Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine seks hikayesi mi yazıyosun Feridun Abi şakası yapıldı mı? Yapılmadıysa ben şiyapayım dedim. Bu arada başlık ilgi çekici ama hikaye tırt, sürükleyicilik yok. Samimiyeti ve erotizmi bana tam geçmedi. Puanım 4.5

Öyle niyetim yok.Bir erkekle bile isteye başbaşa kalınmaz diyorum
Hanım efendi 17 yıllık çalışma hayatım var ve.genelde tek kadın çalıştım yemeğimi erkeklerle yedim. İş arkadaşlarım erkekti. Göz göze de geldim yeri geldi kahkaha da attım ama namusuma bir şey olmadı. Ahlak bekçiliği yapmayın
Bu kadar kasmayın artık bi salın insanları

Bu nasıl bir tavsiye.Dua et öldürülmemişsin gibi bir lafın konu sahibine ne faydası olabilir?
Başkasına yorum yapınca senin özel hayatina da saldiriyorlar
Çünkü öyle şeyler yazıyorsunuz ki inanamıyorum.
Bir laf var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmazmis
Bu ülkede tacize,tecavüze uğrayan bir sürü kadın var.Hepsi mi kuyruk sallıyor?
Konu sahibi bir hata yapmış.Ama bunun bedeli onu ömür boyu dövecek alkolik bir eş değil.Kimse buna layık değil.Haddinizi bilseniz keşke.Bu ağır yorumların ne faydası var konu sahibine?
Sizin yerinize ben utandım!

Konu gerçek kazen açıkladı

Mecburiyetten kalınır.Baktin karşındaki rahat uzak durursun.

Bir laf var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmazmis

Yuh diyorum.
Ben kümes kadar ofiste 4 erkekle beraber tek kadin olarak calisiyordum. Cogu kadin ayni sekilde calisiyor. Para kazanmak kolay mi saniyorsunuz? Azicik agzinizin ayari olsun.

Asiri sinirlendim ya. Kadin kadina bunu söyleyebilir mi? Velev ki kadın cilve yapti, adamin namusu ve akli yok mu? Siz istediğiniz kadar aciklayin, asla ama asla anlamaz

Asiri sinirlendim ya. Kadin kadina bunu söyleyebilir mi? Velev ki kadın cilve yapti, adamin namusu ve akli yok mu? Siz istediğiniz kadar aciklayin, asla ama asla anlamaz
Bende çok sinirlendim.Sonra beni hedef gösterip konu açıyor.Ne demek dua et öldürülmemişsin ya?
Konu sahibi keşke görmezden gelse.

Erkek ağzı ile konuşan kadınlar çok çiğ. Kendi hemcinsine söylediği şeylere bak. Erkek aldatır elinin kiri diyen zihniyetten bunlar.

Öyle niyetim yok.Bir erkekle bile isteye başbaşa kalınmaz diyorum
Herkes senin gibi değil bir erkekle baş başa kalınca aklına tek gelen şey seks olmuyor. Demekki sen bir erkekle başbaşa kalsan neler yapacaksın.
Hayırdır ya namus seni öldürmemiş falan neyi aklamaya çalışıyorsun sen kadın cinayetlerini mi? Buradaki hanımefendi kocasını aldatmış yanlış bir şey yapmış bunun cezasını sen mi belirledin ölüm olarak??!! Bu nasıl bir zihniyet??!! Boşanmaktır bunun cezası ölüm değil!!!

Şaşırdım, anlatım dili o kadar üçüncü sınıf erotik hikaye gibi ki… Cidden. İlişki kısmını detaylandırması falan. Özür dilerim konu sahibini incittiysem.

Biz de sizin gibi sandık başta ama değilmiş. Gerçek olamamasını umardım çünkü doğacak çocuğa çok üzülüyorum

Yapabilirdi.Oldurebilirdi.

Bunlar şey, en namuslu ayağına yatanlar. Onlar dışındaki herkes namussuz. Saçı açıksa namussuz, çalışıyorsa namussuz, erkekle aynı asansöre biniyorsa namussuz. Aman aksi halde kendine laf değer bi yerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…