- Emoji Skoru
- 3.970
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ayrı yatmayın.
Gerekirse bebeği sizin odaya alın ama yatakları ayırmayın eşinizle. Araya soğukluk girer der büyükler.
Hem aynı yatakta olunca insan dönerken bile değiyor ister istemez :)
bizimdee çocuktan sonra on günde bir falan oldu simdi ikinciden sonra artık hic fırsat bulamayiz herhalde. ben çocuktan dolayı çok yoruldugum için erkenden uyuyordum yani zor geliyordu.
çareyi bulsam kendim uygulardim. :)
Hayrolsun yeni mi çıktı bu problem.Ya beşiği rahatsız o yüzden kendi yatağında yatiriyorum. Artık kapıları acicam napalım ama bi süre daha ayrı yaticam çünkü başka bi problem çıktı sinirim tepemde suan
Hayrolsun yeni mi çıktı bu problem.
Minnoş nasıl alışırsa öyle gider, kendi odasında yanlız yatmaya alışırsa siz çok rahat edersiniz.
ilk zamanlar yaklaşmaya çalışırdı baktı ben kendimi cekiyorum o da alisti artik hatta sorduğumda sürekli yorgunum diyorsun ben de yaklaşmaya korkuyorum diyor.Eşiniz de size gelip hiç bi sizi silkelemiyor muydu hadi diye
ilk zamanlar yaklaşmaya çalışırdı baktı ben kendimi cekiyorum o da alisti artik hatta sorduğumda sürekli yorgunum diyorsun ben de yaklaşmaya korkuyorum diyor.
çok arada yani onun haricinde ben istersem belli ederim öyle olur.
Haklısınız bence. Dışarıda nasıl zaman buluyor ki oyun oynamaya işi çok mu rahat. Eğer illa oynayacağım diyorsa ona göre bir internet pakedi seçseydi 223 tl çok bence. Bizim için çok en azından. Gider çocuğuma bir kaç kıyafet daha alırım fatura ödeyene kadar.Doğru diyorsunuz. Evet şuan çıktı. Son 3 faturası 170 civarı geliyodu telefonun telefonuyla beraber 89 ödememiz gerekiyordu normalde neyse en son 179 geldi konuştum dedim neden böyle aşkım bi konuşayım dedi falan. Mobil veri yuzundenmis. Beyefendi dışarda mobil veriyi açıyor bi de online oyununu oynuyor. Tamam halledicem edicem dedi az önce faturaya bakmak için bi girdim "223" tl fatura ve sabah hala mobili acikti. Bi yere yazmıştım buraya kopyalayim dedim. Çok sinir bozucu değil mi ya ? Daha önce bi konu açmıştım eşim oyundan bişeyler satın alıyor diye millet üstüme gelmişti adamın hobisidir 100 tl bırak harcasın diye falan şimdi ne ki bu yani çok mu zenginiz anlamadım ki
Haklısınız bence. Dışarıda nasıl zaman buluyor ki oyun oynamaya işi çok mu rahat. Eğer illa oynayacağım diyorsa ona göre bir internet pakedi seçseydi 223 tl çok bence. Bizim için çok en azından. Gider çocuğuma bir kaç kıyafet daha alırım fatura ödeyene kadar.
2 kez birlikte mi oldunuz? Bravo. Ve sen bunu dert eriyorsun? Benim bebe de 2 buçuk aylık oldu, gebelikte ve 40 ımdan sonra hiç birlikte olmadık. Bir müddet analık ve babalık vasfımızı yaşıyoruz:) gerçi benimki geldi de ben püskürttüm. Bu arada hiç dert etmiyorum, acaba bende mi sorun?Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
2 kez birlikte mi oldunuz? Bravo. Ve sen bunu dert eriyorsun? Benim bebe de 2 buçuk aylık oldu, gebelikte ve 40 ımdan sonra hiç birlikte olmadık. Bir müddet analık ve babalık vasfımızı yaşıyoruz:) gerçi benimki geldi de ben püskürttüm. Bu arada hiç dert etmiyorum, acaba bende mi sorun?
Bir de göğüslerim süt dolu ya o da itiyor beni. Kendimi inek gibi hissediyorum. Yatakta sanki patlayıp, sütler fışkıracakmış gibi. Eskiden göğüs uçlarımdan huylanırdım şimdi bebe sündürüyor bildiğin. Ama benim de ilk gebe kaldığımda akıl aldığım bebeği olan bir arkadaş, ''hiç canım istemiyor'' diyordu. Demek ki genelde aynı. Zaten regl de olmadım. Bedenim bile rahimle ilgilenmiyor.:)
Emzirmeyenler daha yatkın bence ilişkiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?