Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanfendi ben melek değilim.Gunahsiz hatasız da değilim.Dogru bildiğimi soylemekten şaşmam

Kullandığın cümle çoook yanlış.

Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmaz ne demek? Lisedeyken hemen her sabah yaşlı bir adamın pis pis sözlerini duyuyordum yanımdan geçerken. Kuyruk mu sallamış oluyorum? Ya da tecavüze uğrayan onca kadın? Yapma Allah aşkına, dinazor döneminde kaldı o söylem, çok cahilce.

Kullandığın cümle çoook yanlış.

Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmaz ne demek? Lisedeyken hemen her sabah yaşlı bir adamın pis pis sözlerini duyuyordum yanımdan geçerken. Kuyruk mu sallamış oluyorum? Ya da tecavüze uğrayan onca kadın? Yapma Allah aşkına, dinazor döneminde kaldı o söylem, çok cahilce.
Açık soyleyim bu yaşıma kadar kimseye anlatmadım.Lise 1 de okula giderken babam yaşında adam bildiğiniz ana cadde de.Arkamdan yaklaştı.Afedersiniz parmağını arkamda hissettim.Dondum arkama bana sucluymusum gibi laf söyledi.Yasim 14 sinirlendim ses çıkarmadim.Suan 29 yaşındayim aynısı başıma gelse öldürürüm o kişiyi.

Tamam öldürmesin.Ama zinaninda ağır cezası olmalı ister erkeğe ister kadına.Yuvalar yıkılıyor böyle böyle.
Yaa SANANEEEEE sana mı kaldı zinanın cezası? Kim aldatırsa aldatsın bu haysiyetsizliktir bunun ağır mağır bir cezası olamaz, sonucu boşanma olur!! Sen kimsin ya insanlara ceza kesmeye çalışıyorsun ya?? Ne demeye getiriyorsun? Ağır ceza ne???

Açık soyleyim bu yaşıma kadar kimseye anlatmadım.Lise 1 de okula giderken babam yaşında adam bildiğiniz ana cadde de.Arkamdan yaklaştı.Afedersiniz parmağını arkamda hissettim.Dondum arkama bana sucluymusum gibi laf söyledi.Yasim 14 sinirlendim ses çıkarmadim.Suan 29 yaşındayim aynısı başıma gelse öldürürüm o kişiyi.

Kuyruk sallamış mıydın? Yooo, 14 yaş çocuk yahu.

Demek ki kuyrukla boynuzla alakası yokmuş değil mi? Konu sahibini eleştirebilirsin elbette haddim değil karışmak ama artık kadınlar olarak kuyrukmuş, köpek bakmış gibi saçma suçlamalar kullanmayalım ya.

Bu nasıl bir arsızlık ya ? Ar damarınız çatlamış sizin.
Vicdanın rahat mı
Yaa SANANEEEEE sana mı kaldı zinanın cezası? Kim aldatırsa aldatsın bu haysiyetsizliktir bunun ağır mağır bir cezası olamaz, sonucu boşanma olur!! Sen kimsin ya insanlara ceza kesmeye çalışıyorsun ya?? Ne demeye getiriyorsun? Ağır ceza ne???
Sizin gibiler yüzünden bu şahıs eşime soyledim vicdanım rahat ama karnımdako çocuk kimden emin değilim diyebiliyor.

Kuyruk sallamış mıydın? Yooo, 14 yaş çocuk yahu.

Demek ki kuyrukla boynuzla alakası yokmuş değil mi? Konu sahibini eleştirebilirsin elbette haddim değil karışmak ama artık kadınlar olarak kuyrukmuş, köpek bakmış gibi saçma suçlamalar kullanmayalım ya.
Bir erkeğe göğsünü dokundurtmak kuyruk sallamak

Kadin kadina bunu soyler, bunu yakistirirsa erkek tecavuz etmeyi de, kadin dovmeyi de kendine hak gorur. Nuranka'da cocuk buyutecek, erkek olursa zihniyet belli. Biz sittin sene bu ulkedeki ahlak sorununu cozemeyiz
Nillev sen karsidaki de saygısız olursan saygısız cevap alırsın.
Ben cinsiyet ayrımcılığı yapmam.

Şimdi hemşire Bi arkadaşımla konuştum Anne karnında fetal dna testi diye bişey varmış. Babalık testi yapılabiliyormuş bi araştır dedi. bende eşime msj attım böyle bir şey varmış araştıralım yaptıralım dedim. Böyle bir şey mümkün mü sizce anne karnında yapılan test güvenilir midir. Yoksa doğmasını mı beklemeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X