• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatiyorum

bir erkek yanında yedekte bir erkek taşırsa böyle olur.konu sahibi sadece senin suçun değil mi? ancak bunu hissettiğin anda ondan kurtulmaya çalışabilirdin.onca kıskanç erkek varken senin kocayı pek geniş gördük

ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim
böle önemli bir konu açıp 2 satır bişi yazıp akşam okuycamda ne ya
olayın ciddiyetinin farkında değilsin galiba
çocugun var mı peki

Ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim

Konu sahibiiii :45:
Ben sadece senin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorumm..
Bizee bunu söylemen yeterliii .........

hayır yani anlamadığım bişi var, başkalarıda söylemiş gerçi ama;

o adamdan hoşlandıysan kocanla niye evlendin??
sen evliyken eşinin en yakın arkadaşı olarak sana göz koyup arkadaşının elinden alan erkek adam değildir , seni elde ettikten sonrada ortada bırakıp başka kadına gidebilecek pisliklerdendir diyim ben sana:31::31:

Son düzenleme:
öpüşmeylle bekret gitmiyo şeyyy:26::26: ama siz evliydiniz dımı? korkmayın öpüşmeyle çocukta olmuyo.küçükken hep bizi kandırmışlar:51:

Konu sahibiiii :45:
Ben sadece senin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorumm..
Bizee bunu söylemen yeterliii .........

liliiicimmm sağ sağlığa sol varlığa diyerekten ikisinide idare edecek ne yapsınnn garipp

Gecekten seven bir kadın ufacık bir göz temasından rahatsız olurken,siz sadece öpüştük demeniz gerecekten hayret verici :53:
Eger ruh sağlığınız yerinde değilse lütfen yardım alın hisetdiğiniz şeyler insanı değerlere yakışmaz :30:tabi konu gercekse:27:

15 sayfalık bi topikte konu sahibinin 3 mesajı olması bana inandırıcı gelmedi :30::30::30::30:

hııı tamam arkadaşım ya kusura bakma. biz de sandık ki, bekrete zeval geldi.. öpüşmek dediğin nedir canım o aldatmak değil ki.. hepimiz arada bir böyle kaçamaklar yapıyoruz zaten..

:52::52::52::52::52:

konu sahibi Allah sana doğru yolu göstersin.daha fazla yazmayacagım

Ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim

Arkadaşım bu anlattıkların gerçekse ne bu rahatlık. Sadece bir kere öpüştük diyorsun, oysa konu başlığın bile geniş zaman, "eşimi aldatıyorum" yazmışsın.

Ne yani, her bulduğunuz kaçamakta öpüşmeye devam mı? Hem de sen evlenecek yaşa gelmiş bir insansan bu hususta yardıma ihtiyaç duymaman lazım.

Ya ayrılıcan eşinden, ya da bu adamı bir şekilde hayatınızdan çıkaracaksın. Senin aklına gelen bir üçüncü şık var mı?

Arkadaşlar beni önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum. Ben 26 yaşindayim ve evliyim evleneli 1 yil oldu 8 sene boyunca ciktigim ve sevdigim bir adamla evlendim. Ancak hayatimi alt ust ettim bu dunyada ki en iyi ve beni en cok seven adami aldattim hem de inun en yakin arkadasiyla bu konuyu anlatabilecegim kimse yok haliyle cevremde. Ruya gibi bir dugunle yeryuzunde ki en iyi adamla evlendim ne ailesiyle ne de baska bir sey yuzunden birlikte oldugumuz bu 9 yil boyunca en ufak bir sorun yasamadik.
Hersey bundan 2 sene oncesinde başladi. Ben kocam ve arkadasi surekli ucumuz geziyor her gun gorusuyordukben icten ice arkadasina karsi bir seyler hissetmeye baslamistim ana kendimi geri cekiyordum aramizda inanilmaz bi cekim vardi birbirimizi tanamliyorduk resmen ama ben hep bu dusunceleri beynimden uzaklastirdim sonra esim bana evlenme teklif etti ve subat ayinda evlendik ustunden 1 sene gecti ve subat ayinin basinda kabus basladi bir gece ucumuz birlikte disari ciktik eglendik bize donduk esim yatmaya gitti bende gidicektim ama o arada biz konusmaya basladik ve ben gitmedim yatmaya o arada ona yerini hazirladim ve bi anda sarildik ve subat ayindan beri bu durum boylece surup gidiyor cok caresizim pismanim ama kendimi kontrol edemiyorum bu durumdan kurtulamiyorum
Aferin iyi yapıyorsun,devam et.

Tamam gercek varsayarak yorum yazayim :ssz:
Konunuzdan ve verdiginiz cevaptan belliki hic pisman degilsiniz!!!
Bitirme niyetindede degilsiniz!! O öpüsmeler eninde sonunda ilerler!!!
Umarim esinizde baska bi kadinla öpüsüyordur, hatta yakin bi arkadasinizla!!!
Aksi taktirde adama coookkk acirim!!!
Insallah tez zamanda Allah esinizin gözlerini acarda sizde hak ettiginizi yasarsiniz bundan sonra.... Allah akil fikir versin, gercektende mide bulandiricisiniz, bunu tanimadiginiz insanlar bile olsa anlatmaniz igrenc bisey... Mutluluklar diyemiycem!!!

önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum DERKEN gerçekten ciddi miydin:53::53::53: hayır yani üstüne birde akıl mı istiyorsun:53::53::53:

Bence konu sahibi kocasının avukatı olsun kocasını kendinden boşasın :9::9::37::37::37: avukatmışya hanımfendi hazretleri .)

benim sonum kötüye gidecek ama olsun söylemek istiyorum :27:

senin şu imza konuya ne uygun. kocası aynen böyle uyumuş
görünce gözümde canlandı :27::27::27:

:27::27: kız benide arkandan sürükleme :27: cevap vermeden yapamam:ssz:
Ne güzel işte gitmiş yattım karısını elalemin herifiyle bırakmış ama 9 yıl bi sorun yaşamayan bunuda sorun etmek zaten :60: :60:

Back