Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasi bi adamlarla birliktesiniz ki, dayak mayak gayet olağan? Adam affeder, affetmez orasini kendi bilir, affederse de sacinin teline dokunamaz, ne münasebet?

Evli bir kadın olarak erkek olan kankam(!)la herkes çıktıktan sonra başbaşa kaldığım vakit iş yerinde konu cinselliğe gelecek kadar geniş bir muhabbet kuramazdım ben. Hadi diyelim bu yapıda birisiyim hiç konu kalmamış gibi yanımızda kimse yokken tuttuk cinsel konulara girdik yok belimi ölçsün göğsüme dokunsun derken konu içime boşalmaya kadar gelemezdi. Ki bu noktada konunun fake olduğunu düşündüm. Ama değilse gerçekse sizin kendinize saygınız yok. Aynı gün eşinizin de tecavüzüne uğraşmışsınız. Yaptığınız tek doğru eşinize itiraf etmek olmuş aldattığınızı. Eşinizi rahat bırakın bence kendine yeni bir hayat kurmak istiyorsa buna engel olmayın. Siz de kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın ve kankalık kavramını yeniden gözden geçirin. Bu hikâyede yanan evladınız olmaz inşallah. Enteresan bir konu.

Evli bir kadının erkek arkadaşı olamaz mı şeklinde yorum gelmesi ihtimaline karşı eklemek isterim elbette olur benim de iş arkadaşlarım var yakın olduğum ve bu yüzden eşimin de tanıştığı, ama mümkün değil bu şekilde iğrenç bir diyaloğa girilsin kankalık böyle bir şey değil çünkü. Bunu anlatmak istedim. Yani kendinize hakim olamayacak kadar zayıf karakterdeyseniz demek ki erkek kanka edinmemeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

İnşallah Feriha Gültekin gerçek adın soyadın değildir çünkü eğer öyleyse ben seni tanıyorum hatta eşinin bütün sülalesini aile dostlarımız. Adini soyadını yeni farketmrm ve olayım şoku

Vücut cillop mu senin tanıdığınin? Kendisini mikemmel fücutlu diye tanimladi netekim

Taniyomusunuz bu konu konu sahibini, peki bu olay gerçekmi

Sahsen su "kendimi kaybettim sonra yüzünü cirmaladim" olayi inanmadim. Gayet beraber olmak istemissiniz. Esinizin size tecavüz etmesine ne demeli?! Yani konu nerden baksa elde kaliyor. Cocuk esinizin olsa bile bundan sonra zor toparlarsiniz. Bebek gelene kadar zaten belirsizlik olucak. Esiniz razi olsa aile danismanina gidin. Ama ne yalan söyliyim: pnun yerinde olan cogu erkek bosanir

Konunun gerçek olmasına çok üzüldüm.
Keşke bebeği ilk öğrendiğinde aldırsaydın.
Yani eşinden olsa senden alabilir diğer adamdan ise yine çok kötü ..
Asla affetmez eşin seni boşuna yalvarma ve boşan.
Tekrar denesenizde olmaz..
Ailelere her şeyi anlatacaktır zamanı gelince..

Ya hadi sadece mesajlaşma, flörtleşme falan olsa yırtarı vardı ama bildiğin dümdüz sebişmişsiniz ya, haldır huldur.
pata küte danaya girer gibi dalmışlar ama dana kaçmaya da çalışmamış

Sebişme de güzel şekillenmemiş mi ama Şahin K filmi gibi. Belini ölçeyim dur memeni de ölçeyim
iyi de ama şakalaşıyolarmış gülüyoduk diyo linçlemeyin hemen ya. aklıma eski bi gazete haberi geldi. haritada yozgatı ararken hamile kalan kadın onlar da şehir bulma oyunu oynamışlar

O an gùl, sonra sevis, sonra adami yol kvkvjvk
yav yolmamış, kimliği açığa çıkmasın diye biraz farklı anlatıyo işte, ne desem detay mı verseydim kocama diyo zaten. gayet haldır şaldır bi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…