Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Gecmiste yasadiklariniz evliyken yaptiniz hatalari hafifletirmi affettirirmi yada soru bumu yani bunumu arastiriyosunuz!

HAYIR

AKILLANIN BIRAZ
Ayrilin sonra yiyin o b.klari

Ben sizi cikardim..
Bu ilk uyeliginiz degil.
Esinizin size zaten berbat davraniyordu sizde ona..
Acilen calisin ve sakin aldattiginizi soylemeyin.
Hersey zamanla duzelir bosandiktan sonra

Ya bit git baska biyerde takil zaten konun kapanir yalan sacma sapan o kadar belli ki..

Midem bulandı Seni taciz eden bir sapıkla beraber mi oldun?
Sonuç tabii böyle olur, sapığın çevresi de sapıktır. Hiç mi polise gidilmedi yahu ne biçim aile ne biçin bir düzen bu!
Yahu yemin ederim sokaklarda çırılçıplak bağırarak koşmama az kaldı bu ülkede!!!

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Aldatıldım hiç aldatmadım çok üzücü,onur kırıcı yaptıklarınız.Eşiniz şüphelense bile itiraf etmeyin adamcağızı darma duman etmeyin . Ailelerde duyar neticede yerin dibine girersiniz. Gerçi insanların fikri umurunuzda mı bilemiyorum ama nacizane fikrim.

O bulamayanlar evlilikten bahsediyo... seksten değil. .. cik sokağa bağır en az 50 tane gelir
Bak sen oyle mi
Ben sana koca bulamıyorum mu dedim
Sen kimsin boyle konuşuyorsun benimle
Haddini bileceksin önce

Şundan emin ol seni görmeden söylüyorum sana her bakımdanbin basarım
Bundan şüphe etme
Sen bulduysan herkes bulur be güzelim :KK66:

Evet. Bir psikolog olarak onun ki de büyük hata.
Nasıl bir durum açık olun lütfen benim için hiç sorun yok. Bulunduğum durumdan rahatsızım ve bunu düzeltmek istiyorum. Sadece bu yola yalnız devam etmem gerekiyor o yüzden boşanıyorum. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum
Bence karakter yapınız evliliğe uygun değil. Sürekli gözü dışarıda erkekler için de aynı şeyi söylediğimizden size de söylemekte beis görmüyorum. Bu tarz insanlar evlenmemeli. Bunda intihar edecek bir durum da Yok kendini bilmekle alakalı olmalı bence.

Söylemeyin.
Hemen yeni bir evlilikte yapmayın sakın.

Kimse bir yere kaçmiyor herkes evli olacak diye bir zorunlulukda yok.
Böyle bir hayat istiyorsanizda kimsenin başını yakmadan kendiniz devam edin.

Türkiyede yasiyoruz esine seni söyle söyle aldattim desen tokati birak ceker vurur falan.
Dedigim gibi hemen baska bir evlilik yapmayın sakin.
Artik önünüze bakın.
Ve kensinlikle yardım alın .

Keske buraya yorum yazacak sahislarin da elenip secilebilecegi bir platform olsa ama yok iste.Ölümüne bir taşlama,ölümüne elestiri.Evet siz elestirmeseydiniz bir cok sey eksik kalirdi.Konu sahibesi kendi yaptiklarini marifet sayardi zaten! Bunun ceremesini yeterince cekmis belli ki.Kendince cözüm yollari aramaya calisiyor.Hatalarinin farkinda oldugumuz gibi kendisi de bunun farkinda..Ne yasadigini ne gibi psikolojik sarsintilar gecirdigini nerden biliyorsunuz? Siz bir "melek"kadar temiz kalacaginizi nerden biliyorsunuz???
Buraya bu yüzden eskisi kadar sık gelmemeye basladim ve sanirim yakinda üyelik iptali yapmak durumunda kalacagim istemeden.Hatasi icin alkis tutmayalim ama bu kadar da yerin dibine sokmayalim.Hadi yaptin ne faydasi oldu? Sahdamarima sapladim diyince rahat mi edecek kusursuz(!) vicdana sahip insanliginiz!!
Neyseki hala umut var..Yol gostermeye calisan arkadaslar iyiki varsiniz.Sadece bunu yazmak icin geldim.Lutfen hic birsey itiraf etmeyin karsinizdaki insanin olayi ne asamaya getirebilecegini siz de biz de bilemeyiz.Cikis yollari bulup en kisa zamanda nefes alabilirsiniz umarim..

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
ciddi ciddi soruyorum fake degilsen tabi ki
anlayamiyorum neden bu insanlar eslerini aldatma ihtiyaci duyuyor disaridan baksan bu yapmaz dedigin evliliklerine imrendigim nice adamlar/kadjnlar eslerini aldatiyor ama neden ??
neden kendinize bu dunyayi zindan ediyosunuz ?
madem akliniz ve baska taraflariniz baska kisilerde neden evlendiginiz kisiye daha sonradan vicdan azabi cekeceginiz ihanetlerde bulunuyosunuz ?
boyle ekşınlarla ugracaginiza esinizle insan gibi ayrilsaniz sonra istediginiz kisiye gitseniz daha az yorucu olmaz miydi ??
hem kendinize yazik ediyosunuz hem de daha cok aldatilana
gercekten yazik bu insanlara neler oluyor anlamiyorum
esinize agzinizi acmayin olacaklari tvde gormeyelik sonra.
ve kendinize baska bi dunya kurun temiz bi dünya...

Ben sizi cikardim..
Bu ilk uyeliginiz degil.
Esinizin size zaten berbat davraniyordu sizde ona..
Acilen calisin ve sakin aldattiginizi soylemeyin.
Hersey zamanla duzelir bosandiktan sonra
Adamın paranoyakca olarak gördüğüm "beni aldatiyorsun" söylemlerinin hepsi doğruymuş.:KK43:

Bence anlatma
O zatrn hissediyormuş
Boşanın kurtulun birbirinizden
Gerçekten aldatan evli çok kadın var .neyin doyumsuzluğu anlamıyorum büyük de konuşmamak lazım
Ama bana erkeklerin ilgisi hep üstünde olmasını isteyen kadınlar aldatıyor gibi geliyor bir çeşit kendini ispatlama güzelim beğeniliyorum arzulanıyorum isteği hep

X