- Emoji Skoru
- 843
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Limonsarisi
o zaman bence bugun yap adım at yap cnm ne olcak bıgun bırının bası agrır ertesı gun bırının ..agrımayan bı an bul yap.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok kararsız kalıyorum sabahları benimki de evden bole cikip gidiyo geldiginde surat yaparsam suclu ben oluyorum o zaten hic adım atmiyo duzeltmek icin bi şey yok gibi davrandikca da uzerine kaliyo hep senden beklemesin konusuluyosa bi sor bakalim brnimki of der gider konusmaz tam bogmalik bu adamlar öküz ya bunlar benim kocam da seninki gibi kendi isine geldigi gibi kendi keyfi gelirse görür yapar bisileri
soğuk davran yüz verme gereksiz agresiflik bu kadarı daKızlar eşimle yok yere bir tartışma yaşadık ve nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
Dün gece işten gelince oturduk sohbet ettik sonra benim canım sevgilim bana masaj yapar mı falan dedi çok çok çok kibar ve tatlı şekilde bende yaptım zaten sürekli yapıyorum bitirdim masajı eyvallah hadi yatalim dedi odaya gitti ve yattı oysa ben onun için süslenmiş bir haldeydim mumlar falan ortam hazirlamistim yatınca hayatım bişey soracağım neden sadece kendin işin için kibar davranıyorsun dedim öyle mi yaptım dedi konuyu kapattık uyuduk
Sabah kalktım balkonda duruyor napiyosun dedim kitlememissin balkon kapısını diye bağırdı (unutmuşum) kahvaltı hazırlamaya başladım o da giyiniyordu sonra çıktı gitti kahvaltı bile etmeden hatta gidiyorum bile demedi kapının sesini ben duydum koşarak gittim kapıya nereye dedim isim var dedi çıktı gitti şu an çalışıyor ama sabah 10 dan beri 1 kere aradı o da lodos var kombiyi kapat ne olur ne olmaz demek için o kadar şimdi gelince nasıl davranacağım???
Uzun oldu Özür dilerim hanımlar
derdi balkon kapısı değil eniştenin istediği anda istediği şeyi alamamanın vermiş olduğu hırs..kesinlikle törpülenmeli..Balkon kapisini kapatmayinca sorun mu oluyor? Ben hic kapatmam. Esin cok abartmis. Ne var sanki bunda. Insan unutabilir.
İyi güzel de yani istememiş olabilir, yorgun olabilir, canı sıkılıyor olabilir, olabilir, olabilir... bizim de bir sürü mazeretimiz olmuyor mu? O zaman sen adım atacaktın,ima etmeyecektin.Otururken sırnaştım zaten ki kılık kıyafetim bile belli ediyordu onca hazırlık kör değil sonuçta her akşam mum eşliğinde oturmuyoruz sonuçta
erkekler biz kadınlar kadar ince olamıyor maalesef.. siz onun için ortam hazırlamışsınız o oralı bile olmamış ama aynı şeyi sen yapsan senin canına okurdu..ama her zaman böyle biri değilse ki öyle olmadığını söylüyorsunuz bir defalık üstünde durmayın derim belki iş yerinde canını sıkan bir şey olmuştur ve size söyleyememiştir .gelince konuşun tatlı dille ha yine çemkirirse falan o zaman uzatabildiğin kadar uzat konuyu ve burnundan getirKızlar eşimle yok yere bir tartışma yaşadık ve nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
Dün gece işten gelince oturduk sohbet ettik sonra benim canım sevgilim bana masaj yapar mı falan dedi çok çok çok kibar ve tatlı şekilde bende yaptım zaten sürekli yapıyorum bitirdim masajı eyvallah hadi yatalim dedi odaya gitti ve yattı oysa ben onun için süslenmiş bir haldeydim mumlar falan ortam hazirlamistim yatınca hayatım bişey soracağım neden sadece kendin işin için kibar davranıyorsun dedim öyle mi yaptım dedi konuyu kapattık uyuduk
Sabah kalktım balkonda duruyor napiyosun dedim kitlememissin balkon kapısını diye bağırdı (unutmuşum) kahvaltı hazırlamaya başladım o da giyiniyordu sonra çıktı gitti kahvaltı bile etmeden hatta gidiyorum bile demedi kapının sesini ben duydum koşarak gittim kapıya nereye dedim isim var dedi çıktı gitti şu an çalışıyor ama sabah 10 dan beri 1 kere aradı o da lodos var kombiyi kapat ne olur ne olmaz demek için o kadar şimdi gelince nasıl davranacağım???
Uzun oldu Özür dilerim hanımlar
Kapı açık diye kızdı burda çok hırsızlık olayı oluyor ondan kapatiyoruz kitliyoruz açık unuttuğum için kızdı
kendi kilitleseymişşşş
Kahvaltı hazırladım bi lokma bile yemedi sinirlerim bozuldu ağlaya Ağlaya topladım sofrayi sonra sakinleşince gittim tek başıma yedim ortalığı topladım hiç yüzüne bile bakmadım bişey de demedim sonumuz ne olacak bakalım