- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi ferihagltkn
Hayır be lafımı çekmeyim.Bende erkeklerle yalnız kaldim.Calistim.Bunlar gibi sakalasma moduna girmedim.Yuh diyorum.
Ben kümes kadar ofiste 4 erkekle beraber tek kadin olarak calisiyordum. Cogu kadin ayni sekilde calisiyor. Para kazanmak kolay mi saniyorsunuz? Azicik agzinizin ayari olsun.
Namusu ağzına pelesenk edenler en namussuz insanlardır. Resmen burada kadın cinayetlerini aklamaya çalışıyor.Bunlar şey, en namuslu ayağına yatanlar. Onlar dışındaki herkes namussuz. Saçı açıksa namussuz, çalışıyorsa namussuz, erkekle aynı asansöre biniyorsa namussuz. Aman aksi halde kendine laf değer bi yerden
Bende çok sinirlendim.Sonra beni hedef gösterip konu açıyor.Ne demek dua et öldürülmemişsin ya?
Konu sahibi keşke görmezden gelse.
Erkek ağzı ile konuşan kadınlar çok çiğ. Kendi hemcinsine söylediği şeylere bak. Erkek aldatır elinin kiri diyen zihniyetten bunlar.
Erkeği vız vız arı sanıyo.Asiri sinirlendim ya. Kadin kadina bunu söyleyebilir mi? Velev ki kadın cilve yapti, adamin namusu ve akli yok mu? Siz istediğiniz kadar aciklayin, asla ama asla anlamaz
Hayır be lafımı çekmeyim.Bende erkeklerle yalnız kaldim.Calistim.Bunlar gibi sakalasma moduna girmedim.
Bunu mu aklıyorsun sen?! Hayır efendim YAPABİLEMEZ!! Kimse kimseyi her ne sebeple olursa olsun ÖLDÜREMEZ!Yapabilirdi.Oldurebilirdi.
Basım açık ve çalıştım da.Cogu şeye dikkat ederek.Bunlar şey, en namuslu ayağına yatanlar. Onlar dışındaki herkes namussuz. Saçı açıksa namussuz, çalışıyorsa namussuz, erkekle aynı asansöre biniyorsa namussuz. Aman aksi halde kendine laf değer bi yerden
Ben sadece o adamı suçlu bulmuyorum.Kadin suçlu ona yumuşak davranan kocası suçlu.Benim bisey cektigim yok. Istersem 50 tane adama mavi boncuk dagitirim, kimseyide ilgilendirmez. Adam olan dönüp bakmaz. Anlatabildim mi?
Kurban mı olsunlar??? Böyle kocalar dediğiniz eşi hayır istemiyorum demesine rağmen zorla birlikte olan, resmen tecavüz eden koca. Buna mı kurban olsunlar?Kurban olun böyle kocalara
Bir laf var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmazmis
Asıl siz kendinize gelin.Evli kadın nasıl belini göğsüne yabanci erkeği dokundurur.Ya Allah aşkına nasıl söylemler bunlar ya. Yok günah, yok kuyruk sallamış dişi köpek. Az ayarınız olsun
Erkeğin suç oranı daha düşük erkekte kabahatliKurban mı olsunlar??? Böyle kocalar dediğiniz eşi hayır istemiyorum demesine rağmen zorla birlikte olan, resmen tecavüz eden koca. Buna mı kurban olsunlar?
En namuslu sensin. Madalya ister misin?Basım açık ve çalıştım da.Cogu şeye dikkat ederek.
Sen tak onuEn namuslu sensin. Madalya ister misin?
En namuslu sensin. Madalya ister misin?
Yargılamak sana bana düşmez. Kocasıyla halleder halletmez bizi ilgilendirmez. Ahlak bekçisi değiliz. İlk önce herkes kendi kapısının önünü süpürsünAsıl siz kendinize gelin.Evli kadın nasıl belini göğsüne yabanci erkeği dokundurur.
Hanfendi ben melek değilim.Gunahsiz hatasız da değilim.Dogru bildiğimi soylemekten şaşmamSen az sallamışsın kocana demek ki kahve pembe.
Kadın niye her seferinde kadının düşmanı oluyor ya?
Ee o zaman niye bize soruyor.Burada yorum yapıyoruz.Yargılamak sana bana düşmez. Kocasıyla halleder halletmez bizi ilgilendirmez. Ahlak bekçisi değiliz. İlk önce herkes kendi kapısının önünü süpürsün