Bu ne yahu? Valla neredeyse insanlar sizden özür dileyecek aldattığınız için.
Hayatta olmaz diye bir şey yoktur, insanın başına her şey gelebilir evet. Belki sizi burada yerden yere vuran insanlar gün gelip aldatacak bu da tamam.
Ama, burada koca bir ama var. Ama siz eşinizi aldattınız diye insanların buna tepki göstermesine bu kadar tepki gösteremezsiniz. O kadar saldırgan bir üslubunuz var ki madalya bekliyorsunuz sanki insanlardan bravo kardeş iyi boynuz taktın diye. Noluyoruz yahu?
Ayrıca şu "kimsinin yirgilimiyi hikki yik." muhabbeti 21.yy'ın en büyük safsatası resmen. Kınadığınız şey başınıza gelir muhabbeti var bi de. Eee, ben sizi burada kınadım yarın ben de gittim aldattım diyelim nolacak ben iyi bir şey mi yapmış olacağım? Ben de yanlış yapmış olacağım. Çünkü önemli olan şahıs değil eylemdir.
Geçmişte yaşadıklarınız için size sempati besleyen üyelere de soruyorum. Madem yargılamıyoruz, o halde küçükken istismara uğramış pedofili erkekleri de yargılamayın? Yüreğiniz yetiyor mu buna da? O adam da kötü şeyler yaşamış ve normal bir psikolojide değil onu niye yargılıyorsunuz? Kurulan mantık baştan aşağı saçmalık.
Hiçbir konuda vurun kahpeye tarzını benimsemiş bir insan değilim, banane. Ama yanlış bir eylemi yapmış bir insanı da omzumda taşıyacak değilim. Konu sahibi sizde ben bir pişmanlık göremedim, konuyu açtığınızdan beri saldırgan bir şekilde yaptığınız şeyin kabul görmesini istiyor, kabullenilmesini dayatıyorsunuz. Ama her ne yaşamış olun aldatmak çirkin bir eylemdir. Ben de yapsam siz de yapsanız çirkin bir eylemdir ve bunu yaptığınız için alkış bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
Şu banın kalkmasını en çok şu mesaja cevap verebilmek için bekledim.
“Hayatta olmaz diye birşey yoktur” diyerek insanlar aldanabilir yada aldabiliri mi yoksa tecavüzü,tacizi mi yaşanabilir kabul ediyorsunuz?
Önce bu konuyu bir netleştirelim.
Beni bir pedofili ile bir tutmak bir akıl tutulması olmalı. Pedofili diyorsun yahu! El kadar çocukları öldüren, onları istismar eden insanlardan bahsediyorsun. Ben gidip kimseye bana yaptığının aynısı yapmadım. Aksini bir taciz, şiddet içeren birşeye şahit olsam Canımı ortaya koyar buna engel olurum. Kaç kere bir çocuğa, bir kadına uygulanan şiddete engel olduğum için dayak yemekten son anda kurtuldum tahmin edemezsin.
Kimse beni böyle insanlarla aynı kefeye koyamaz.
Aldatan erkekleri çoğuna sor hepsi karısını suçlar
“ Anne oldu kadın olmayı unuttu, beni tatmin etmiyor” vıdı vıdı.
Ben eşimin bunu hiçbir şekilde haketmediğini ve bunun tamamen benim hatam olduğunu kabul ederken bende pişmanlık göremiyor olmanızda sizin sorununuz.
Mesela bir sorun daha var. Siz kesinlikle “vurun kahpeye” diyen bir insansınız. Çünkü ben insanlara bana hakaret ettiği için tepki gösteriyorum ve sizde hakarete verdiğim tepkiyi eleştiriyorsunuz?
Ben buraya siz hakaret edin diye değil bir çıkar yol gösterin diye yazdım bunu. Hiçbir üye buraya hakarete uğramak için konu açmıyor. Kimseden beni omzunda taşımasını elbette beklemiyorum. Ben hatamın farkındayım.
Ama “sen şöyle tü kakasın” yorumu yerine “yaptığın büyük bir hata ama destek al yada şöyle yaparsan sana daha iyi gelir” gibi bana faydası olan yorumları için burdayım ve burda herkes.
O yüzden siz de tam şu tü kaka diyen gruptasınız.
Ben öyle değilim diyerek o gruptan ayrılamıyorsunuz
Ve sizce hangisi daha iyi,vicdani bir yaklaşım. Bir insanı itmek mi kaldırmak istemek mi?
Geçmişte yaşadıklarımı da böyle hafife almanız beni ayrı bir dehşete düşürdü.