- Emoji Skoru
- 3.970
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ben şahsen bebeğim uykudan uyandığında ciyak ciyak ağlamasını beklemiyorum. Bebekler gözlerini açtıkları an yırtınarak ağlamazlar. Etrafa bakarlar, elleriyle kendilerini rahatsız ederler, ınk mınk ederler, çağrılarına yanıt gelmezse yırtınmaya başlarlar. O anda durumu fark ederseniz uykusuna devam etmesini ya da rahatlamasını sağlayabilirsiniz iki pışpışla. Bebeğiniz var mı bilmiyorum, varsa ciyak ciyak yırtınmasını beklemeyin yanına gitmek için, size güveni sarsılmasın hanımefendiciğim.
Ayy tam biz. Bizde evlendimizde 18 gun falan beraber olamadik bnde kasiyorum. Hatta bu yuzden normal dogum yapamadim muayene annda cokkk zorlandim.Evet ya biz ilk evlendigimzdede 1 ay yapamamstk benim bu korkmdan dolayi iste aslinda kendimi kasmasam acimayacakta kendimi cok kasıyorum esim bile diyo hissedyo kastigimi
Bende sezeryan yaptım ama mecburiyetten kafasi tersti oglumun 3 kere alttan muayene de oldm valla birinde acayip canim acidi oburlerinde bsy hissetmedm ama blmyrm normal muayene olurkendw hep söylüyorum hatta gecen gun gittim hala adet olmadm dogumdan sonra 15 ay oldu o ayda hamilelik 2 sene oldu tam ultrasona felan girdim basindan soyledm ama ben geriliyorm diye acitmaz bu korkma dedi acitmiyoda ama ilsku sirasinda niye aci oluyo anlamyrm islaklik olamadığı icin sanirim dogumdan sonra oyle bsy oldu kuruluk var surekliAyy tam biz. Bizde evlendimizde 18 gun falan beraber olamadik bnde kasiyorum. Hatta bu yuzden normal dogum yapamadim muayene annda cokkk zorlandim.
Evet acitmiyo ama daha muayene hazirliginda geriliyorum kendimi geri atiyorum. Kasmasam hersey daha guzel olacakta herseyi sebebi kasma.... siz de 2015 mayista mi evlendinizBende sezeryan yaptım ama mecburiyetten kafasi tersti oglumun 3 kere alttan muayene de oldm valla birinde acayip canim acidi oburlerinde bsy hissetmedm ama blmyrm normal muayene olurkendw hep söylüyorum hatta gecen gun gittim hala adet olmadm dogumdan sonra 15 ay oldu o ayda hamilelik 2 sene oldu tam ultrasona felan girdim basindan soyledm ama ben geriliyorm diye acitmaz bu korkma dedi acitmiyoda ama ilsku sirasinda niye aci oluyo anlamyrm islaklik olamadığı icin sanirim dogumdan sonra oyle bsy oldu kuruluk var surekli
2014 haziran canimEvet acitmiyo ama daha muayene hazirliginda geriliyorum kendimi geri atiyorum. Kasmasam hersey daha guzel olacakta herseyi sebebi kasma.... siz de 2015 mayista mi evlendiniz
Telsiz al canim.telsizler cok hassas.aglamadan yaninda olursun.hareket sensoru var cunku cocuk donse telsizden hareket ettgini anlarsin.hatta yanindakinden daha cok ses duyarsin .Ya beşiği rahatsız o yüzden kendi yatağında yatiriyorum. Artık kapıları acicam napalım ama bi süre daha ayrı yaticam çünkü başka bi problem çıktı sinirim tepemde suan
Benim beşikte karyola odamada zor sığıyor kapı açılmıyor bile tam düşün ama ighh dese kalkıyoruz 4ayı bitti ,tukurugunde bile bogulabilir odasını 2 yaşında ayırman en sağlıklısı ,ve mantiklisi
Kusabilir gece düşünsene ?
İllaki oluçak o is :))
bebişlerin daha çok ihtiyacı var bize ,eşlerimizde sapık değiller ya bekliyorlar iste napalim çocuk ciyak ciyak bagirsinmi napsın tabikide bekliycekler
Esler arasında utanmaca olmaz istediğinde yap is kocana :)
helalimmm benimmmmm ge bakiyim de:))
Belki gün içinde çok yorulduğunuzu ya da gece uykusuz kaldığınızı filan düşünerek yaklaşmıyordur. Benim eşim öyledir mesela. Birkaç gündür karnımda ağrı var diye bugün vazgeçmiş mesela. Bunu da yeni söyledi bu saatte :) bir de siz evli ve hatta çocuk yapmış bir çiftsiniz eşinizden niye utanıyorsunuz anlamadım. İsteklerinizi direk ifade etmek ilişkinizi güçlendirir bence. Ben sizin durumunuzda olsam hayırdır hiç yaklaşmıyorsun, ev arkadaşı haline döneceğimizi bilsem çocuk yapmazdım derim mesela.
Diğer konuda da bol internetli bir sürü paket var. Neden onlardan birini kullanmıyor ki eşiniz?
Ayrı yatmanız problem olmus. Kılo falan degıl bence. Ayrı ayrı yatmamaya calısın.
çocukla oadalarınızı çoktan ayırmış olmanız gerekiyordu sanırım yanınızda yatmasına yada sızın aynı odada yatmanıza gerek yok eşinizdede benim eşim gibi bir şey olacak korkusu var sanırım bızde 3 aydır 1 kere korkarak ancak ilişkiye girebıldık sonrası yok suandada bakalım ne olacak :) ama bencede eşinizle birlikte yatınCanlar bebeğimi duyamam diye korkuyorum zaten ilk zamanlar soğuk diğer odalar diye salonda yatmistik beraber bebegimle sonra kendi besigine geçirdim bende yanına yattım 4 aylıkken falan kendi odama geçmeyi planliyordum ama şuan korkuyorum işte sizce geçeyim mi ? Bu arada aynen bişeyler izliyor buna karşı değilim çünkü ben kendim gidemiyorum ona resmen kocamdan cekiniyorum bunun bi sebebi de şu son yaptığımızdan 1 hafta önce ben buna demiştim ki gülerek akşama bişeyler yapalım mi. O da bana dedi ki valla çok hastayım boğazlarım yaniyo falan bozdu attı yani. Hastaydı da ama yeni başlamıştı hastalığı sanmıyorum etkilicegini tamam dedim sustum. Böyle işte yanaşıp da ters cevap alıp rezil olmaktan korkuyorum ve nefret ediyorum
çocukla oadalarınızı çoktan ayırmış olmanız gerekiyordu sanırım yanınızda yatmasına yada sızın aynı odada yatmanıza gerek yok eşinizdede benim eşim gibi bir şey olacak korkusu var sanırım bızde 3 aydır 1 kere korkarak ancak ilişkiye girebıldık sonrası yok suandada bakalım ne olacak :) ama bencede eşinizle birlikte yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?