• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ??

Şimdi her şeyden önce 'kadın hisseder' abi.
Yani belli ki sezgilerin var. Bi kıllanmışsın. Ben kadınlık içgüdülerine inanırım.
Eski sevgilinin profiline girip çıkma konusu -çok tartışılır- ama bence her türlü altında hayırlı şeyler yatmamaktadır. Hem erkekte, hem kadında. Diyeceğim o ki, eski sevgilisiyle ilgili bi hassasiyeti olabilir. Buna napmak lazım dersen, bu çok kaka bi durumdur hiç sevmem. Yani bişeyler sezersin, ama bi profile bakmış diye ayrılamazsın da. Sezdiğin şeylere bi isim koyamazsın da. Kavga çıkar ama konu kapanır gider, sen sezdiğinle kalırsın. Kısacası bu konuda yapacak birşey yok. Seni muhtemelen seviyordur, o kızı da unutmuştur. Ama bi yarası veya içinde kalmış bi uktesi vardır belki, o yuzden hassasiyeti vardır. Bu konuyu takma kafana, zamanla olumlu veya olumsuz daha net hissedersin. Şimdilik boşver.

O çapkın arkadaşla görüşmemesini istemen de çok normal. Evlenen çiftler de aynı mesela, kadın genelde eşinin artık bekar arkadaşlarıyla takılmasını istemez. Bu normal yani.
Bu konuda tavsiyem, o spora merak sarsın, okey. Ama kursa sen de git onla. Yani, bunu birlikte bi aktivite yapma şansı olarak gördüğünü, sporu senin de merak ettiğini falan anlat uzun uzun. Takıl peşine yalnız bırakma. Bu şekilde hem kavga çıkmaz konudan, hem de senin kontrolünde olur.
Sevgiler :)

Diken üstünde olman normal değil. Güveniyorum desen de kafanda bir karışıklık var. İçin nedense tam rahat değil. Bunun bir nedeni olmalı. Kadınlık iç güdüsü çok kuvvetli olur. Bu nedeni kendin bulacaksın artık.

Peki onun da senin gibi acabaları var mı? Yani sana karşı bir tedirginliği, kıskanması, huzursuzluğu var mı? Eğer o da senin gibi tedirginse, ilişkilerde böyle karşılıklı pimpiriklenmeler olabiliyor. Karşılıklı birbirinizi sebepsiz yere gazlıyor da olabilirsiniz.

Yok o bana karşı çok rahat, sadece ben onu kıskanıyorum, benim aklımda tilkiler dönüyor dersen muhakkak bir şeyler hissettin.

burada hicbir sey gormesen ve aynı yatakta kitap okurken gorsen yapmaz benim kociş diyecek degildin dimi?

arkadaslarıyla gezip gezmemesinden rahatsız olman seninle alakalı birsey,
burada yazılanlara gore sınırlarını belirlersen hayatın boyunca catlakb degil baska biri olarak yasarsın...

Yok tabiikide o şekilde değil
Arkadaşları değil o tipte bi arkadaşıyla gezmesinden rahatsızım

Bir şeyler seziyorsan ayrıl. Birliktelikler zor, eskisini mi düşünüyor, yeni birini mi seviyor, benden sıkıldı mı, cart,curt.

Sezmek değil henüz sadece rahatsızlık duyuyorum

Allah askina yok sikbogaz etme, yok guvenmiyorsan ayril gibi laflar da bana gercek disi geliyor. Hayat siyah beyazdan ibaret degil. Grilerde var. Korle yatan Şaşı kalkar, bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim laflari bosa soylenmemis. O cocukla ne kadar sık gorusurse o kadar etkilenecek ondan. Karismamak yerine direk onunla gorusmesini istemediginizi soylemelisiniz bence. Tercih ona kalsin.

Aynen işte benmde demek istediğim o.
Ya arkadaşı aklına girerse..
Şimdi değilde bi süre sonra ya girerse nolucak..?
Olan bana olucak saf yerine koyulup güvendiğim için bu yüzden ben kimseye tam olarak güvenmem..
Bişey yaşadığımda bekliyodum zaten diyip üzülmek o üzüntüyü aza indirger bence.
Ama diğer türlüsü çok daha kötü bence :(
Üstelik sıklığı şöyle açıklıyayım size ; Ev ARKADAŞI..
Çocuğun yaptığı çapkınlığa benimkini karıştırmıyor ama ben burdayım diyede arkadaşı cesaret edemiyor olabilir çünkü hep onlardayım fırsat yok hepte yanyanayız sevgilimle..
Ama kız fotolarını sevgilime gösterir..
-Şuna baka
-Buna bak nasıl ?
-Taş hatun
-Çok iyi tarzında
Bu durumdan rahatsız olmam kimine çok tersken kimide sizin gibi benim gibi düşünüyor..
Açıkçası rahatsızlık duyuyorum çok fazla..
Benim sevgilim üstüme titreyince
-X çok abartıyosun..
Beni yurda getirse
-Senin yaptığını kimse yapmaz her gn yurda götürüyosun ben yapmazdım diyo..
Yani alttan alttan bişeyler empoze etmeye çalışıyo gibi geliyo artık :(
Arkadaşlık anlamında sevgilimede bişey yapmadıkça kes arkadaşlığını da diyemiyorum :(

Şimdi her şeyden önce 'kadın hisseder' abi.
Yani belli ki sezgilerin var. Bi kıllanmışsın. Ben kadınlık içgüdülerine inanırım.
Eski sevgilinin profiline girip çıkma konusu -çok tartışılır- ama bence her türlü altında hayırlı şeyler yatmamaktadır. Hem erkekte, hem kadında. Diyeceğim o ki, eski sevgilisiyle ilgili bi hassasiyeti olabilir. Buna napmak lazım dersen, bu çok kaka bi durumdur hiç sevmem. Yani bişeyler sezersin, ama bi profile bakmış diye ayrılamazsın da. Sezdiğin şeylere bi isim koyamazsın da. Kavga çıkar ama konu kapanır gider, sen sezdiğinle kalırsın. Kısacası bu konuda yapacak birşey yok. Seni muhtemelen seviyordur, o kızı da unutmuştur. Ama bi yarası veya içinde kalmış bi uktesi vardır belki, o yuzden hassasiyeti vardır. Bu konuyu takma kafana, zamanla olumlu veya olumsuz daha net hissedersin. Şimdilik boşver.

O çapkın arkadaşla görüşmemesini istemen de çok normal. Evlenen çiftler de aynı mesela, kadın genelde eşinin artık bekar arkadaşlarıyla takılmasını istemez. Bu normal yani.
Bu konuda tavsiyem, o spora merak sarsın, okey. Ama kursa sen de git onla. Yani, bunu birlikte bi aktivite yapma şansı olarak gördüğünü, sporu senin de merak ettiğini falan anlat uzun uzun. Takıl peşine yalnız bırakma. Bu şekilde hem kavga çıkmaz konudan, hem de senin kontrolünde olur.
Sevgiler :)

O antrenörlük belgesini alıcak..
Benimse vücudum spora uygun değil onun kadar değil yani..
Yıllardır ilgilendiği bi spor dalı var zaten..
Bense en son bundan 6-7 yol önce bi ara basket bi ara voleybol olmak üzere ilgilenmiştim..
Çok zaman geçti yani :(

Diken üstünde olman normal değil. Güveniyorum desen de kafanda bir karışıklık var. İçin nedense tam rahat değil. Bunun bir nedeni olmalı. Kadınlık iç güdüsü çok kuvvetli olur. Bu nedeni kendin bulacaksın artık.

Peki onun da senin gibi acabaları var mı? Yani sana karşı bir tedirginliği, kıskanması, huzursuzluğu var mı? Eğer o da senin gibi tedirginse, ilişkilerde böyle karşılıklı pimpiriklenmeler olabiliyor. Karşılıklı birbirinizi sebepsiz yere gazlıyor da olabilirsiniz.

Yok o bana karşı çok rahat, sadece ben onu kıskanıyorum, benim aklımda tilkiler dönüyor dersen muhakkak bir şeyler hissettin.

Rahat değilim korkuyorum çünkü..
Babamla alakalı bile şu sadakat konusunda sıkıntı yaşamış annem..
Burda ne konular okuyoruz..
Kimlerin aklına kimler giriyor..
Bende oda kıskancız..
Beni sadece böyle erkeklerle çok haşır neşir olan arkadaşlarımla görüştürmez bende itiraz etmem çünkü aynı durum bendede var.
Meselaa dışarıda bi kız arkadaşımla beraberim bi çocuk geldi yanımıza ama kızın sevgilisi değil ondan rahatsız olur ama sevgilisiyse sıkıntı çıkartmaz :)

o zaman kuvvetle muhtemel siz birbirinizi gazlıyorsunuz. sende de genel anlamda bir güvensizlik oluşmuş, gördüklerin, duydukların yüzünden. bir de geçmişinizde onun böyle bir iki hatasını görünce kafanda tam halledememişsin. zaten eşinin ya da sevgilinin aldatmasını gerçekten seven kadın hisseder, o aldatmasını ruhu bile duymayan kadınlar zaten eşleriyle ilgilenmeyen sevgililerini fazla kafalarına takmayan, yani gerçek bir ilişki yaşamayan çiftler arasında oluyor.

insan eşinin sevgilisinin yüzünün en ufak değişik bir ifadesinden bile yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu anlar. sen rahat ol. yapmak isteyen nasıl olsa her türlü yapar. yaptıktan sonra da muhakkak anlarsın. hem erkeklerin beceriksizliği hem de kadınların hislerinin kuvvetli olması nedeniyle muhakkkkaakkkkkk ortaya çıkar.

bu arada geçmişteki o hatasını da kafanda hallet derim. her ilişkide ilk zamalar böyle ufak tefek pürüzler oluyor. ben de yakaladım faceden onu araştırdığını ve tartıştık, sonra çok komik ama ben de araştırdım eski sevgilimi, sonra anladım çok doğal bir süreç olduğunu. sonuçta merak edebiliyorsun. çok doğal.

o zaman kuvvetle muhtemel siz birbirinizi gazlıyorsunuz. sende de genel anlamda bir güvensizlik oluşmuş, gördüklerin, duydukların yüzünden. bir de geçmişinizde onun böyle bir iki hatasını görünce kafanda tam halledememişsin. zaten eşinin ya da sevgilinin aldatmasını gerçekten seven kadın hisseder, o aldatmasını ruhu bile duymayan kadınlar zaten eşleriyle ilgilenmeyen sevgililerini fazla kafalarına takmayan, yani gerçek bir ilişki yaşamayan çiftler arasında oluyor.

insan eşinin sevgilisinin yüzünün en ufak değişik bir ifadesinden bile yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu anlar. sen rahat ol. yapmak isteyen nasıl olsa her türlü yapar. yaptıktan sonra da muhakkak anlarsın. hem erkeklerin beceriksizliği hem de kadınların hislerinin kuvvetli olması nedeniyle muhakkkkaakkkkkk ortaya çıkar.

bu arada geçmişteki o hatasını da kafanda hallet derim. her ilişkide ilk zamalar böyle ufak tefek pürüzler oluyor. ben de yakaladım faceden onu araştırdığını ve tartıştık, sonra çok komik ama ben de araştırdım eski sevgilimi, sonra anladım çok doğal bir süreç olduğunu. sonuçta merak edebiliyorsun. çok doğal.

Teşekkür ederim kırıcı yorum yapmadığın için :)
Hissediceğimi biliyor :)
Önceki ilişkilerimde aldatıldığımı her defasında hissettiğimi de biliyor :)
Bizim ilişkimizde de hissettiğim şeyler oldu.
Yanlış bişey yaparsan ALLAH inşALLAH bunu benim karşıma çıkartır dedim hemde çok içten bi şekilde demiştim bunu :)
O anki yüz ifadesi normaldi ama sonrasındada y''aparsan inşALLAH birbirimize kısmet olmayız'' dedim. O yüzü nasıl düştü anlatamam :D
--
Bişey yok mesela geziyoruz bi an farkediyorum ki yüzü düşmüş bunun moral bozulmuş ama -bence- hiç bişey yok moralinin bozulabiliceği..
Direkt noldu diyorum
-Bişey yok diyor
sanki anlamıyorum :p
Israr edince
-Seninle konuşucaz diyor :KK17: böyle oluyorum '' Naptım ki ben acaba ? şuna mı sinirlendi yok ya acaba şu dediğime mi yok yok değildir :KK17: ama ya oysa :KK17::KK17: '' :KK70::KK70:
Bunları düşşünüyorum :D
Her sıkıntıyıda yüzünden farkediyorum :KK55:

Halletmeye çalışıyorrum zaten :)

Teşekkür ederim kırıcı yorum yapmadığın için :)
Hissediceğimi biliyor :)
Önceki ilişkilerimde aldatıldığımı her defasında hissettiğimi de biliyor :)
Bizim ilişkimizde de hissettiğim şeyler oldu.
Yanlış bişey yaparsan ALLAH inşALLAH bunu benim karşıma çıkartır dedim hemde çok içten bi şekilde demiştim bunu :)
O anki yüz ifadesi normaldi ama sonrasındada y''aparsan inşALLAH birbirimize kısmet olmayız'' dedim. O yüzü nasıl düştü anlatamam :D
--
Bişey yok mesela geziyoruz bi an farkediyorum ki yüzü düşmüş bunun moral bozulmuş ama -bence- hiç bişey yok moralinin bozulabiliceği..
Direkt noldu diyorum
-Bişey yok diyor
sanki anlamıyorum :p
Israr edince
-Seninle konuşucaz diyor :KK17: böyle oluyorum '' Naptım ki ben acaba ? şuna mı sinirlendi yok ya acaba şu dediğime mi yok yok değildir :KK17: ama ya oysa :KK17::KK17: '' :KK70::KK70:
Bunları düşşünüyorum :D
Her sıkıntıyıda yüzünden farkediyorum :KK55:

Halletmeye çalışıyorrum zaten :)

ne demek, senin için zor bir süreç olmasa konu açmazdın zaten, birbirmize hep yardım etmeliyiz. kadın dayanışması hep olacak.
evet senin zamana ihtiyacın var, kafanda halletmen için. hem bir şey yaparsa kesin anlarsın, önceden yaptıysa da böyle eski sevgilisini araştırması gibi kafanda halletmek istiyorsan başarabilirsin. bunun için ayrı olmanıza ilişkiye ara vermenize de gerek yok. normal ilişkiniz devam ederken sen kendi kendini ruhunu onarmaya çalışacaksın. ona hiç belli etmeden tabii.
hem gerçekten de çok büyük bir sorun olmadığını anlayacaksın zamanla. istersen sen de aç eski sevgiline bak neler yapmış, sevgilisi varmı, fotolarına bak, hiçbir şey hissetmediğini, sadece insancıl bir merak olduğunu doğal olduğunu göreceksin.

biz konuşurken bir konuda eski sevgilimin lafı geçse hem bi afallarım hemde aklıma eski sevgilim gelir o an yani....bu normal bi durum bence...

arkadaş konusuna gelincede koca adam yani kendisine zarar verecek arkadaşı bilir ve ona göre tavrını koyar diye düşünüyorum.neticede akıl ve mantığa sahip her insan böyle yapar.

ne demek, senin için zor bir süreç olmasa konu açmazdın zaten, birbirmize hep yardım etmeliyiz. kadın dayanışması hep olacak.
evet senin zamana ihtiyacın var, kafanda halletmen için. hem bir şey yaparsa kesin anlarsın, önceden yaptıysa da böyle eski sevgilisini araştırması gibi kafanda halletmek istiyorsan başarabilirsin. bunun için ayrı olmanıza ilişkiye ara vermenize de gerek yok. normal ilişkiniz devam ederken sen kendi kendini ruhunu onarmaya çalışacaksın. ona hiç belli etmeden tabii.
hem gerçekten de çok büyük bir sorun olmadığını anlayacaksın zamanla. istersen sen de aç eski sevgiline bak neler yapmış, sevgilisi varmı, fotolarına bak, hiçbir şey hissetmediğini, sadece insancıl bir merak olduğunu doğal olduğunu göreceksin.

İnsancılda bana hep derdi bakma etme diye kendide 1 kere yapmış öyle diyor :)
Atlatmaya çalışıyorum bakalım :)

biz konuşurken bir konuda eski sevgilimin lafı geçse hem bi afallarım hemde aklıma eski sevgilim gelir o an yani....bu normal bi durum bence...

arkadaş konusuna gelincede koca adam yani kendisine zarar verecek arkadaşı bilir ve ona göre tavrını koyar diye düşünüyorum.neticede akıl ve mantığa sahip her insan böyle yapar.

Aklına gelirde afallama konusu bence sıkıntı yani..
Neden afallıyayım ki ben mesela..
Tanısa tamamda tanımıyo benim eski sevgilimi hani yanımıza gelse geçsede o farkederse eğer görmememi sağlıcağınıda biliyorum :)
Zipzip geleydi koca adam değilde 21 yaşında biri olduğunu burda açıklığa kavuştururdu :KK70::KK70:

hmm yaş 21 ise çokta mantıklı şeyler beklememek lazım :KK53:

Ay bu konuya ben de takmış bulunmaktayım. Adam ne dese bişey çıkarasım geliyor, kendi kendime tribe giriyorum. Eğer sizi sevdiğinden eminseniz, ilgisi tamsa böyle şeyler normal aslında. Kurmayın lutfen ilişkiye yansıyor yıpranıyor. Anormal bir durum yok.:KK52:

Ay bu konuya ben de takmış bulunmaktayım. Adam ne dese bişey çıkarasım geliyor, kendi kendime tribe giriyorum. Eğer sizi sevdiğinden eminseniz, ilgisi tamsa böyle şeyler normal aslında. Kurmayın lutfen ilişkiye yansıyor yıpranıyor. Anormal bir durum yok.:KK52:

Önceden daha fazlaydı biçok şeyim şimdi şimdi azaldı..
Oda neredeyse bittiğini sanıyor yani ona yansıtmıyorum :)

Yok sadece fazla parçaları birleştirmeye çalışmışsınız sorun edecek bişey yok bence. Meraktan açıp bakılır, yada ismi duyunca irkilebilir insan.. Sizde çok kafamıza takıp karşı tarafada yansıtmayın..

Yok tabiikide o şekilde değil
Arkadaşları değil o tipte bi arkadaşıyla gezmesinden rahatsızım

Sezmek değil henüz sadece rahatsızlık duyuyorum

Aynen işte benmde demek istediğim o.
Ya arkadaşı aklına girerse..
Şimdi değilde bi süre sonra ya girerse nolucak..?
Olan bana olucak saf yerine koyulup güvendiğim için bu yüzden ben kimseye tam olarak güvenmem..
Bişey yaşadığımda bekliyodum zaten diyip üzülmek o üzüntüyü aza indirger bence.
Ama diğer türlüsü çok daha kötü bence :KK43:
Üstelik sıklığı şöyle açıklıyayım size ; Ev ARKADAŞI..
Çocuğun yaptığı çapkınlığa benimkini karıştırmıyor ama ben burdayım diyede arkadaşı cesaret edemiyor olabilir çünkü hep onlardayım fırsat yok hepte yanyanayız sevgilimle..
Ama kız fotolarını sevgilime gösterir..
-Şuna baka
-Buna bak nasıl ?
-Taş hatun
-Çok iyi tarzında
Bu durumdan rahatsız olmam kimine çok tersken kimide sizin gibi benim gibi düşünüyor..
Açıkçası rahatsızlık duyuyorum çok fazla..
Benim sevgilim üstüme titreyince
-X çok abartıyosun..
Beni yurda getirse
-Senin yaptığını kimse yapmaz her gn yurda götürüyosun ben yapmazdım diyo..
Yani alttan alttan bişeyler empoze etmeye çalışıyo gibi geliyo artık :KK43:
Arkadaşlık anlamında sevgilimede bişey yapmadıkça kes arkadaşlığını da diyemiyorum :KK43:

O antrenörlük belgesini alıcak..
Benimse vücudum spora uygun değil onun kadar değil yani..
Yıllardır ilgilendiği bi spor dalı var zaten..
Bense en son bundan 6-7 yol önce bi ara basket bi ara voleybol olmak üzere ilgilenmiştim..
Çok zaman geçti yani :KK43:

Rahat değilim korkuyorum çünkü..
Babamla alakalı bile şu sadakat konusunda sıkıntı yaşamış annem..
Burda ne konular okuyoruz..
Kimlerin aklına kimler giriyor..
Bende oda kıskancız..
Beni sadece böyle erkeklerle çok haşır neşir olan arkadaşlarımla görüştürmez bende itiraz etmem çünkü aynı durum bendede var.
Meselaa dışarıda bi kız arkadaşımla beraberim bi çocuk geldi yanımıza ama kızın sevgilisi değil ondan rahatsız olur ama sevgilisiyse sıkıntı çıkartmaz :)

Siz benim nedemek istedigmitam olarak anlamamissiniz sanirim,
yapacak korkusunun size kazandiracagi birsey olmaz, iliskinize zarar verir,
Ona gozunuz kapali guvenin demiyorum, ancak guveniyorsaniz da bu tip kuruntularla aklinizi bulandirmayin diyorum,
emin olun yaptigi zaman anlasiliyor...

ben de o arkadastan hoslanmazdim ancak benimkini yoldan cikaracak diye degil,
baska kadin fotograflarini gosterip tas gibi vb yorumlar yapmasindan oturu...
Cok saygisizca bir tavri var ve ozelini de anlatiyor diyorsunuz,
bu tip insanlarin ne yasadiklarina ne de kafina saygisi vardir, bu tip seyleri anlattiklarinda da sohbete ortak olup dinlemek istemem,
erkek arkadasiniz ona bu konuda mesafe koymakla ise baslayabilir bence.
ayrica karakterliyse iki fotograf gorup gaza da gelmez,
onun kisiliginden supheniz varsa yine en basta dedigim seye donuyor, neden iliskiye devam ediyorsunuz....?

Siz benim nedemek istedigmitam olarak anlamamissiniz sanirim,
yapacak korkusunun size kazandiracagi birsey olmaz, iliskinize zarar verir,
Ona gozunuz kapali guvenin demiyorum, ancak guveniyorsaniz da bu tip kuruntularla aklinizi bulandirmayin diyorum,
emin olun yaptigi zaman anlasiliyor...

ben de o arkadastan hoslanmazdim ancak benimkini yoldan cikaracak diye degil,
baska kadin fotograflarini gosterip tas gibi vb yorumlar yapmasindan oturu...
Cok saygisizca bir tavri var ve ozelini de anlatiyor diyorsunuz,
bu tip insanlarin ne yasadiklarina ne de kafina saygisi vardir, bu tip seyleri anlattiklarinda da sohbete ortak olup dinlemek istemem,
erkek arkadasiniz ona bu konuda mesafe koymakla ise baslayabilir bence.
ayrica karakterliyse iki fotograf gorup gaza da gelmez,
onun kisiliginden supheniz varsa yine en basta dedigim seye donuyor, neden iliskiye devam ediyorsunuz....?

Paranoyak oldum baya burdaki konulardan sonra herşeyden bişey çıkartmalarım arttı..
O arkadaşı söz konusuysa oldukça rahatsız oluyorum herşeyiyle..
Fotoğraf göstermesi, yaptığını anlatması vs vs.
Onca evli insanlar neler neler yaparken bizimkisi sadece sevgililik aşamasında ya aklını karıştırırlarsa diyee düşünüyorum..
Ben ona bu konuyuda açmıştım.. Oluyor böyle bitsin diye güvenim tamamen olmuyor gözümü kapattığım gibi güveniyorum bi %10luk kısımda ciddi güvensizlik var bitsin demiştim.
Ayrılmıcaz düzelicek herşey sende eski olayları at kafandan daha mutlu olucaz ayrılık yok demişti..
Kestiripatıcak kadarda henüz rtada bişey yokken gidemiyorum..
Bişeyini yakalasam napıcağımı biliyor.
Bi keresinde ayrılık olursa okulu dinlemem bu kadar başarılarımıda dinlemem dönerim geri üni hayatımı yakarım
falan demişti..
Yeeterli bi delil olsa napıcağımıda biliyorum ama yok şuanlık çok şükür

Yok sadece fazla parçaları birleştirmeye çalışmışsınız sorun edecek bişey yok bence. Meraktan açıp bakılır, yada ismi duyunca irkilebilir insan.. Sizde çok kafamıza takıp karşı tarafada yansıtmayın..
artık o kadar yansıtmıyorum ama kafamı kurcalayan bişeyi sorup tamam diyip kapatıyorrum önceden olsa hayatta tamam diyip kapatmazdım kavgaya giderdi

Paranoyak oldum baya burdaki konulardan sonra herşeyden bişey çıkartmalarım arttı..
O arkadaşı söz konusuysa oldukça rahatsız oluyorum herşeyiyle..
Fotoğraf göstermesi, yaptığını anlatması vs vs.
Onca evli insanlar neler neler yaparken bizimkisi sadece sevgililik aşamasında ya aklını karıştırırlarsa diyee düşünüyorum..
Ben ona bu konuyuda açmıştım.. Oluyor böyle bitsin diye güvenim tamamen olmuyor gözümü kapattığım gibi güveniyorum bi %10luk kısımda ciddi güvensizlik var bitsin demiştim.
Ayrılmıcaz düzelicek herşey sende eski olayları at kafandan daha mutlu olucaz ayrılık yok demişti..
Kestiripatıcak kadarda henüz rtada bişey yokken gidemiyorum..
Bişeyini yakalasam napıcağımı biliyor.
Bi keresinde ayrılık olursa okulu dinlemem bu kadar başarılarımıda dinlemem dönerim geri üni hayatımı yakarım
falan demişti..
Yeeterli bi delil olsa napıcağımıda biliyorum ama yok şuanlık çok şükür

artık o kadar yansıtmıyorum ama kafamı kurcalayan bişeyi sorup tamam diyip kapatıyorrum önceden olsa hayatta tamam diyip kapatmazdım kavgaya giderdi
ben orayı kacırmısım sanırım,
daha onceden ne yaptı ki guvensizlik var...?

Güven olmadan bir ilişki yürümez güvenmiyorsan bitireceksin tek çare bu.

Kavgada; eline diline sahip çıkamadı diyelim :KK66:

Teşekkürler :KK66:
Dili bilemem de... o eli alir munasip... neyse uzatmayayim, madem devam etme karari almissin taviz verme,
Fakat elmayla armutun farkli meyveler oldugunu da unutma ; )

Dili bilemem de... o eli alir munasip... neyse uzatmayayim, madem devam etme karari almissin taviz verme,
Fakat elmayla armutun farkli meyveler oldugunu da unutma ; )

Taviz vermiyorum zaten :)
NAsıl yani ?

Back