Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence adam bu yüzden doğumu bekliyo böyle sacmaliklar yapmasın diye bu kadar sakin. affetmez o kesin

Bir Feriha daha var tanıdığım, o da böyle yalancıydı
Konuya inanmadım
Ama yine de yok mu böyle vakalar, elbet vardır. Memlekette namussuz çok.
Şöyle diyebiliriz, umarım bu muameleye maruz kalan eşler, eşlerini asla affetmezler.

Ayrılmalisin.Seni o.... görecek sürekli mutlu olamayacaksınız.Bize kızıyorlar bir erkekle başbaşa kalmayın dedikçe.Zinaya sebep olmuş bak.Once kendi ailene bu durumdan bahset.Madem bir b.k yedin.Cocuk ziyan olmasın.Dogurunca test yaptır.

Bak sen yumuşatarak söylemiştin ama diyecektin ki şeytana uydum ben.Senden utanıyorum ayrılmak istiyorum diyecektin.Dua et ki namus diye seni öldürmemiş.Veya da tutup da babanin kapısının önüne koymamış.

Kadinla erkek başbaşa kalinca aklina seks geliyorsa bu zihniyetle alakalidir. Bir ton insan kadin-erkek karisik calisiyor. Herkesin sevişmesi lazim o zaman. Ahlak kavrami olmayan insanin erkekle başbaşa kalmasina gerek yok, yine yapacagini yapar

Mecburiyetten kalınır.Baktin karşındaki rahat uzak durursun.

Bir laf var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek bakmazmis

Bi kaç ay sonra DNA testi yaptın bebek diğer adamdan çıktı o zaman ne yapacaksın ?

Aldırman lazım aldır tekrar devam edersen %100 kocandan emin olduğun bebeği taşı

Bu kötü yorum değil en doğrusu bu.

Bebeğin evde kavgalardan huzursuz olacak.Dna testini muhakkak yaptır.Biyolojik babasını bilmeli çocuk.Bosanmayinca eski huzurun olmayacak.Kapi önüne çıkarmayacak.Sureklo dövecek yada alkole başlayacak eşin.En iyisi ayrılıp bebeğimle kendine hayat kurman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…