• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasıl davranayim bilemedim

o zaman bence bugun yap adım at yap cnm ne olcak bıgun bırının bası agrır ertesı gun bırının ..agrımayan bı an bul yap.:)

Ben de cok kararsız kalıyorum sabahları benimki de evden bole cikip gidiyo geldiginde surat yaparsam suclu ben oluyorum o zaten hic adım atmiyo duzeltmek icin bi şey yok gibi davrandikca da uzerine kaliyo hep senden beklemesin konusuluyosa bi sor bakalim brnimki of der gider konusmaz tam bogmalik bu adamlar öküz ya bunlar benim kocam da seninki gibi kendi isine geldigi gibi kendi keyfi gelirse görür yapar bisileri

Ben de cok kararsız kalıyorum sabahları benimki de evden bole cikip gidiyo geldiginde surat yaparsam suclu ben oluyorum o zaten hic adım atmiyo duzeltmek icin bi şey yok gibi davrandikca da uzerine kaliyo hep senden beklemesin konusuluyosa bi sor bakalim brnimki of der gider konusmaz tam bogmalik bu adamlar öküz ya bunlar benim kocam da seninki gibi kendi isine geldigi gibi kendi keyfi gelirse görür yapar bisileri

Bu sefer arkadaşları dinliyorum evlendiğimizden beri ilk defa beklemeyeceğim yatıp uyuyacağım sabah ola Hayrola diyorum bakalım .

Kızlar eşimle yok yere bir tartışma yaşadık ve nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
Dün gece işten gelince oturduk sohbet ettik sonra benim canım sevgilim bana masaj yapar mı falan dedi çok çok çok kibar ve tatlı şekilde bende yaptım zaten sürekli yapıyorum bitirdim masajı eyvallah hadi yatalim dedi odaya gitti ve yattı oysa ben onun için süslenmiş bir haldeydim mumlar falan ortam hazirlamistim yatınca hayatım bişey soracağım neden sadece kendin işin için kibar davranıyorsun dedim öyle mi yaptım dedi konuyu kapattık uyuduk
Sabah kalktım balkonda duruyor napiyosun dedim kitlememissin balkon kapısını diye bağırdı (unutmuşum :KK43: ) kahvaltı hazırlamaya başladım o da giyiniyordu sonra çıktı gitti kahvaltı bile etmeden hatta gidiyorum bile demedi kapının sesini ben duydum koşarak gittim kapıya nereye dedim isim var dedi çıktı gitti şu an çalışıyor ama sabah 10 dan beri 1 kere aradı o da lodos var kombiyi kapat ne olur ne olmaz demek için o kadar şimdi gelince nasıl davranacağım???
Uzun oldu Özür dilerim hanımlar
soğuk davran yüz verme gereksiz agresiflik bu kadarı da

Dayanamadım geldiğinde uyandım hatta meyve hazırladım şaşırdı Sağol şaşırdım falan dedi sonra tv izledi biraz sonra da yatıyorum dedi yattı. Az önce kahvaltıya ne yapayım dedim ben kendi kahvaltimi hallederim dedi uzatmaya devam ediyor

Belki bir sıkıntısı kafasına taktığı birşey var sizin hazırlığınızı farketmiş ama bu düşüncelerden yada yorgunluktan uyumuş sizde sitem edince kendini kötü hissetmiş ve sabah balkon kapısıyla dışa vurmuş. Erkekler eşlerinin isteğini geri çevirmek zorunda kalıp (yorgunluk yada stresten) birde eşten stem duyunca komlekse giriyor. Normalde eşiniz böyle davranmıyorsa ben buna bağladım

yanı bende bence esıme karsı normal sartlarda davranıslarımı kestırmeıyorumda
hanı demısın ya hayatım neden kendı cıkarlarınoldugu zaman bana kıbar davranıyorsun, bıtırmısın ısı
ıstedıgını alacaktın zaten sordugun soruda samımıyet yok sen kızgınsın ama onu bellı etmıyorsun etmedıgın gıbı cevabı olmayan seylerı soruyorsun gıbı geldı bana uzaktan bakınca

Valla canım 8 senelik tecrübeli evli olarak:
Saçma sapan nedenlerle böyle trip atıyorsa sende atacaksın yok kıyamam, beklerim, meyve soyarım vs yaparsan sana dünkü gibi davranır annemin bi lafı bu gibi şeyler için bo... cila verir :D

Nasıl başlarsa öyle gider ilk sene bende senin gibiydim ay kocacım, vay kocacım ,kızdın mı bana? haklısın benim hatam vs sonradan karşımda her şeye çocuk gibi küsen alınan surat asan 30 küsür yaşında bir adam. Allahtan çabuk uyandım da onun yaptıklarını ben yapmaya başladım

Balkon kapisini kapatmayinca sorun mu oluyor? Ben hic kapatmam. Esin cok abartmis. Ne var sanki bunda. Insan unutabilir.
derdi balkon kapısı değil eniştenin istediği anda istediği şeyi alamamanın vermiş olduğu hırs..kesinlikle törpülenmeli..

yok yorumumdan vazgeçtim çok şımarıkmış kocan konu sahibi..soyma meyve bırak zıkkım yesin modunda gez bir süre peşinde kuyruk olsun küçük enişte..ama kapat gözlerini az sabret dayan bak biz arkandayız #Diren Limonsarısı:KK70:

Otururken sırnaştım zaten ki kılık kıyafetim bile belli ediyordu onca hazırlık kör değil sonuçta her akşam mum eşliğinde oturmuyoruz sonuçta
İyi güzel de yani istememiş olabilir, yorgun olabilir, canı sıkılıyor olabilir, olabilir, olabilir... bizim de bir sürü mazeretimiz olmuyor mu? O zaman sen adım atacaktın,ima etmeyecektin.

Kızlar eşimle yok yere bir tartışma yaşadık ve nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
Dün gece işten gelince oturduk sohbet ettik sonra benim canım sevgilim bana masaj yapar mı falan dedi çok çok çok kibar ve tatlı şekilde bende yaptım zaten sürekli yapıyorum bitirdim masajı eyvallah hadi yatalim dedi odaya gitti ve yattı oysa ben onun için süslenmiş bir haldeydim mumlar falan ortam hazirlamistim yatınca hayatım bişey soracağım neden sadece kendin işin için kibar davranıyorsun dedim öyle mi yaptım dedi konuyu kapattık uyuduk
Sabah kalktım balkonda duruyor napiyosun dedim kitlememissin balkon kapısını diye bağırdı (unutmuşum :KK43: ) kahvaltı hazırlamaya başladım o da giyiniyordu sonra çıktı gitti kahvaltı bile etmeden hatta gidiyorum bile demedi kapının sesini ben duydum koşarak gittim kapıya nereye dedim isim var dedi çıktı gitti şu an çalışıyor ama sabah 10 dan beri 1 kere aradı o da lodos var kombiyi kapat ne olur ne olmaz demek için o kadar şimdi gelince nasıl davranacağım???
Uzun oldu Özür dilerim hanımlar
erkekler biz kadınlar kadar ince olamıyor maalesef.. siz onun için ortam hazırlamışsınız o oralı bile olmamış ama aynı şeyi sen yapsan senin canına okurdu..ama her zaman böyle biri değilse ki öyle olmadığını söylüyorsunuz bir defalık üstünde durmayın derim belki iş yerinde canını sıkan bir şey olmuştur ve size söyleyememiştir .gelince konuşun tatlı dille ha yine çemkirirse falan o zaman uzatabildiğin kadar uzat konuyu ve burnundan getir:KK11:

Kahvaltı hazırladım bi lokma bile yemedi sinirlerim bozuldu ağlaya Ağlaya topladım sofrayi sonra sakinleşince gittim tek başıma yedim ortalığı topladım hiç yüzüne bile bakmadım bişey de demedim sonumuz ne olacak bakalım

Kahvaltı hazırladım bi lokma bile yemedi sinirlerim bozuldu ağlaya Ağlaya topladım sofrayi sonra sakinleşince gittim tek başıma yedim ortalığı topladım hiç yüzüne bile bakmadım bişey de demedim sonumuz ne olacak bakalım

ne kadarlık evlisiniz cnm

Back