Eşime yetemiyorum gibi ..

Birbeyazben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
41
-46
1
21
Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım

Size bir şey diyim mi?
Eşiniz diye anlattığınız adam iyi birisi olsa siz reşit bile değilken, kendinden 17 yaş küçük biri ile evlenmezdi.
Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşey

Aslında ben o anki ruh halimle yaşım 19 demiştim 1 ay konuştuk sonra ben gidelim dedim kaçarak evlendik kaçtıktan sonra yaşımı öğrendi zaten önce çok kızdı ama sonra güzel bir evliliğin.varken birden kötü oldu herşey
15 yaşında nasıl evlenebilirsin? nikah memuru buna nasıl müsade eder? bence siz resmi olarak evli değilsiniz. imam nikahı mı yaptınız?

Başta bana bebek gibi davrandı diyorsunuz da zaten bebeği yaştaymışsınız. Siz onu neden kıskanıyorsunuz ya bırakın o sizi kıskansın. Zaten liseli değil ama üniversiteli aşık olacak yaştaymışsınız. Neyse kalkın gidin eğitiminizi tamamlayın belki üniversiteye de girersiniz. O zaman görürsünüz sizi nasıl kıskanacağını. Çocukmuşsunuz yani kandırıp evlenmiş şimdi de manipüle ediyor.

Bu tshirt mü ya L diye alırsın eve gelince S çıkar. Adam nikah işlemleri olurken de mi gerçek yaşınızı öğrenmedi? Ya da okulunuz, bir şeyiniz de mi yoktu ordan da mı anlamadı?

Back
X