• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatiyorum

Anlat anlat guzel oluyor eeee sonra.....dogruysa bu ki ihtimal vermiyom hayal urunudur bugun cuma abdest al tovbe et o adamlada bi daha gorusme ya da git bosan iyice yerin dibine batmadan ...kafaniz mi guzel la cuma cuma tovbr estagfirullah

aynen katılıyorum...

Ne önyargısı en doğal hakkın koca ömür bir erkek ile geçer mi ? En iyisini yapmışsın bi de şey sorsana arkadaşı varmıymış ?

9 yıl eşinizle ufacık bile olsa bir sorun yaşamamanız hiç gerçekçi değil zaten konuyu dahada dramatik yapmak için heralde neyse iyi yapmışsınız dizi gibi anlatmışsınız bianda sarıldık falan hayırlı işler :34:

bekar bir erkeğin ne işi var anlamadımkii QUOTE=yolcu20;34348093]bu kadar geniş kocaya, geniş eş işte.. tencere kapak..[/QUOTE]

9 yıl eşinizle ufacık bile olsa bir sorun yaşamamanız hiç gerçekçi değil zaten konuyu dahada dramatik yapmak için heralde neyse iyi yapmışsınız dizi gibi anlatmışsınız bianda sarıldık falan hayırlı işler :34:

benim sonum kötüye gidecek ama olsun söylemek istiyorum :27:

senin şu imza konuya ne uygun. kocası aynen böyle uyumuş
görünce gözümde canlandı :27::27::27:

Ya hangi adam yakin arkadasi da olsa Surekli dipdibe gezer ki...Ilginc..adamin evi yok mu sizin evinizde kaliyor.hadi kaldi esin o yatmadan nasil uykuya gidiyor..

Hayatta bir erkek arkadasını bırakıpta yatmaya gitmez kandırma bizi ya :118:

aferin konu sahibi,sefan olsun.hep kadınların mı kuması olacak,biraz da erkeklerin kuması olsun.devam edin,üçünüze mutluluklar:24:

Aramizda cinsel anlamda bir sey olmadi ama öpüştük

burda sosyal medyada kadınla konuşup onla hiç yüzyüze gelmediği halde kocasından boşanmak isteyen kadınlar var.. sen tutmuş sadece öpüştük diyosun.
O kadar soru var ki havada kalan

Adamdan kocanla evlenmeden hoşlanmaya başlamışsın duyguların kaymşı, neden evlenme teklifini kabul ettin?
Kocan bu kadar mükemmeldi de neyi yetmedi başkasına gittin?
MAdem başkasından etkilendin hislerini de kontrol edemiyorsun niye hala evliliğin devam ediyor?
Ya da madem eşine yaptığından ötürü vicdanın rahatsız neden hala o adam hayatında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma serdar ortaçın yaz yağmuru klibi geldi ahahah tam o gibi olmuş sizin olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back