• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz erkeklerden nefret

Bence üzülürsün veya sinir olduğunla kalırsın yine de sen bilirsin..Daha da fenası ona karşı duyguların ilerlerse toksik bir durumun içinde kalır, zor kurtulursun, duygular işin içine girince herşey zorlaşır..değer mi? Balık baştan kokuyor, ısrarın anlamı yok bence.
evet doğru haklısınız baştan belli ediyor aslında

Eee aşık işte hemde kör kütük bi erkek aldattığı halde bir kadınla barışmışsa daha ondan size yar olmaz o kız merhaba dediği gibi seni yine bırakacak kimsenin yarabandı olmayın şunu anlamıyorum ben yani seninle konuşup hemen kızla barıştığını gördüğün halde nasıl tekrar barışırsın onu seviyor besbelli
yok barışmadım😿😿😿 sadece birkaç gündür konuşuyoruz

İlgisiz erkekten nefret ediyorsunuz anladım da böyle ilgisiz erkeğe iki kere kanan kadınlar ile ilgili hisleriniz nedir onu anlamadım.
Adam çok istiyor demişsiniz yoo öyle bir şey yok neden ilgi dileneceğiniz,sizi sürekli yoracak üstelik görüşmediğiniz biri için bu kadar dertleniyorsunuz?
Bu tür adamlara herkes yolu hemen gösterse ya adam olurlar ya da yalnız kalırlar bence güzel de olur.

İlgisiz erkekten nefret ediyorsunuz anladım da böyle ilgisiz erkeğe iki kere kanan kadınlar ile ilgili hisleriniz nedir onu anlamadım.
Adam çok istiyor demişsiniz yoo öyle bir şey yok neden ilgi dileneceğiniz,sizi sürekli yoracak üstelik görüşmediğiniz biri için bu kadar dertleniyorsunuz?
Bu tür adamlara herkes yolu hemen gösterse ya adam olurlar ya da yalnız kalırlar bence güzel de olur.
kanmadım aslında farkındayım pek çok şeyin ama iki şey arasında kaldım yüz yüzeyi mi beklesem direkt kessem mi diye

kanmadım aslında farkındayım pek çok şeyin ama iki şey arasında kaldım yüz yüzeyi mi beklesem direkt kessem mi diye
Kanmadıysanız bu adamla vaktinizi boşa harcamayın ve yüz yüze görüşmeyi falan beklemeyin.
Baya yalan söyleyen,sizi yara bandı olarak kullanmak isteyen ama bunun için de çaba harcamayan biri.
Hani çivi çiviyi söker deyip uğraşan biri bile değil.
Yanlış anlamayın ama tekrar size yazmasının sebebi de yormaz beni şimdi demiş olabilir.

Kanmadıysanız bu adamla vaktinizi boşa harcamayın ve yüz yüze görüşmeyi falan beklemeyin.
Baya yalan söyleyen,sizi yara bandı olarak kullanmak isteyen ama bunun için de çaba harcamayan biri.
Hani çivi çiviyi söker deyip uğraşan biri bile değil.
Yanlış anlamayın ama tekrar size yazmasının sebebi de yormaz beni şimdi demiş olabilir.
evet özellikle bugün ilgisizliği iliklerime kadar hissettim ne yazık ki

ya çoğu kişi böyle dedi aklıma bu ihtimal gelmemişti yalan yok ama böyle olmak istemem zoruma gider gerçekten…
Yani gerek yok buluşsak ne olucakkı ıcımde kslmasın bulusauım ona göre yol alayım dersen buluş ama ıcıne sınmeyen bıseyler varsa doğrudur kadınız bız hıssederız

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Sevmiyor bu net! Bu cevaba göre planınız ne?

Pat pat elemedikce öylemi davrandı niye böyle davrandı dedikçe siz bu ilişkilerde çok vakit kaybedersiniz . Öylemi yol ver . Öylemi yola devam et .Bunu yapan mutlu oluyor kadın erkek farketmez .Bı insanın eski sevgilisi döndüğü dönmediği kedinin ciğerci önünde beklemesi misali saçma.Sizinle gerçekten ilgilenen üzerinize düşen merak eden keyif veren güvenilir biri ilişki budur .Gerisi sizin kağıttan geminizin batacağı su akıntısı.Hep böyle bu işin yolu bu .Varsa herseyiyle var olan böyle parça parça değil .Hepimiz için bu geçerli

Tavşan dağa küsmüş misali bu konu bile fazla o elemana ve benzerlerine baktınız olmuyor kesin düşünmeyi yol ver yolu aç yallah güle güle bitti gitti zaten yoktu

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Ay uzak dur.

Ilgisiz erkek yoktur, ilgisi cekilmemis erkek vardir ve de sadece bos kalmamak icin dolaniyordur, ben olsam uzak dururdum.

Back