- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bence artık imalardan vazgecip yetiskin bireyler gibi oturup konuşmanız lazım
Sanırım eşiniz hamilelik döneminizde cinsellikten epey soğumuş. Çünkü bir erkek kolay kolay reddetmez diye düşünüyorum. Karşılıklı oturup, sakince konuştunuz mu? Üzüntünüzü ve endişelerinizi çekinmeden anlatsanız?
Evet 3 4 defa konuştuk ama fayda etmiyor.
Cevapları ne oluyor peki?
Sonuçta dikişlerinizin çoktan iyileşmiş olması gerekiyor. İstememesinin sebebini söylüyor mu?
Oha iki hafta yaa napiyo bu adam bu kadar sanki çocuğu o dogurduFarklı farklı şeyler. İlk ben senin iyilesmeni bekliyorum aşkım korkuyorum bişey olcak diye oldu. Ki dogumdan 50 gün geçmişti. Sonra bi defa ben adım attım hastaydı hastayım aşkım dedi orda da bozuldum baya özurdiledi yanlış anladığımı söyledi. 3. Ye o geldi ben tam yatiyodum beni yataktan kaldırdı 4. Şimdi ben gidiyorum bana böyle yapıyor. 3 ve 4 un arasında da 1.5 2 hafta falan var
Cok ilginc bir erkek esiniz.Bu kadar ara verilmis bir durumda kolay kolay reddemez insan benim bildigim..Yanlis anlamazsaniz aldatiyor olabilir mi ya da artik sevmiyor olabilir mi ? Cunku kendi kendine biseyler yapiyor demissiniz cinsellikten sogusa oyle bisey yapmazBugün ben bi adım atayım dedim herkesi dinledim suslendim puslendim eşime de mesaj attım fotoğrafımı attım falan eve gelmek üzereyken. Neyse geldi sarıldı falan ben bi utandım neyse geçtik içeri mutfağa başka biseyden konuştuk o ara servisle ilgili bişey falan neyse. Sonra sigara içiyodu aşkım dedi gel gittim sarildim yarın sabah 7 de uyanicam şöyle de böyle de bişeyler dedi ben dondum kaldim hani duşa giremiceginden bahsediyor saçları bozulurmus falan bende ne alakası var dedim ya işte soyle de böyle de gerçi saçımı sokmam suya falan dedi herhalde benim suratımı görünce öyle dedi neyse işte. Ben öyle bakakaldım döndüm gidecektim tam şey dedi istenmediğini düşünüp sen mahfediyosun herşeyi dedi bende tamam sorun değil dedim lavaboya doğru j gidecektim arkamdan geldi ben kapıyı kapaticam kapıyı tuttu zorladı gel dedi zorla tekrar mutfağa götürdü biraz bağırdı yanlış anladığımı söyledi falan bende tamam dedim gittim tekrar lavaboya yaptığım makyajlı sildim komple saçlarımı da bozdum üstümü de değiştim. Gittim içeri mutfağa neden üstünü değiştin dedi kızımızı uyandiricam dedim yüzüne bakmadım ılık su hazirliyodum altını acabilmem için. O da kalktı yerinden bana yemek hazırlama dedi gitti içeri bende kızımın odasına gittim yattım az önce baktım koltukta sırtını dönmüş yatiyo. Böyle işte.
Cok ilginc bir erkek esiniz.Bu kadar ara verilmis bir durumda kolay kolay reddemez insan benim bildigim..Yanlis anlamazsaniz aldatiyor olabilir mi ya da artik sevmiyor olabilir mi ? Cunku kendi kendine biseyler yapiyor demissiniz cinsellikten sogusa oyle bisey yapmaz
Telsiz alıcam sanırım şuanda durumum yokta 1 2 aya alıcam yan yatırdığım da bi sorun olmaz diye düşünüyorum sırtı da desteklicem yastıkla tamamdır 1 ya da 2 yas çok uzun bi süre alışma süreci çok zor olur herşeyi bu zamanlarında yapmak lazım yoksa ilerisi pişmanlık diye düşünüyorum. Ayrıca evet bugün yapisicam bakalım bi problem çıkmazsa
Eee akşam niye öyle yapmış peki birşey dedimi canımArkadaşlar yarım saat önce uyandım çıktım odadan o da salondan çıktı korktum sonra yanından gecicektim bekliyo oyle sarıldık baya sıkı sardı ve akşama hazırlan dedi hayır dedim 1 hafta daha ver bana hayır diyo bugün dedim bari 2 3 gün ver toparliyim kendimi hayır diyor beni istediğini söylüyor orami burami mincikladigece de istemiş beni ve stresten kolu falan kabarmış kurdasen gibi bişey var da @sibell09
Eee akşam niye öyle yapmış peki birşey dedimi canım
Yorgnluk ve stresten dolayi esiniz cinsel sorun yasiyor olabilir mi acaba
Cunku bzm durumumuzda bu. En iyisi zamana birakmak bide dus olmak bizimkilere zor geliyo . Usengec ayol bunlarAynen durum bu
Klasik bizdeki durum yani tabi bizim sizin kadar uzamıyor ve reddetmek yok ama biz useniyoruz eşimle vallahiİşte dediğim gibi hazırlanmaya üşeniyo sabah da 7 de uyanicakti hastahane randevusu vardı öyle
Klasik bizdeki durum yani tabi bizim sizin kadar uzamıyor ve reddetmek yok ama biz useniyoruz eşimle vallahi
Ahahahaha bide böyle dene bakalım ne olacak yarın yine takılır peşine kuyruk gibiBen bugün reddettim ne yalan söyleyeyim hiç de icimden gelmedi pişman da değilim. Cezalandırıyor musun beni dedi hayır dedim yorgunum yattım simdi
Ahahahaha bide böyle dene bakalım ne olacak yarın yine takılır peşine kuyruk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?