Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Yorum yapanlar en basından okusa cevaplara baksalarda aynı sorular sorulmasa tekrar tekrar
Herseyi geçtim kendni müthiş ifade ettgin için yazmk istedim şuan.okumaya kızarak basladım yavaş yavaş içinde bulundgun ruh durumunu düşünmye çalıştım
Bence söyleme eşine.Hiç bişey için geç diil tövbe et Allah çok büyük hiçbirini yaşamamışa döndürür kulunu sen ona sıgın baska kimseye diil,namaz kıl.Allahtan kalbine hidayet vermesini diliyorum

Sen başın dik git,konuşan konuşsun,elaleme bakarsan onlar hep konuşur.seni Allah biliyor,eden bulur, sen dik dur, utanilacak bişey yapmadin.
Ben Allah’a inanıyorum. Bütün bunlara rağmen bana çok iyi bir hayat verdi. Hala da veriyor. Benim kötülüğüm kendime başkasına kötülük düşünmem. Çok yalnız ve çaresiz kaldım. Sadece bazen çok zayıf hissediyorum. Evet bunlar geride kaldı ama atlatamadım

Yaşadıklarınız o yaş ÇOCUĞU için çok ağır şeyler.Lütfen destek alın.Emin olun işe yarayacak. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Evet,hiç bir yaşanmışlık silinmeyecek belki ama,bunları atlatmanızın,acısını azaltıp,izini biraz da olsun silmek için bu gerekli. Lütfen,kendinize bir iyilik yapın ve destek alın. Lütfen!

Bunların gerçek olmamasını diliyorum.
Ama gerçek olduğunu varsayarsak yaşadıklarınız kolay atlatılabilir şeyler değil. Böyle bir durumun üzerine yeterince psikolojik destek almadan evlenmemeniz gerekirdi ama bunu değiştiremezsiniz değil mi? Evlendiniz sonuçta.
Ama düzeltebilirsiniz. Eşinizden boşanın ve aldatma konusuyla ilgili hiçbir şey söylemeyin.

Ailenizin yanına dönmek psikolojinize iyi gelmeyecekse dönmeyin. Ama bence bu kararı vermeden önce psikolojik destek almaya başlayın. Psikoloğunuz gerekirse sizi bir doktora da yönlendirir.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Ama daha o kadar gençsiniz, yolun o kadar başındasınız ki. Hiçbir şeyi düzeltmek için geç değil. Her şeye en başından başlayıp yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize.
Hiçbir hata hayatınıza mal olmamalı. Yaptığınız hata sağlıklı bir ruh haliyle yapılmış bir şey değil zaten.
Kötü şeyler yaşamışsınız, sonrasında ise yanlış yanlışı doğurmuş. Bunu düzeltmeye başlamak sizin elinizde.

cok kurgusal,bence fakesin.

Çok canım acıyor. Eşime de üzülüyorum. Aldattım diye vicadansız olmuyorum. Sadece çok öfkeliyim,yalnızım. İntikam istiyorum. Ve umutsuzum.
Şu evren kuruldu kurulalı yaptıkları yanına kalan hiçkimse olmadı! Olmadı ve olmayacakda. Yanıma kaldı zannedende yarını beklesin.
Bu yüzden Allah'a sığın. Ve Sana yapılan zalimliğin başka bir versiyonunu sende başkasına yapma. Zira eninde sonunda yaptığını kendine yapıyorsun.
Acil yardım al. Bu çok önemli.
Allah yardımcın olsun tekrardan.

Elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Çünkü sizlerin kurduğu bir cümle bana güç verebilir. Teşekkür ederm

O kadar güzel ifade ediş tarzınız var ki k.bakmayın ama ben olaya inanmıyorum, bi arkadasında dediği gibi sosyal deney yapıyor gibisiniz,

Neden yaptın bilmiyorum ama anlatma. İlerde senin aleyhine kullanabilir. Bak sakın anlatma

Eğer böyle bi konu gerçekte var ise yorumum aynen su şekilde olacak, ne olursa olsun aldatmak kelimesi cümlede geçiyorsa söz bitmiştir, insanın geçmişinde yasadıklarının karşılığında aldatarak intikam alınmaz!

Alacağım. Almaya daha önce de çalıştım

Anlatın boşanma surecindesiniz zaten.Belki bu O' nun kolay toparlamasina yardımcı olur.

Anlatmayın bosanin sessizce. Aldatilma acısını eş olarak yaşamaz. Eş ihaneti sevgili ihanetinden ağırdır.

Karari siz kendiniz verin eşinizi bilen sizsiniz.

Ben olsam açık ve net söylerim gemileri yaktiysam tam yakarım.

Ben geçmişte yaşadıklarımı aldatma kılıf olarak sunmuyorum. Ama yaşadıklarım karakterimi olumsuz etkiledi. 15 yaşındaki sağlıklı bir çocukla ben aynı şeyleri yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…