Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Son yazdığınız paragraf psikolojim iyi değil ondan yapmış olabilirim gibi bir anlama mı geliyor?
Her türlü psikolojik destek almalısınız bence zaten.
Ayrıca bence söylemeyin zamanında dövmüş şimdi öldürmeye kalmasın bir de Allah korusun.
Yine de içinizden nasıl geliyorsa.

burda yazan acımasız yorumlara hayretle bakıyorum. insandır hata yapar. hanginiz mükemmelsiniz??
Sevgili kardeşim bence uzatma o ilişkiyi, ayrıl,yaşın gençken yeni bir sayfa aç, kötü günleri ebediyete göm. aldattıgını söyleme sakin, ne manyaklar kıskançlıktan cinayet işleyen, allah korusun. çok hassas bir şey, sessiz sedasız ayrıl

Çok ciddi bir kişilik bozukluğu mevcut.. yaşadığınız büyük travmalar sonucu bunun olmaması mucize olurdu zaten.

Eşinize hiç bir açıklama yapmadan boşanın.

Bir çok üyenin ve dahi bilirkişi olan üyelerin de izah ettiği gibi acil psikolojik yardım alın.

Sizin miladınız olsun bundan sonrası. Yaşadığınız acıları, hayal kırıklıklarını, pişmanlıkları ve vicdan azabınızı geride bırakın.

Daha sağlıklı daha mutlu ve çok daha huzurlu bir hayatınız olması dileğiyle

Bunu başarabilirsiniz. Sadece “inanın”

Konu ; ”Tecavüze uğramış ve eşini aldattığı için kendinden iğrenen ve bu durumdan kurtulmak isteyen ruh sağlığı kısmen yerinde olmayan bi kadın” ı tema alıyor .

Okuduğunuz paragraftan “Aldatan bi kadın”ı algılayabilmişsiniz ancak .

Su şartlar da ahlak anlayışınız sizin olsun lütfen .Ahlakınız kadar acıma ve yardım sever olabilme yönünüz de gelişseydi keşke .

Hiç bi insan ne yaşarsa yaşasın bunun bedelini başkasına ödetemez.ruhsal açıdan problemi olduğunu bile bile evlenip başkalarınında hayatını alt üst etmeye hakkı yok.Ahlak bekçisi olmadım hiç çok şükür siz burda benim ne kadar yardımsever olduğumu iddaa edemezsiniz,zira beni tanımıyorsunuz , ne kadar çok insanın ve canlının hayatına dokunduğumu bilemezsiniz. bence siz bi genel açıdan kendinizi geliştirin bi kaç kişisel gelişim kitabı önerebilirim bu saldırganlığınız için :)

Size cok güldüm .Çünkü okuduğunuzu yine anlayamamışsınız benim yoruma istinaden verdiğiniz cevaplara dönüp bi bakın :))
Tüm yazdıklarınız sadece nesnel olarak var;sadece kelimelerden ve noktalama işaretlerinden ibaret ama sadece görsel olarak .Anlam olarak içleri bomboş.(Ş yerine k harfi de uygundur buraya bence )

“Okuduğunu anlama metinleri ve soru bankaları “bi nebze rahatlatir sizi .Tavsiyem bol bol test çözün faydasını görürsünüz.

Evet, kızcağız evlenmeden ruh sağlığının kötü olduğunu( çok sağlıklı bi beyine ve ruha sahip olduğu için bunu düşünmeli idi tabi ki ) hesap etmeli ve bu durumun kocasını aldatacagı öngörüsünde bulundurtmalı idi ona :)))

Duygu yoksunluğunuz ve anlama kusurunuz ile inşallah daha fazla zarar vermezsiniz böyle dert açıp çare arayanlara .İyice uyuşturmazsınız hakaretle beyinlerini ,bedenlerini...

Hani çabam belki bi tık farkındalığınız oluşur .Sanki kadıncağız gelmiş buraya kocasının aldatmanın kendisine verdiği hazzı anlatıyor .

Yazdıklarımı ,paragrafta kendinizi geliştirdikten sonra dönüp tekrar bi okuyun .Hala değişim yoksa geniş görmeyi düşünmeyi öğretmek lazım size duygu kısımlarında ki yoksunluklarınıza malesef bi çözüm yok .

Bye.

Görünen o ki ciddi psikolojik sıkıntılar yaşıyorsunuz. Boşanma aşamasına gelmişsiniz artık anlatmanıza gerek yok. Kendiniz için iyi bir şey yapın ve uzman yardımı alın lütfen.

Keşke uyarıyı da dikkate alsaydınız inFlamess içinizden ş yerine k eklemeyi geçirdiğiniz, duygu yoksunluğu ve anlama kusurlarına vurgu yaptığınız yorumu yazmaz uyarı almazdınız.

Gerekli işlemi mune hanım yapmış zaten siZin için polemiğe girmeyeceğim artık sizinle doğrularınızla olan hayatınızda başarılar bol güneşler hadi canım sağlıcakla.

2 gündür girip buradaki yorumları okumamak için kendimi tutuyordum.
Sebebi ise zaten depresif olan ruh halime daha içinden çıkılmaz hale getirmemek. Maalesef benim ruhum pozitifden çok negatife duyarlı.
Ban yememek için bol bol “sakinim” telkininde bulunup geldim.
Birçoğunuz hiç gerçekçi değilsiniz. Ya aldatıyor,ya aldatılıyor yada aldatan arkadaş,aileye bireylerine sahipsiniz.
Bazılarınız yazdığın ikinci paragraf bahanen mi diye sormuş.
Evet bayanlar o yaşadıklarım benim çok ciddi,haklı bahanelerim.
Çünkü insanların karekterlerini yetişme,yaşam ve yaşadıkları şekillendiriyor. Beni karakterim şekillenirken ben pedofilisini de gördüm, tacizcisini de, tecavüzcüsünü de , sizin gibi ahlak bekçilerini de, karısını,kızını,anasını, danasını döve döve perişan edeni de.
Mesela 15 Yaşında ki bir kız kendini 6 kattan attı ve beyni parçalanarak can verdi. Ve insanlar sadece “kim bilir ne halt yedi” diyerek çekti gitti o cesedin yanından. Kimse acaba ne yaşadı, ne hissetti,değer miydi diye düşünmedi. Annesi,babası perişan oldu ama herkes onları anlamak yerine onları kınamak ile meşguldü.
Hepiniz dehşet kusursuz bireyler ve ebeveynler olmalısınız. Kınamayın ve hakaret etmeyin. Çünkü yapmam dediğiniz,kınadığınız herşeyi ya yaşayacaksınız yada bir sevdiğinizin yaşadığını şahit olacaksınız.
Birileri eşimin paronayalarının haklı olduğunu dile getirmiş. Eşimin paranoyası ben aldatmadan önce vardı. Ve mesajlarımı yakaladığı zaman ben eşimden bir süre önce zaten ayrılmıştım. Konuşmak için çağırdı bende gittim. Mesaj gelince aldı elimden. Hiç hakkı olmayarak. 2 hafta önce ayrılmış olmamıza rağmen.
Buna rağmen bu ilişkiye yeniden başlamak onun tercihiydi.
Eşim hiçbir zaman doğru şeylerden şüphelenmedi.
Ben o gelecek diye ruj sürerdim o hayırdır niye ruj sürdün,makyaj yaptın derdi mesela.
Aslında aldatma eylemi kavga edip benim evden ayrıldığım ve otel dışında kalacak yerimin olmadığı süreçlerde oluyordu.
Ben aldattım diye tü kaka bir insan değilim. Benim aldatmış olmam da eşimi mükemmel bir koca mükemmel bir insan yapmıyor.
Ben zaten o hakettiği için yapmadım bunu. Tamamen benim problemim.
EGO’larınızı benim üstümden tatmin etmeyin.
Bütün gün yapacak birşeyiniz yokken gelip burda insanlara hakaret ederek onları aşağılayarak var olmaya çalışan aslında hiçbir anlamda var olmayı başaramamış bazı hemcinslerimin bu ahlak bekçiliği beni son derece rahatsız ediyor.
Gerçekten kızınız benim gibi olsaydı ona bana yazdıklarınızı mı söylerdiniz? Benim kızım senin gibi olmaz diyorsanız, o zaman kesin olacaktır.
İnsanları kazanmaktan çok onları kaybetmeye hizmet eden bir sisteme hizmet eden anlayışınız var.
Sizlerden daha affedici olan yaradan varken siz kim olarak bu cümleleri kurup kendi eksik ve kusursuz yönlerinizi görmeksizin bana hakaret ediyorsunuz?
Birçoğunuzdan daha merhametli ve daha iyi
Bir insanım. Tek tesellim bu.
Biri de böyle kadınlar “anne olmasın” yazmış. Ne büyük bir gaflet. Sana mı düştü bunun kararını vermek? Emin ol ki senden daha çok iyi bir anne olurum. Eğer öyle olmasaydı bu karmaşayı göz ardı edip bir çocuk yapardım. Ama yapmadım. Çünkü bencil ve kibirli değilim. Hatalıyım. Sadece hatalı. Ve bu yüzden dışlanmayı,hakarete uğramayı haketmiyorum.
Bu arada insanoğlu bir ensest ürünüdür. Bu tarz şeyler size çok kötü geliyor ya. O zaman kendinizden de mideniz bulansın. Bence ensest daha berbat birşey olmalı sizin için. Lütfen o dar ve kötülük odaklı Zihni’niz ile benim ölümü M.E. hizmet etmeyin. Çünkü eğer gerçekten vicdan taşıyorsanız benim varacağım nokta sizlere ağır gelecektir. Gerçekten vicdanınız var ise.

Yaptığın hatalarda seni yargılama hakkı yalnız ve sadece Allah'ındır çok açık ve net bir şekilde acılarını yaşadıklarını yazmışsın ve çok güzel bi özet geçmişsin burdaki herkez ve herşey hakkında taptığını doğru bulmuyorum dakat yaşadıklarının karşısında duruşuna saygı duyuyorum birtakım istismarlar yaşamış bir kadın olarak.
Yapılması gerekeni zaten tapmışsınız suyu bulandırma ve kararlı olarak boşan allah yardımcın olsun allaha emanet ol ve sana emanet olan bu can'a kıyma düşünceni kafandan at dik ve güçlü ol neler atlatmışsın iki üç lafla hayatından vazöı geçi eksin?

Allah kimseyi senin gibi sınavdan geçirmesin. İnsanlar maalesef acımasiz, her ne kadar yanlış yapsanda bir an evvel dön tövbe et, geçmişi unut,yeni bir hayat kurtaran kendine

Kendini öldürecek bir şey yok ortada. Şu fikirden uzaklaş lütfen.
Eşinden boşanır, kendine düzgün bir psikolog bulur, hem ruhunu hem hayatını iyileştirirsin.
Daha çok gençsin.

Ölüm bir şeye çözüm değil.
İnancın varsa, kendi canına kıyamazsın,
Yoksa, hiç olmaktan iyidir yaşamak.

Yaşadıklarını kimseye anlatmak zorunda degilsin. Boşandın ve yeni bir hayata başladın diye düşün.

Evet, yaşadıkların korkunç şeyler. Sana ah canım vah canım denilmesinin hiçbir faydası yok. Ama hayatın bitmedi. Hala hayattasın. Evet insanlar iğrençler. Malesef ben de insan türünden nefret eder hale geldim. Ama hala hayattaysan, sağlıklıysan yapabileceğin çok şey var. Boşan. Terapi al. Mutlaka meşgul ol. Spora başla. İnançlıysan sana şunu tavsiye edebilirim; Allahı tanımaya başla. Sadece bunu yap. Ve son olarak eğer sen istersen her şey güzelleşmeye başlar. Ama istersen... Unutmak diye bir nimet var. Unut. Unutamasan da unuttum de her şeyi. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama bilmeni istiyorum ki arkadaşın olsun istersen buradayım...

Bu ne yahu? Valla neredeyse insanlar sizden özür dileyecek aldattığınız için.

Hayatta olmaz diye bir şey yoktur, insanın başına her şey gelebilir evet. Belki sizi burada yerden yere vuran insanlar gün gelip aldatacak bu da tamam.

Ama, burada koca bir ama var. Ama siz eşinizi aldattınız diye insanların buna tepki göstermesine bu kadar tepki gösteremezsiniz. O kadar saldırgan bir üslubunuz var ki madalya bekliyorsunuz sanki insanlardan bravo kardeş iyi boynuz taktın diye. Noluyoruz yahu?

Ayrıca şu "kimsinin yirgilimiyi hikki yik." muhabbeti 21.yy'ın en büyük safsatası resmen. Kınadığınız şey başınıza gelir muhabbeti var bi de. Eee, ben sizi burada kınadım yarın ben de gittim aldattım diyelim nolacak ben iyi bir şey mi yapmış olacağım? Ben de yanlış yapmış olacağım. Çünkü önemli olan şahıs değil eylemdir.

Geçmişte yaşadıklarınız için size sempati besleyen üyelere de soruyorum. Madem yargılamıyoruz, o halde küçükken istismara uğramış pedofili erkekleri de yargılamayın? Yüreğiniz yetiyor mu buna da? O adam da kötü şeyler yaşamış ve normal bir psikolojide değil onu niye yargılıyorsunuz? Kurulan mantık baştan aşağı saçmalık.

Hiçbir konuda vurun kahpeye tarzını benimsemiş bir insan değilim, banane. Ama yanlış bir eylemi yapmış bir insanı da omzumda taşıyacak değilim. Konu sahibi sizde ben bir pişmanlık göremedim, konuyu açtığınızdan beri saldırgan bir şekilde yaptığınız şeyin kabul görmesini istiyor, kabullenilmesini dayatıyorsunuz. Ama her ne yaşamış olun aldatmak çirkin bir eylemdir. Ben de yapsam siz de yapsanız çirkin bir eylemdir ve bunu yaptığınız için alkış bekliyorsanız daha çok beklersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…