Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yerinde olsam o çocuğu hiç doğurmazdım. Eşimden de ayrılırdım ve kendime yeni bir yol çizerdim. Eşinle barışsan bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak böyle şeylerin unutulacağını hiç sanmıyorum. Bebek diğer adamdansa daha kötü, aranızdaki ilişkiyi eşine söylemekle tehdit ediyor eğer tekrar o işi yapmazsan diye. Babası böyle biri olan bebeği doğurmak istemezsin herhalde.

Etmiş zaten.Eşi benzetmiş adamı.

bütün mesajları okumadım da bu adamı olayın ertesi günü kapıya koyması gerekirdi.
Keşke yapsaydı,keşke ertesi gün hapı kullansaydı,keşke aldatmasaydı…bir sürü keşkeler var.Ama ortada babası şu an belli olmayan bir bebek var.Bence iki adamdan da hayır gelmez bundan sonra.

Bir laf var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmazmis
Tekrar tekrar ve tekrar salağa anlatır gibi anlatacağım sana anlayabilmen adına. Bugün kazen kibarca uyarısını yaptı kibar davranmaya çalışacağım.
Tavrın, düşüncelerin ve karakterin sığ. Tamamıyla sığ görüşlü bir insansın. Heryerde din ahkamı kesiyorsun. Dinimizde, Allah'ın verdiği canı almak günah, haram kılınmış. Bunu ilk önce hatırlatıyorum ki, öldürmeyle alakalı bir yorumun olduğu için.
Biz burda hepimiz kadına kızdık. Oh iyi yapmışsın demedik. Hepimiz yargıladık, hepimiz laf söyledik. Burdan 1 kadın bile çıkıp demedi ki, öldürülmeyi, dayak yemeyi haketmişsin. Çünkü öyle birşey yok. Olamaz. Kadının düşmanı yine kadıııın. En başta siz. Nedir bu kadın düşmanlığı? Sizin sorununuz ve probleminiz ne ? Kadın bir halt etmiş. Bir b.k yemiş, burada 500 tane mesajda kadını yerden yere vurmuşlar zaten. Bu kadının, öldürmediğine dua et lafına ihtiyacı var mıydı? İnsanları kınama kahve pembe, hiç birimizin hikayesi bitmedi. Hiç birimizin yarınının garantisi yok, ne yaşayacaksın bilemezsin, bu hayat sana neler getirecek en ufak fikrimiz yok. Sen kendin diyorsun ki 14 yaşında tacize uğradım.
Şurada kk üyelerinde ben hayatım boyunca hiç bir tacize, sözlü yada fiziksel maruz kalmadım diyemez. Hepimiz kaldık. Yeri geldi, kadınlığımızdan vurarak yerin dibine sokup taciz ettiler, yeri geldi vücudumuzdan.
Erkekler bunu bize zaten reva görürken, sen neden bunu yapıyorsun ? Gerçekten aşırı derecede merak ediyorum. Nedir bu kadınları gömme isteğin? Ailen sana kadınların alçak olduğunu mu öğretti, yoksa erkekler üstündür mantığıyla mı büyütüldün.? Üzülüyorum, ancak sana değil. Senin neslinden dünyaya gelecek evlat benim evladımda aynı nesilde olacak. Ve aynı bizim seninle uğraştığımız gibi, çocuklarımızda senin büyüttüğün zihniyet ile savaşacaklar. Allah akıl fikir, biraz da zihniyet ve vicdan versin sana. Yazık.

Konu sahibi de kötü biri olduğuna göre kendine uygununu bulmuş diyebiliriz.
Onu ben bilemem.Herkes kendine yakışanı yapar.Kadın aldattığı için suçlu,kocası zorla karısıyla birlikte olmaya çalıştığı için suçlu,o adam şantaj yaptğı için suçlu.Bu konuda ben sadece o bebeğe üzüldüm.

Ben bu zihniyette değilim.
İllaki İslami kurallara gideceksek İslam'da zina yapan erkek veya kadın a 100 sopa cezası var.Bu evli olmayanlar için.Evli olanlar içinse de recm cezası var.Bu islamda olan birşey.
Demek istediğim şu bu kadın suçunu hafifletmeye çalışıyor.Bende diyorum ki sus bosan git.
Eşi birgun cinnet gecirip onu ve çocuğu öldürse her gün dayak şiddet vs.
Gitsin tek başına çocuk büyüterek cezasını çekin.

Yani Bi zahmet affetmesin. Affetse bile daha olmaz. Güven gitti Bi kere. Daha huzurlu Bi şekilde yaşayabiliceğinisi mi sanıyorsunuz. Bu arada yok elimi tuttu yok beli mi tuttu yok tokat attım. Baya baya istemişçatır çatır sevişmişsiniz niye tokat atıyorsunuz. Ayrıca uykuluydum nasıl Bi bahane sarhoştum diyeydin bari. İnsan uykuluyken naptığını mı bilmiyor. Affederse kocanda da iş yok.

Keşke yapsaydı,keşke ertesi gün hapı kullansaydı,keşke aldatmasaydı…bir sürü keşkeler var.Ama ortada babası şu an belli olmayan bir bebek var.Bence iki adamdan da hayır gelmez bundan sonra.

aldatma meselesi bir yana aldatmamış olsa bile kocasının tecavüzcü olduğu gerçeği değişmiyor.
adamların biri şantajcı biri tecavüzcü babası belli olsa bile değişen birşey yok bana göre.
çocuğun babası her durumda pisliğin teki.

Böyle bir kadın duymuştum çocuğun iki dna si çıkmıştı Allah akıl fikir versin size çocuk başkasınınsa ailenizde sizi öldürebilir farkında mısınız

Sana yapilsa sen kabul edermiydin birdha yapacak mi sorusuyla yasarmiydin gerckten cok yanls yapmissin neden evli oldgunu unutuyosun ki evli bir akdn baska bir erkekle boyle fizigin guzel sohbetler rahatlkla yapmaz aten sucun buyuk

Fake

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…