Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Bu ne yahu? Valla neredeyse insanlar sizden özür dileyecek aldattığınız için.

Hayatta olmaz diye bir şey yoktur, insanın başına her şey gelebilir evet. Belki sizi burada yerden yere vuran insanlar gün gelip aldatacak bu da tamam.

Ama, burada koca bir ama var. Ama siz eşinizi aldattınız diye insanların buna tepki göstermesine bu kadar tepki gösteremezsiniz. O kadar saldırgan bir üslubunuz var ki madalya bekliyorsunuz sanki insanlardan bravo kardeş iyi boynuz taktın diye. Noluyoruz yahu?

Ayrıca şu "kimsinin yirgilimiyi hikki yik." muhabbeti 21.yy'ın en büyük safsatası resmen. Kınadığınız şey başınıza gelir muhabbeti var bi de. Eee, ben sizi burada kınadım yarın ben de gittim aldattım diyelim nolacak ben iyi bir şey mi yapmış olacağım? Ben de yanlış yapmış olacağım. Çünkü önemli olan şahıs değil eylemdir.

Geçmişte yaşadıklarınız için size sempati besleyen üyelere de soruyorum. Madem yargılamıyoruz, o halde küçükken istismara uğramış pedofili erkekleri de yargılamayın? Yüreğiniz yetiyor mu buna da? O adam da kötü şeyler yaşamış ve normal bir psikolojide değil onu niye yargılıyorsunuz? Kurulan mantık baştan aşağı saçmalık.

Hiçbir konuda vurun kahpeye tarzını benimsemiş bir insan değilim, banane. Ama yanlış bir eylemi yapmış bir insanı da omzumda taşıyacak değilim. Konu sahibi sizde ben bir pişmanlık göremedim, konuyu açtığınızdan beri saldırgan bir şekilde yaptığınız şeyin kabul görmesini istiyor, kabullenilmesini dayatıyorsunuz. Ama her ne yaşamış olun aldatmak çirkin bir eylemdir. Ben de yapsam siz de yapsanız çirkin bir eylemdir ve bunu yaptığınız için alkış bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
Bizde bunu anlatmaya çalıştık aslında geçmişte yaşanmış olaylar üzücü evet ama şuanki eylemlerle bağdaştırılamaz yanlış yanlıştır pişmanlığa söyleyecek lafım yok inş bir gün kendini affeder

Bak sen oyle mi
Ben sana koca bulamıyorum mu dedim
Sen kimsin boyle konuşuyorsun benimle
Haddini bileceksin önce

Şundan emin ol seni görmeden söylüyorum sana her bakımdanbin basarım
Bundan şüphe etme
Sen bulduysan herkes bulur be güzelim :KK66:
YAZILANI anla önce... Ben seninle alakalı olarak mı söyledim onu... sen evlilikle ilgili bulamiyorlar dedin bende sesle ilgili kolay bulur bir kadın dedim... lafı nereden anliyon acaba... tamamen üzerine alinmissin... Ayrıca Terbiyeli ol biraz güzellikten önce terbiye akıl daha önemli... Anlayamadigina göre

YAZILANI anla önce... Ben seninle alakalı olarak mı söyledim onu... sen evlilikle ilgili bulamiyorlar dedin bende sesle ilgili kolay bulur bir kadın dedim... lafı nereden anliyon acaba... tamamen üzerine alinmissin... Ayrıca Terbiyeli ol biraz güzellikten önce terbiye akıl daha önemli... Anlayamadigina göre
Ben çok güldüm ya resmen durduk yere üstüne alınıp hakaret etmiş size. Bi de sana bin basarım falan, liseli mode on:KK70:

Bak sen oyle mi
Ben sana koca bulamıyorum mu dedim
Sen kimsin boyle konuşuyorsun benimle
Haddini bileceksin önce

Şundan emin ol seni görmeden söylüyorum sana her bakımdanbin basarım
Bundan şüphe etme
Sen bulduysan herkes bulur be güzelim :KK66:
Ben sana demedim koca bulamıyorsun ordaki mesajına yorum yazdım... Demek istedim ki kadınlar Evet evlenecek isnan zor bulur ama seks yapacak insanı kolay bulur... Buda çoğu erkeğin duskunlugunden kaynaklanıyor... Umarım şimdi anlamissindir...

Benim annemin bir lafi var onu soyleyecem bir kadin 2.ci erkek ile birlikte oluyorsa o kadindan bi yol olmaz başka varmi diye ister evlense bile aldatir derdi ama bir kiz ilk defa kocasiyla olduysa o kadin ise kocasina aşık olur aldatmaz derdi gerçi herkesin kendi hayati yanide bize ters böyle şeyler 1 yaparsin hata 2 yaparsin hata 3.cudede eseklik yani baska birsey degil hic yasadiklarinizdan ders cikartamamissiniz belli bence siz bosanin o adaminda başı yanmasin bekarken naparsan yap ayip denen birsey var sonuçta

Yanlışların ardında daima geçmişte yaşanan acılar, hüzünlü hayat hikayeleri vardır bence zaten.

Kötü şeyler yapan insanların içinden açıp baksak neler çıkar kim bilir..

Bir tecavüzcü bana da küçükken tecavüz etmişlerdi defalarca, psikolojim bozuldu o yüzden böyle oldum dese Ayy canım kıyamam tabi sen de haklisin mi diyeceğiz?

Mühim olan her şeye rağmen iyi kalmak için çaba harcamaktır.

Lütfen doğru değerlendirmeler yapalım.

Gerçekten pişman olduğunuzu ben hissedemedim maalesef. Gereksizce saldirgandiniz.Inşallah durum budur ve siz genç yaşınızda ölmeyi değil, kurtulmayı başarmak adına çabalamayı secersiniz.

2 gündür girip buradaki yorumları okumamak için kendimi tutuyordum.
Sebebi ise zaten depresif olan ruh halime daha içinden çıkılmaz hale getirmemek. Maalesef benim ruhum pozitifden çok negatife duyarlı.
Ban yememek için bol bol “sakinim” telkininde bulunup geldim.
Birçoğunuz hiç gerçekçi değilsiniz. Ya aldatıyor,ya aldatılıyor yada aldatan arkadaş,aileye bireylerine sahipsiniz.
Bazılarınız yazdığın ikinci paragraf bahanen mi diye sormuş.
Evet bayanlar o yaşadıklarım benim çok ciddi,haklı bahanelerim.
Çünkü insanların karekterlerini yetişme,yaşam ve yaşadıkları şekillendiriyor. Beni karakterim şekillenirken ben pedofilisini de gördüm, tacizcisini de, tecavüzcüsünü de , sizin gibi ahlak bekçilerini de, karısını,kızını,anasını, danasını döve döve perişan edeni de.
Mesela 15 Yaşında ki bir kız kendini 6 kattan attı ve beyni parçalanarak can verdi. Ve insanlar sadece “kim bilir ne halt yedi” diyerek çekti gitti o cesedin yanından. Kimse acaba ne yaşadı, ne hissetti,değer miydi diye düşünmedi. Annesi,babası perişan oldu ama herkes onları anlamak yerine onları kınamak ile meşguldü.
Hepiniz dehşet kusursuz bireyler ve ebeveynler olmalısınız. Kınamayın ve hakaret etmeyin. Çünkü yapmam dediğiniz,kınadığınız herşeyi ya yaşayacaksınız yada bir sevdiğinizin yaşadığını şahit olacaksınız.
Birileri eşimin paronayalarının haklı olduğunu dile getirmiş. Eşimin paranoyası ben aldatmadan önce vardı. Ve mesajlarımı yakaladığı zaman ben eşimden bir süre önce zaten ayrılmıştım. Konuşmak için çağırdı bende gittim. Mesaj gelince aldı elimden. Hiç hakkı olmayarak. 2 hafta önce ayrılmış olmamıza rağmen.
Buna rağmen bu ilişkiye yeniden başlamak onun tercihiydi.
Eşim hiçbir zaman doğru şeylerden şüphelenmedi.
Ben o gelecek diye ruj sürerdim o hayırdır niye ruj sürdün,makyaj yaptın derdi mesela.
Aslında aldatma eylemi kavga edip benim evden ayrıldığım ve otel dışında kalacak yerimin olmadığı süreçlerde oluyordu.
Ben aldattım diye tü kaka bir insan değilim. Benim aldatmış olmam da eşimi mükemmel bir koca mükemmel bir insan yapmıyor.
Ben zaten o hakettiği için yapmadım bunu. Tamamen benim problemim.
EGO’larınızı benim üstümden tatmin etmeyin.
Bütün gün yapacak birşeyiniz yokken gelip burda insanlara hakaret ederek onları aşağılayarak var olmaya çalışan aslında hiçbir anlamda var olmayı başaramamış bazı hemcinslerimin bu ahlak bekçiliği beni son derece rahatsız ediyor.
Gerçekten kızınız benim gibi olsaydı ona bana yazdıklarınızı mı söylerdiniz? Benim kızım senin gibi olmaz diyorsanız, o zaman kesin olacaktır.
İnsanları kazanmaktan çok onları kaybetmeye hizmet eden bir sisteme hizmet eden anlayışınız var.
Sizlerden daha affedici olan yaradan varken siz kim olarak bu cümleleri kurup kendi eksik ve kusursuz yönlerinizi görmeksizin bana hakaret ediyorsunuz?
Birçoğunuzdan daha merhametli ve daha iyi
Bir insanım. Tek tesellim bu.
Biri de böyle kadınlar “anne olmasın” yazmış. Ne büyük bir gaflet. Sana mı düştü bunun kararını vermek? Emin ol ki senden daha çok iyi bir anne olurum. Eğer öyle olmasaydı bu karmaşayı göz ardı edip bir çocuk yapardım. Ama yapmadım. Çünkü bencil ve kibirli değilim. Hatalıyım. Sadece hatalı. Ve bu yüzden dışlanmayı,hakarete uğramayı haketmiyorum.
Bu arada insanoğlu bir ensest ürünüdür. Bu tarz şeyler size çok kötü geliyor ya. O zaman kendinizden de mideniz bulansın. Bence ensest daha berbat birşey olmalı sizin için. Lütfen o dar ve kötülük odaklı Zihni’niz ile benim ölümü M.E. hizmet etmeyin. Çünkü eğer gerçekten vicdan taşıyorsanız benim varacağım nokta sizlere ağır gelecektir. Gerçekten vicdanınız var ise.

Kimsenin hatasız olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi yargılayan bir yapım da yoktur. Ama siz biraz değişiksiniz. Siz yaşadıklarınızdan dolayı gökyüzünün kırmızı olduğunu iddia ediyorsunuz. Ama gökyüzü mavi. Ve siz ama benim yaşanmışlığım beni buna itiyor beni suçlamayın deyip bir de kırmızı olduğu iddiasında diretiyorsunuz. Tam olarak içinde bulunduğunuz durum bu.

Hata yapmış olabilirsiniz, ama hatanizi aklayamazsınız. Sizin gördüğünüz gibi olsaydı dünya her suçlu o zaman bir suç işlemeli ve bundan sorgulanmamaliydi. Ve tam olarak bir kaosta yaşamalıydık.

Sizin hatalarınızı bir kenara bırakıp uzman desteği almanız lazım bence. Çünkü geçmişin etkisinden kurtulup mantıklı karar almanız lazım hayatınıza dair.

Ben sana demedim koca bulamıyorsun ordaki mesajına yorum yazdım... Demek istedim ki kadınlar Evet evlenecek isnan zor bulur ama seks yapacak insanı kolay bulur... Buda çoğu erkeğin duskunlugunden kaynaklanıyor... Umarım şimdi anlamissindir...
Ben anladım zaten çıkışınız yanlıştı hepsi bu iyi günler

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.

Merhaba,

Aradan bir 5 gün geçmiş siz yazalı ama ben de bir iki noktada size tavsiye vermek istedim. İlk olarak çocukluğunuzda kötü deneyimler yaşamışsınız. bunlar sizde yara açmış. Özellikle 15 yaşında yaşadıklarınız sizin kimseye güvenmemenize yol açmış. Öncelikle eşinize bir şey söylemeyin ve boşanın. Bu süreçte psikolojik destek alın. Eşinizi aldatmanız etik değil fakat bunun başlıca sebebi geçmişte yaşadıklarınız. Kendinizi affedin. Geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı size bunu yaşatanları affedememişsiniz. Bu nedenle aldatmış olabilirsiniz eşinizi. Sizin güveninizi kıranlardan intikam alıyorsunuz aldatarak. Hepimiz insanız ve her gün yanlışlar yapıyoruz. Bizim DNAmızda var bu sadece size özgü değil. Kimse sizi yargılayamaz ve suçlayamaz. Taşı en masum olanımız atsın. Siz vicdanlı bir insansınız. Her gün kimler kimleri aldatıyor da vicdanları sızlamıyor bile. Dolayısı ile yaptığınız hatayı kabul ediyorsunuz ama şu anda eşinize itiraf etmeyin. Önce boşanın, psikolojik destek alın.

Bu ne yahu? Valla neredeyse insanlar sizden özür dileyecek aldattığınız için.

Hayatta olmaz diye bir şey yoktur, insanın başına her şey gelebilir evet. Belki sizi burada yerden yere vuran insanlar gün gelip aldatacak bu da tamam.

Ama, burada koca bir ama var. Ama siz eşinizi aldattınız diye insanların buna tepki göstermesine bu kadar tepki gösteremezsiniz. O kadar saldırgan bir üslubunuz var ki madalya bekliyorsunuz sanki insanlardan bravo kardeş iyi boynuz taktın diye. Noluyoruz yahu?

Ayrıca şu "kimsinin yirgilimiyi hikki yik." muhabbeti 21.yy'ın en büyük safsatası resmen. Kınadığınız şey başınıza gelir muhabbeti var bi de. Eee, ben sizi burada kınadım yarın ben de gittim aldattım diyelim nolacak ben iyi bir şey mi yapmış olacağım? Ben de yanlış yapmış olacağım. Çünkü önemli olan şahıs değil eylemdir.

Geçmişte yaşadıklarınız için size sempati besleyen üyelere de soruyorum. Madem yargılamıyoruz, o halde küçükken istismara uğramış pedofili erkekleri de yargılamayın? Yüreğiniz yetiyor mu buna da? O adam da kötü şeyler yaşamış ve normal bir psikolojide değil onu niye yargılıyorsunuz? Kurulan mantık baştan aşağı saçmalık.

Hiçbir konuda vurun kahpeye tarzını benimsemiş bir insan değilim, banane. Ama yanlış bir eylemi yapmış bir insanı da omzumda taşıyacak değilim. Konu sahibi sizde ben bir pişmanlık göremedim, konuyu açtığınızdan beri saldırgan bir şekilde yaptığınız şeyin kabul görmesini istiyor, kabullenilmesini dayatıyorsunuz. Ama her ne yaşamış olun aldatmak çirkin bir eylemdir. Ben de yapsam siz de yapsanız çirkin bir eylemdir ve bunu yaptığınız için alkış bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
Şu banın kalkmasını en çok şu mesaja cevap verebilmek için bekledim.

“Hayatta olmaz diye birşey yoktur” diyerek insanlar aldanabilir yada aldabiliri mi yoksa tecavüzü,tacizi mi yaşanabilir kabul ediyorsunuz?
Önce bu konuyu bir netleştirelim.

Beni bir pedofili ile bir tutmak bir akıl tutulması olmalı. Pedofili diyorsun yahu! El kadar çocukları öldüren, onları istismar eden insanlardan bahsediyorsun. Ben gidip kimseye bana yaptığının aynısı yapmadım. Aksini bir taciz, şiddet içeren birşeye şahit olsam Canımı ortaya koyar buna engel olurum. Kaç kere bir çocuğa, bir kadına uygulanan şiddete engel olduğum için dayak yemekten son anda kurtuldum tahmin edemezsin.
Kimse beni böyle insanlarla aynı kefeye koyamaz.
Aldatan erkekleri çoğuna sor hepsi karısını suçlar
“ Anne oldu kadın olmayı unuttu, beni tatmin etmiyor” vıdı vıdı.
Ben eşimin bunu hiçbir şekilde haketmediğini ve bunun tamamen benim hatam olduğunu kabul ederken bende pişmanlık göremiyor olmanızda sizin sorununuz.
Mesela bir sorun daha var. Siz kesinlikle “vurun kahpeye” diyen bir insansınız. Çünkü ben insanlara bana hakaret ettiği için tepki gösteriyorum ve sizde hakarete verdiğim tepkiyi eleştiriyorsunuz?
Ben buraya siz hakaret edin diye değil bir çıkar yol gösterin diye yazdım bunu. Hiçbir üye buraya hakarete uğramak için konu açmıyor. Kimseden beni omzunda taşımasını elbette beklemiyorum. Ben hatamın farkındayım.
Ama “sen şöyle tü kakasın” yorumu yerine “yaptığın büyük bir hata ama destek al yada şöyle yaparsan sana daha iyi gelir” gibi bana faydası olan yorumları için burdayım ve burda herkes.
O yüzden siz de tam şu tü kaka diyen gruptasınız.
Ben öyle değilim diyerek o gruptan ayrılamıyorsunuz
Ve sizce hangisi daha iyi,vicdani bir yaklaşım. Bir insanı itmek mi kaldırmak istemek mi?
Geçmişte yaşadıklarımı da böyle hafife almanız beni ayrı bir dehşete düşürdü.

Ve şöyle bir tekrar baktım yorumlara “gereksiz saldırgansınız” hepiniz hakarete son derece alışkın olmalısınız Çünkü ben burda sadece “bana hakaret edemez,beni yargılayamazsınız” diyorum ve sizde buna saldırganlık diyorsunuz.
Aslında siz “yedin bir nane hakediyorsun tü kaka denmeyi, sus otur ve dinle” diyorsunuz.
Yok gökyüzü kırmızı imiş pembe imiş ben öyle şeyler de söylemiyorum. Ben HATAMIN FARKI DAYIM yani sizin hata aramanıza ve bunu çirkin cümleler kurarak eleştirmenize gerek yok. Daha az incitici cümleler ile eleştirebilirsiniz. Bunu anlamanın nesi zor? Yada bu niye saldırganlık olsun. Bu hatayı kabul edip buraya yazdım diye hakaret içeren herşeyin altlına “evet ne deseniz haklısınız mı” demeliyim.

Evet, yaşadıkların korkunç şeyler. Sana ah canım vah canım denilmesinin hiçbir faydası yok. Ama hayatın bitmedi. Hala hayattasın. Evet insanlar iğrençler. Malesef ben de insan türünden nefret eder hale geldim. Ama hala hayattaysan, sağlıklıysan yapabileceğin çok şey var. Boşan. Terapi al. Mutlaka meşgul ol. Spora başla. İnançlıysan sana şunu tavsiye edebilirim; Allahı tanımaya başla. Sadece bunu yap. Ve son olarak eğer sen istersen her şey güzelleşmeye başlar. Ama istersen... Unutmak diye bir nimet var. Unut. Unutamasan da unuttum de her şeyi. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama bilmeni istiyorum ki arkadaşın olsun istersen buradayım...
Tabiki isterim ve teşekkür ederim. Kurduğun her bir cümle için.

Şu banın kalkmasını en çok şu mesaja cevap verebilmek için bekledim.

“Hayatta olmaz diye birşey yoktur” diyerek insanlar aldanabilir yada aldabiliri mi yoksa tecavüzü,tacizi mi yaşanabilir kabul ediyorsunuz?
Önce bu konuyu bir netleştirelim.

Beni bir pedofili ile bir tutmak bir akıl tutulması olmalı. Pedofili diyorsun yahu! El kadar çocukları öldüren, onları istismar eden insanlardan bahsediyorsun. Ben gidip kimseye bana yaptığının aynısı yapmadım. Aksini bir taciz, şiddet içeren birşeye şahit olsam Canımı ortaya koyar buna engel olurum. Kaç kere bir çocuğa, bir kadına uygulanan şiddete engel olduğum için dayak yemekten son anda kurtuldum tahmin edemezsin.
Kimse beni böyle insanlarla aynı kefeye koyamaz.
Aldatan erkekleri çoğuna sor hepsi karısını suçlar
“ Anne oldu kadın olmayı unuttu, beni tatmin etmiyor” vıdı vıdı.
Ben eşimin bunu hiçbir şekilde haketmediğini ve bunun tamamen benim hatam olduğunu kabul ederken bende pişmanlık göremiyor olmanızda sizin sorununuz.
Mesela bir sorun daha var. Siz kesinlikle “vurun kahpeye” diyen bir insansınız. Çünkü ben insanlara bana hakaret ettiği için tepki gösteriyorum ve sizde hakarete verdiğim tepkiyi eleştiriyorsunuz?
Ben buraya siz hakaret edin diye değil bir çıkar yol gösterin diye yazdım bunu. Hiçbir üye buraya hakarete uğramak için konu açmıyor. Kimseden beni omzunda taşımasını elbette beklemiyorum. Ben hatamın farkındayım.
Ama “sen şöyle tü kakasın” yorumu yerine “yaptığın büyük bir hata ama destek al yada şöyle yaparsan sana daha iyi gelir” gibi bana faydası olan yorumları için burdayım ve burda herkes.
O yüzden siz de tam şu tü kaka diyen gruptasınız.
Ben öyle değilim diyerek o gruptan ayrılamıyorsunuz
Ve sizce hangisi daha iyi,vicdani bir yaklaşım. Bir insanı itmek mi kaldırmak istemek mi?
Geçmişte yaşadıklarımı da böyle hafife almanız beni ayrı bir dehşete düşürdü.
Kendime dedim ki şu mesajdan "ay beni pedofililerle bir mi tutuyorsun" şeklinde bir şey çıkarırsa konu sahibi, tek kelime anlatma saniyene yazık. O yüzden size bir şey anlatıp zaman harcayamam, anlayacağınızı sanmıyorum.

Hadi iyi forumlar.

Kendime dedim ki şu mesajdan "ay beni pedofililerle bir mi tutuyorsun" şeklinde bir şey çıkarırsa konu sahibi, tek kelime anlatma saniyene yazık. O yüzden size bir şey anlatıp zaman harcayamam, anlayacağınızı sanmıyorum.

Hadi iyi forumlar.
Kendini akıllı sananlarda bugün ilk sırada siz varsınız. O cümleden herkes onu çıkarırdı zaten.
Ben bana yapılanı başkasına yapmadım, pedofililer gibi. İnsanlara söz ettiğiniz yüreğin çeyreği yok sizde. Cevap veremeceğiniz sorular olduğu için mükemmel bir U dönüşü olmuş.

Kendini akıllı sananlarda bugün ilk sırada siz varsınız. O cümleden herkes onu çıkarırdı zaten.
Ben bana yapılanı başkasına yapmadım, pedofililer gibi. İnsanlara söz ettiğiniz yüreğin çeyreği yok sizde. Cevap veremeceğiniz sorular olduğu için mükemmel bir U dönüşü olmuş.
Akıllıyım çok şükür, siz benim aklımla kafa yormayın.

Evet anlayamamışsınız gayet de orada demek istediğim her türlü kötülük için arka plan bulunabilir ama o eylem kötüyse kötüdür bitti . Kim yaparsa yapsın.

Bir daha alıntılamayın lütfen, size sonsuz anlayış gösteren yargılamayan üyelerle devam edin. İyi forumlar.

Akıllıyım çok şükür, siz benim aklımla kafa yormayın.

Evet anlayamamışsınız gayet de orada demek istediğim her türlü kötülük için arka plan bulunabilir ama o eylem kötüyse kötüdür bitti . Kim yaparsa yapsın.

Bir daha alıntılamayın lütfen, size sonsuz anlayış gösteren yargılamayan üyelerle devam edin. İyi forumlar.
Kötüye kötü deyin yeter o zaman kötü bir hakaret değil ama farkındaysanız hakaret eden bir çok üye var ve ben onlara tepki gösteriyorum diye alkış bekliyor olmuyorum sizde bunu bir türlü idrak edemiyorsunuz. Siz de cevap vermeyin lütfen.

destekleyenlere teşekkür ediyorsunuz tamam da eleştirenleri de sizde itham edip çok değişik şekillerde suçluyorsunuz sadece bana hakaret edemezsiniz demiyorsunuz ki üstüne bir sürü laf ettiğiniz için insanlar pişmanlığınıza da inanamıyor
yine aynı şeyi söyleyeceğim inş bir gün kendinizi affedersiniz herkesden önce sizin kendinizi affetmeniz önemli siz kendinizi affedemediğiniz için söylenenleri daha çok umursuyorsunuz.

X