- Emoji Skoru
- 1.076
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi NightStalker
2 kez birlikte mi oldunuz? Bravo. Ve sen bunu dert eriyorsun? Benim bebe de 2 buçuk aylık oldu, gebelikte ve 40 ımdan sonra hiç birlikte olmadık. Bir müddet analık ve babalık vasfımızı yaşıyoruz:) gerçi benimki geldi de ben püskürttüm. Bu arada hiç dert etmiyorum, acaba bende mi sorun?
Bir de göğüslerim süt dolu ya o da itiyor beni. Kendimi inek gibi hissediyorum. Yatakta sanki patlayıp, sütler fışkıracakmış gibi. Eskiden göğüs uçlarımdan huylanırdım şimdi bebe sündürüyor bildiğin. Ama benim de ilk gebe kaldığımda akıl aldığım bebeği olan bir arkadaş, ''hiç canım istemiyor'' diyordu. Demek ki genelde aynı. Zaten regl de olmadım. Bedenim bile rahimle ilgilenmiyor.:)
Emzirmeyenler daha yatkın bence ilişkiye.
al bende nde okadar 4.ayımız bitti bizimde bur kere olduk yani hic aklıma bile gelmiyor,zira kızım hep ağlıyor hangi ara olcakki zaten ,yatak odasında 3 umuz yatıyoruz kızım beşiğinde yatıyor tik sesine uyanıyor duş alsak suyun sesine uyanıyor ,saçlar belimde sari arapsaçı gibide sert mi sert acamiyorum duşta iki saat,birde kızım oradayken insan suçluluk duyuyor nedense,birde çocuk olur diye korkuyorum hamileliğin çok zor geçti ,evlendim 2 ay içinde hamile kaldım
Birde,birde,birde birde ler cokkk:)