• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yetemiyorum gibi ..

Bu tshirt mü ya L diye alırsın eve gelince S çıkar. Adam nikah işlemleri olurken de mi gerçek yaşınızı öğrenmedi? Ya da okulunuz, bir şeyiniz de mi yoktu ordan da mı anlamadı?
Orası uydurma gibi geldi, hadi yalan söyledi diyelim, adam olan adam o yaşta kızı alıkoymaz.

Bu tshirt mü ya L diye alırsın eve gelince S çıkar. Adam nikah işlemleri olurken de mi gerçek yaşınızı öğrenmedi? Ya da okulunuz, bir şeyiniz de mi yoktu ordan da mı anlamadı?
Konunun fake olduğunu düşünüyorum. Hadi kaçtıkları zaman öğrenmiş diyelim ee öğrendiği zaman niye alıp evine bırakmamış? eğer bu olay gerçekse adam dümdüz pedofili işte. 15 yaşındaki birine de nikah kıyamaz bir memur. İmam nikahlılar muhtemelen.

Sen değil o sana yetmiyor bence artık, birbirinizden beklentileriniz farklı. Biraz akillanmissin, gözün açılmış, isteklerin artmaya başlamış, 16yasinda ne düşündün de evlendin....

profilde ki yaş 21ciddi misin sen ?

O adam pisliğin teki!

Kendime güvenimmi yok cokmu seviyorum bilmiyorum yoksa kimsem olmadığı için mi korkuyordum bırakmıyorum bir türlü ve bu durum beni çok mutsuz hale getirdi

Sen değil o sana yetmiyor bence artık, birbirinizden beklentileriniz farklı. Biraz akillanmissin, gözün açılmış, isteklerin artmaya başlamış, 16yasinda ne düşündün de evlendin....
Aslında çok seviyorum sadece bana karşı iyi olmasını istiyorum ama başaramıyorum sanırım çocukluktan kalan sevgisizlikden kaynaklı

Var nikahım 17 yaşımı beklediler sorunlar oldu elbette mahmelerdi zor bitti bi çocuğum var zaten şuan
Evlenmek için 2 sene beklediyse adam çokta kızmamış demek ki :D o yaşta seninle olan adam seni de senden küçük/yaşıtın bir kızla aldatır haberin olmaz.

21 yaşında gencecik bir kızsın.
21 yaşında ben yeni üniversiteye gidiyordum. O kadar küçüksün ki senden 17 yaş büyük bir adamı kıskanacak hiçbir sebebin olmamalı. Bak eğitimine öncelik ver lütfen. Kimseye bağımlı olma daha çok küçüksün.
Senin için çok üzüldüm gerçekten. Sen şu anda 20-25 yaşlarında genç delikanlılarla gezip, romantik ilişkiler yaşayıp, keyif sürdüğün dönemde olmalıydın. Kendin için bir adım at üniversite sınavına gir lütfen.

21 yaşında gencecik bir kızsın.
21 yaşında ben yeni üniversiteye gidiyordum. O kadar küçüksün ki senden 17 yaş büyük bir adamı kıskanacak hiçbir sebebin olmamalı. Bak eğitimine öncelik ver lütfen. Kimseye bağımlı olma daha çok küçüksün.
Senin için çok üzüldüm gerçekten. Sen şu anda 20-25 yaşlarında genç delikanlılarla gezip, romantik ilişkiler yaşayıp, keyif sürdüğün dönemde olmalıydın. Kendin için bir adım at üniversite sınavına gir lütfen.
Gücüm yok bende çok istiyorum bebeğim var ikizler göndermez bile ailem hayatta sahip çıkmaz keşke öyle basit olsa

Konunun fake olduğunu düşünüyorum. Hadi kaçtıkları zaman öğrenmiş diyelim ee öğrendiği zaman niye alıp evine bırakmamış? eğer bu olay gerçekse adam dümdüz pedofili işte. 15 yaşındaki birine de nikah kıyamaz bir memur. İmam nikahlılar muhtemelen.
Zaten üstünden 6 sene geçmiş elbette nikahım var sadece 2 sene geç oldu mahkemelik oldu eşim

Gücüm yok bende çok istiyorum bebeğim var ikizler göndermez bile ailem hayatta sahip çıkmaz keşke öyle basit olsa
Gencecik yaşında evde hapis mi yaşayacaksın? Madem boşanamıyorsun gez eğlen üniversite sınavına gir neden bunları istemiyorsun? Yaşıtlarını gördüğün zaman hiç imrenmiyor musun gerçekten? Sen evde hapis hayatı yaşarken onların gerçek hayatı yaşaması seni hiç düşündürmüyor mu? Bebeklerin biraz büyüsün kreşe verdiğinde gayet üniversiteye gidebilirsin. Onu yapamıyorsan bile kendi ayaklarının üzerinde dur bi hedefin olsun kariyer planı yap.

Çok sinirleniyorum ya. 16 yaşında çocukla 33 yaşında adamın arasında ne sevgisi allah aşkına ya.
Yetemiyorsun değil kocan senin yanına yakışmıyordur. Orta yaş krizine girmiştir yüksek ihtimalle. Sana iyi davranmayarak ego tazeliyordur. Gencecik kadınsın, ezdirme kendini.

Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Daha çok eşiniz size yetemiyormuş gibi.
Profilinizdeki yaş da umarım doğru değildir. Ama 15 yaşında evlenemezsiniz zaten, imam nikahı falan mı kıydı 15 yaşında kıza sapık herif?

• Beğen
Reactions: Gao
Senin ne hayatın var ki neyi düzeltmeye çalışıyorsun? Böyle yaşayacaksın işte. Kocan 40 yaşında adam. Senin ergenliklerinle mi uğraşacak?

Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşey
Biz de buna inandik!!!

Back
X