• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldık? Ben allakbullak oldum haksızmıym gerçekten?

Kız Babasıyla hiç yaşamadıysa onunla kalmak istemeyebilir. Sen gemileri yakmışsın ama, Ortalık sakinleyince işler yoluna girer belki. İstenmeyen olmak ta zor bi durum, görümcenle anlaşıyo olsanız öyle yaşayan da çok aslında. Bi zararını değilde faydasını bile görüyorlar anlaşmaya bağlı tabi.
Eeee kız kendi öz babasını istemiyoken ben niye görümcemi istiyim ki?

Bide görümcem evlenmez falan en azından birlikte oturmak istemediğmi bilsinler istedim. Hata mı ettim bilmiyorum ki
Canım kesinlikle hata etmedin. Seni seven adam zaten seni bırakmazdı. Ortada bi kabahat yok. Hem suçlular hem güçlü.

Pff bayılıyorum bu adamlarım" sen benim anama ne demeye çalışıyorsun, sen benim bacıma ne demeye çalışıyorsun" şahlanmalarına.

Gücü sana mı yetiyormuş soğan cücüğünün?

Cücüğün bile bir lezzeti var.
Bunların o özelliği de yok..:KK14:

gorumcen eski nişanlisiyla ne guzel barişmiş ortada sorun filan kalmamişimiş neden gorumcene boyle seyler soyleyerek ortaligi karıştırdınki olan sana olmuş ortaya seni atmişlar ne sanıyodun gorumcenin he dogru soluyon diyip susup oturxanimi bk hmn yetişyrmşlr her ç seyin bi yeri olur her sey her yerde soylnmz gereksz olmş
Valla böyle bişi hiç aklıma gelmedi 7 yıllık arkadaşım ben onun hiç bişiyini söylemezken anasıyla beni madara etti beş dakikada

Görümce hanımın keyfine göre mi yürüyecek işler? Babasıdır sonuçta, abisinin evliliğine gölge edemez etmemeli. Kırsın dizini otursun babasının yanında. Ya da yalnız yaşasın eşşek kadar olmuş. Ay çok gıcık oldum ben bu aileye.:KK62: Anasının babasının sahip çıkmadığı kıza bizim kız mı sahip çıkacak? Olduu.

Hayırlısı olmuş senin adına şimdiden böyle kulaktan dolma laflar için seni anlayıp dinleme zahmetine girmeden hakarete başlıyorsa hayır gelmezdi zaten.

amaaaan bırak canım bunları kendi çöplüklerinde yasasınlar

yalnız gorumcede çk fındıkkıranmiş bu uç çocugu nişanlisindanmi olmuş ayrı ayrımı

Beraber oturmak istememek sizin hakkiniz, sahsen ben de istemezdim.
Eger oturacak olsaydi ve siz tepki gosterseydiniz, fikrinizi acik acik soyleseydiniz hakliydiniz.
Ama zaten kurtulmussunuz bu durumdan, gorumcenizin suratina bunlari soylemeniz bence yanlis ve gereksiz.
Dedigim gibi nereye cekersen de oraya gider.
Bir de gorumceniz tarafindan bakin olaya, resmen seni yanimizda istemiyordum, iyi ki baristiniz gibi birsey olmus, bunu duyan kimsenin hosuna gitmez.
Tabi ki istememek sizin hakkiniz ama muhatabiniz nisanliniz.
Siz ne guzel halolmus bir mevzuyu kurcalamissiniz gereksiz yere.

Bi de insanlar bu tarz olaylara gösterdikleri tepkiyle kişiliğini gösterir. 7 yıllık arkadaşım diyorsun. Şimdiden kapıları suratına kapatıyorsun. Kocanla başbaşa yaşamayı istemek tabiki hakkın ama bunu bu şekilde eşine söylemek varken. Bodoslama görümcene bizimle yaşıyacak değilsin diyorsun. Bu çok kırıcı, eşinin yerine koy kendini sen napardın.. sen seni affetmezdin. O da abisi.. Zor zamanlarda aileden biri olarak destek vermeyeceğini göstermiş oldun biraz. Ben eşimi alır gider başınızın çaresine bakın gibi. Bu da bi bakış açısı, böyle de düşün.

Eski konunu hatirliyorum, cokta haklisin oturmak istememekle.

Nisanlin ne tuhaf insan ya , sirf sen istedin diye kimse nisanlisiyla barismaz bunu bilmiyorlarmi ?
Nisanlin kendi kulagiyla duymadigi seye neden hemen inaniyorki , demekki evlenseniz kiz.kardesi birsey soylerse , hemen ona inanacak sana dogrusunu yanlisini sormayacak...
Millet bu zamanda evladina laf geciremiyor, senin lafinla nisanlisiyla barisiyormus ...
Hayret birsey ... birak ne halleri varsa gorsunler ..
Alsin bacisiyla yasasin madem oyle , bir omur boyuda bacisi bakar artik ona.

Beraber oturmak istememek sizin hakkiniz, sahsen ben de istemezdim.
Eger oturacak olsaydi ve siz tepki gosterseydiniz, fikrinizi acik acik soyleseydiniz hakliydiniz.
Ama zaten kurtulmussunuz bu durumdan, gorumcenizin suratina bunlari soylemeniz bence yanlis ve gereksiz.
Dedigim gibi nereye cekersen de oraya gider.
Bir de gorumceniz tarafindan bakin olaya, resmen seni yanimizda istemiyordum, iyi ki baristiniz gibi birsey olmus, bunu duyan kimsenin hosuna gitmez.
Tabi ki istememek sizin hakkiniz ama muhatabiniz nisanliniz.
Siz ne guzel halolmus bir mevzuyu kurcalamissiniz gereksiz yere.
Gerçekten tamda kurtulmuş gbi değildim daha ailelere söylememişlerdi bide bayadır içimde tutuyodum onla oturmak istemediğmi kaynanamın falanda duymasını istiyodu çünkü evlenmezlerse yine benim başıma kalcaktı biliyorum benden birazda ünidi kessinler istedim bide ikiyğzlülük yapmdakta istemedim çünkü her konu açıldıgında sanki onla oturmaya evet demişim gbi konuşuyolardı.

yalnız gorumcede çk fındıkkıranmiş bu uç çocugu nişanlisindanmi olmuş ayrı ayrımı
Yok hepsi eski nişanlısından. Ayrıldıktan sonra başkalarıylada oldu ama 3 kürtajdan sonra hamile kalması çok zor bence. Birazda b saçma yaşantısı yüzünden evimde istemiyodum zaten

Eski konunu hatirliyorum, cokta haklisin oturmak istememekle.

Nisanlin ne tuhaf insan ya , sirf sen istedin diye kimse nisanlisiyla barismaz bunu bilmiyorlarmi ?
Nisanlin kendi kulagiyla duymadigi seye neden hemen inaniyorki , demekki evlenseniz kiz.kardesi birsey soylerse , hemen ona inanacak sana dogrusunu yanlisini sormayacak...
Millet bu zamanda evladina laf geciremiyor, senin lafinla nisanlisiyla barisiyormus ...
Hayret birsey ... birak ne halleri varsa gorsunler ..
Alsin bacisiyla yasasin madem oyle , bir omur boyuda bacisi bakar artik ona.
İşte ne diyip nasıl doldurdular nişanlımı bilmiyorum ki

Back