hala zavallı kocana eşim diyemezsin umut edemezsin . O çocuk eşinden de olsa o adamdan artık sana hayır yok kendine yeni bir hayat çizmek zorundasın

Ne diyosan anlamıyorum memelerini ellettikten sonrasını okumadım .

Ben şimdi bekliyorum Begüm yazsın bana hele bir de ondan sonra görüşeceğiz onunla burdan delikanlılık yapmak kolay. Ben ona yapacağımı biliyorum
Çok değişik düşünce yapısına sahip birisi . Belki de o şekilde büyüdü çevresi öyleydi veya büyük travmlari var bilemiyorum çok farklı

İntihar ettin bir sürü hap içtin sonra sabah oldu kocam seni evden attı bebekte hala seninle falan filan…

Çok değişik düşünce yapısına sahip birisi . Belki de o şekilde büyüdü çevresi öyleydi veya büyük travmlari var bilemiyorum çok farklı
Vallahi banane ki ben anası değilim babası değilim o kim ki senin gibiler deyip bana hakaret ediyor? Yani kimin kimi öldürmeye hakkı var ya burda kocan iyi seni öldürmemiş diyor? Benim annemin arkadaşının kızı kadın cinayetine kurban gitti. Hem de 9 yaşındaki çocuğunun gözünün önünde. Kimse bunu aklayamaz kimse!

Bazen "dunyalilardan tiksiniyorum"moduna geliyorum.Bu ne şimdi?nereden üretim bir zihin yapısı..iki kitap okuyun ya!biraz Reşat Nuri biraz Halide Edip, Yakup Kadri...Ruhunuz biraz doysun ,bu nedir?neyin arayışı,neyin kafası okurken utanmadan sinir harbine doğru bir akış oluyor ruh dünyamda..gerçekse ayrı tiksinti, uydurmaysa rezil hayal dünyası kafasına uyuz olma hâli!

Tamam öldürmesin.Ama zinaninda ağır cezası olmalı ister erkeğe ister kadına.Yuvalar yıkılıyor böyle böyle.

Nillev sen karsidaki de saygısız olursan saygısız cevap alırsın.
Ben cinsiyet ayrımcılığı yapmam.
Ben size yorumumu yaptım.Hiç bir şekilde saygısızlık içermiyor.Aksine yerinize ben utandım!Bal gibi cinsiyet ayırımcılığı yapıyorsunuz.Kocası aldatan kadınlara boşanma,kocasını aldatan kadınlara dua et seni öldürmedi demek ayırımcılıktır.Zinanın cezası da size kalmadı.Siz yargı kurumu değilsiniz.

Aldatanlara boşanma gibi birşey yazmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…