- Emoji Skoru
- 1.076
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi NightStalker
-
2 kez birlikte mi oldunuz? Bravo. Ve sen bunu dert eriyorsun? Benim bebe de 2 buçuk aylık oldu, gebelikte ve 40 ımdan sonra hiç birlikte olmadık. Bir müddet analık ve babalık vasfımızı yaşıyoruz:) gerçi benimki geldi de ben püskürttüm. Bu arada hiç dert etmiyorum, acaba bende mi sorun?
Bir de göğüslerim süt dolu ya o da itiyor beni. Kendimi inek gibi hissediyorum. Yatakta sanki patlayıp, sütler fışkıracakmış gibi. Eskiden göğüs uçlarımdan huylanırdım şimdi bebe sündürüyor bildiğin. Ama benim de ilk gebe kaldığımda akıl aldığım bebeği olan bir arkadaş, ''hiç canım istemiyor'' diyordu. Demek ki genelde aynı. Zaten regl de olmadım. Bedenim bile rahimle ilgilenmiyor.:)
Emzirmeyenler daha yatkın bence ilişkiye.
Ya beşiği rahatsız o yüzden kendi yatağında yatiriyorum. Artık kapıları acicam napalım ama bi süre daha ayrı yaticam çünkü başka bi problem çıktı sinirim tepemde suan
Hamileyken hıc beraber olmadınız tamam ama sevısmedınız de mı?
Hanımefendi bebeğimi duyamam biraz saçma değil mi? O ağladığında yalnız siz değil tüm mahalle duyuyor merak etmeyin :)
O zaman bir bebek megafonu alın bir tane onun baş ucuna, bir tane sizin. Vikkk dediğinde duyup gidersiniz yanına :)Hanimefendicigim benim bebeğim ciyak ciyak ağlamıyor kedi gibi miyavliyor uykudan kalkinca
Kizzz lina akşam su fotodaki gibi çıksana adamın karşısına renk olurHayır onu da yapmadıköptük sadece birbirimizi duduştan 1,2 saniye
Kizzz lina akşam su fotodaki gibi çıksana adamın karşısına renk olur
Sen ve jartiyer aynı cümlede bence olduda sence olurmu bilemedim gırgır eski moda oldu canım yeni trend mutfak önlüğüAksam jartiyerimi giyip elimde gırgırla acicam kapıyı beyin sarsıntısı gecirticem
Sen ve jartiyer aynı cümlede bence olduda sence olurmu bilemedim gırgır eski moda oldu canım yeni trend mutfak önlüğü
Hanımefendi bebeğimi duyamam biraz saçma değil mi? O ağladığında yalnız siz değil tüm mahalle duyuyor merak etmeyin :)
Evet ya biz ilk evlendigimzdede 1 ay yapamamstk benim bu korkmdan dolayi iste aslinda kendimi kasmasam acimayacakta kendimi cok kasıyorum esim bile diyo hissedyo kastigimi15 ay sonra hala canın mı yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?