- Emoji Skoru
- 3.970
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
Masallah sana:))) bir sirrin var mi peki ne yiyip ne iciyorsun:)))
Ahahahahaha
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah sana:))) bir sirrin var mi peki ne yiyip ne iciyorsun:)))
ohh rahatladımBen hep boyleydim![]()
Esmerim ama yaramıyor kırmızıya daha hoş oluyorBeyaz hakikaten çok kötü ya ama esmersen güzel gidebiliralışveriş yapmak istemiyorum açıkçası kilo vereceğim için kırmızim yok :B
Sır mı :) sirrim yok herşeyi yiyorum ben:) hahahahMasallah sana:))) bir sirrin var mi peki ne yiyip ne iciyorsun:)))
Biz hamilelikte yapamadık 5 aylık hamileden beri.. sorasi Allah kerimohh rahatladımbenim hormonlar tavana çıktı hamilelikte , dibe vurmasından korkuyorum doğumdan sonra.
Esmerim ama yaramıyor kırmızıya daha hoş oluyor
Valla bende kiloluyum bedenine göre zor buldum geceliği. Alışverişi yapabildim bebeği annemlere bırakıp
Hem kafa dağıtmış olursun hemde gezersin iyi olur senin için![]()
Akşama bişeyler yapalım mı ???? İlginç bir soru , randevu ile olmaz ki bu iş, anlık gelişmesi için müsait anda gereken i yapCanlar bebeğimi duyamam diye korkuyorum zaten ilk zamanlar soğuk diğer odalar diye salonda yatmistik beraber bebegimle sonra kendi besigine geçirdim bende yanına yattım 4 aylıkken falan kendi odama geçmeyi planliyordum ama şuan korkuyorum işte sizce geçeyim mi ? Bu arada aynen bişeyler izliyor buna karşı değilim çünkü ben kendim gidemiyorum ona resmen kocamdan cekiniyorum bunun bi sebebi de şu son yaptığımızdan 1 hafta önce ben buna demiştim ki gülerek akşama bişeyler yapalım mi. O da bana dedi ki valla çok hastayım boğazlarım yaniyo falan bozdu attı yani. Hastaydı da ama yeni başlamıştı hastalığı sanmıyorum etkilicegini tamam dedim sustum. Böyle işte yanaşıp da ters cevap alıp rezil olmaktan korkuyorum ve nefret ediyorum
Akşama bişeyler yapalım mı ???? İlginç bir soru , randevu ile olmaz ki bu iş, anlık gelişmesi için müsait anda gereken i yap
Neden telsiz almiyorsunuz? Kocanizi siz itmissiniz ayri yatarak. Hala da sorunun cozumune odaklanmak yerine esinizi suclayip hayiflanmayi tercih ediyorsunuz. Bebek telsizi alin sagindan soluna donunce dahi ötuyor. Bence abartilacak bisey yok ama daha da kotuye giderse sizin pasifliginizden olurYa beşiği rahatsız o yüzden kendi yatağında yatiriyorum. Artık kapıları acicam napalım ama bi süre daha ayrı yaticam çünkü başka bi problem çıktı sinirim tepemde suan
Ünlü düşünürün sözüdür erkekler siyah sevmezzzzSiyah olsa olmaz mı ya![]()
Ayrı yatmak kadar korkunç ve evliliği mahveden bir şey yok. En büyük kabusum öyle bir şey yapmak zorunda kalmak.Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
uzun süreli evlilikte de aynı tablo oluyor canım. ne ben gidiyorum ne o istiyor. üstüne gitmek istemiyorum ve merak ediyorum herkesmi böyle diye.Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
Amin sagolun . yaniniza neden yatırmıyorsunuz. Merak ettim cok küçük. Benim tanıdıklarım hep aynı odada yatırıyorlar bebeklerini.Bu arada allah bağışlasın ve maşallah demek istiyorum :)
Kiloyla hic alakasi yok ben 56 kiloyum dogumdan sonrada zyftm hamileyken bile zyftm yani dogumdan 2 ay sonra ilk kez oldu sonra ayda bi bi bucuk ayda bi olmaya basladi suan oglum 15 aylik tam anlamiyla bi duzelme olmadi biraz bendende kaynaklaniyo kendimi cok kasiyorum beklwtiyorm adami canim aciyo diye gerçekten aciyo ama oda istemiyo kendi de dedi sen boyle yaptgn icin icimden gelmiyo diye biraz kendime ceki duzen vermem lazm