Eşime yaklasamiyorum

Düşüncedaşım

Benmde bebegm 5 aylik bendesezeryanla dogum yaptim. Bizm hamilelikte sadece son ay olmadi ve kirki da bekledik kirktan sonra da baya bi bekledik bir aya yakin.

Bnm sutum coktu baslar da akiyordu sanirim ondan pek yaklasmadi bide cocuk uyanirsa diye de korkuyordu sonra bnm istemelerimle bir sey ol.az m.etme demelerimle basladik. Bebwgm besiginde yatiyor yanimiza yatiriyorum. Esimle beraber yatiyorz .simdiler de baya toparladik cok sik olmasa da birlikte oluyoruz.
Tabi bnde kv de var yanimizdan aksamlari gec kalktigi icin zaten uykumuz geliyor. Ama bn de ayni senn sikintilari cektim diyebilirim

Benim anlamadığım hamilelikte niye yapılmıyor. Son gün bile yapanlar var. Adam zaten 40 gun lohusalık bekleyecek bide 9 ay niye beklesin ki. Adam hamilelikte korkabilir bişey olacak diye ama onuda kadın yatistiracak olmadı Dr a soracaksınız. Böyle böyle adamda uzak durmaya alışıyor. Annelik vasıflarına buruneni de anlamıyorum. Tamam annesiniz de kadinsinizda yani. Bu kadar uzun ayrı kalmak bana cooookkk tuhaf geliyor. Adam gelmiyorsa size siz gidin bı kaç kereden sonra oda normale döner zaten.

Evet ya biz ilk evlendigimzdede 1 ay yapamamstk benim bu korkmdan dolayi iste aslinda kendimi kasmasam acimayacakta kendimi cok kasıyorum esim bile diyo hissedyo kastigimi
Ayy tam biz. Bizde evlendimizde 18 gun falan beraber olamadik bnde kasiyorum. Hatta bu yuzden normal dogum yapamadim muayene annda cokkk zorlandim.

Ayy tam biz. Bizde evlendimizde 18 gun falan beraber olamadik bnde kasiyorum. Hatta bu yuzden normal dogum yapamadim muayene annda cokkk zorlandim.
Bende sezeryan yaptım ama mecburiyetten kafasi tersti oglumun 3 kere alttan muayene de oldm valla birinde acayip canim acidi oburlerinde bsy hissetmedm ama blmyrm normal muayene olurkendw hep söylüyorum hatta gecen gun gittim hala adet olmadm dogumdan sonra 15 ay oldu o ayda hamilelik 2 sene oldu tam ultrasona felan girdim basindan soyledm ama ben geriliyorm diye acitmaz bu korkma dedi acitmiyoda ama ilsku sirasinda niye aci oluyo anlamyrm islaklik olamadığı icin sanirim dogumdan sonra oyle bsy oldu kuruluk var surekli

Evet acitmiyo ama daha muayene hazirliginda geriliyorum kendimi geri atiyorum. Kasmasam hersey daha guzel olacakta herseyi sebebi kasma.... siz de 2015 mayista mi evlendiniz

Canım bence de yatak ayırmayın Ben de 5 yıllık evliyim. Henüz çocuğum yok. hiç hazır hissedemedim. çocuktan sonra gözlemlediğim birçok kadın eşine olan ilgisini kaybeder. hep çocukla ilgilenir. belki farkında olmadan eşine 2.planda olduğunu hissettirmişsindir. kendini değersiz hissettiği içinde soğuk olabilir. o yüzden aldatıyormu diye düşünme bence hemen

bin kişi yazmıştır eminim ama yatak ayırmayın,
görüntülü bebek telsizlerinden alın, mık dese bangır bangır duyarsınız. yerinizden kalkmadan her anını izleyebilirsiniz, aynı odada yatmaktan çok daha konforlu hem bebek için hem sizin için.

Ya beşiği rahatsız o yüzden kendi yatağında yatiriyorum. Artık kapıları acicam napalım ama bi süre daha ayrı yaticam çünkü başka bi problem çıktı sinirim tepemde suan
Telsiz al canim.telsizler cok hassas.aglamadan yaninda olursun.hareket sensoru var cunku cocuk donse telsizden hareket ettgini anlarsin.hatta yanindakinden daha cok ses duyarsin .

Benim beşikte karyola odamada zor sığıyor kapı açılmıyor bile tam düşün ama ighh dese kalkıyoruz 4ayı bitti ,tukurugunde bile bogulabilir odasını 2 yaşında ayırman en sağlıklısı ,ve mantiklisi

Kusabilir gece düşünsene ?

İllaki oluçak o is :))

bebişlerin daha çok ihtiyacı var bize ,eşlerimizde sapık değiller ya bekliyorlar iste napalim çocuk ciyak ciyak bagirsinmi napsın tabikide bekliycekler

Esler arasında utanmaca olmaz istediğinde yap is kocana :)

helalimmm benimmmmm ge bakiyim de:))

Buarada ben beşiğine iki yorgan koydum birde kullanmadığım koltuk takımının koltuk minderlerini koydum içine 2 tane sini

Zira kuyu gibi çocuğa ulaşamam:)

Telsiz alıcam sanırım şuanda durumum yokta 1 2 aya alıcam yan yatırdığım da bi sorun olmaz diye düşünüyorum sırtı da desteklicem yastıkla tamamdır 1 ya da 2 yas çok uzun bi süre alışma süreci çok zor olur herşeyi bu zamanlarında yapmak lazım yoksa ilerisi pişmanlık diye düşünüyorum. Ayrıca evet bugün yapisicam bakalım bi problem çıkmazsa

Belki gün içinde çok yorulduğunuzu ya da gece uykusuz kaldığınızı filan düşünerek yaklaşmıyordur. Benim eşim öyledir mesela. Birkaç gündür karnımda ağrı var diye bugün vazgeçmiş mesela. Bunu da yeni söyledi bu saatte :) bir de siz evli ve hatta çocuk yapmış bir çiftsiniz eşinizden niye utanıyorsunuz anlamadım. İsteklerinizi direk ifade etmek ilişkinizi güçlendirir bence. Ben sizin durumunuzda olsam hayırdır hiç yaklaşmıyorsun, ev arkadaşı haline döneceğimizi bilsem çocuk yapmazdım derim mesela.

Diğer konuda da bol internetli bir sürü paket var. Neden onlardan birini kullanmıyor ki eşiniz?

İlgilenmediği arastirmadigi icin kullanmıyor yani faturasını da ben takip ediyorum etmesem ödeme günü de gecicek. Ayrıca bilmiyorum ya bugün bişeyler denicem işte dediğiniz gibi düşünmeye calisiyorum

Ayrı yatmanız problem olmus. Kılo falan degıl bence. Ayrı ayrı yatmamaya calısın.

çocukla oadalarınızı çoktan ayırmış olmanız gerekiyordu sanırım yanınızda yatmasına yada sızın aynı odada yatmanıza gerek yok eşinizdede benim eşim gibi bir şey olacak korkusu var sanırım bızde 3 aydır 1 kere korkarak ancak ilişkiye girebıldık sonrası yok suandada bakalım ne olacak :) ama bencede eşinizle birlikte yatın

Çoktan ayırmam mi gerekiyordu :)) daha 3 aylik bile değil 1 hafta sonra dolacak 3 ayı en ideali 3 ya da 4. Ayı işte. Anladım canım hayırlısı olsun ya herkes için zor şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…