• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz erkeklerden nefret

duygularıma tercüman oldunuz 😹 ama iki şey arasında kaldım hemen mi olsa 1 hafta sonra yüz yüze mi gelsem
neden yuz yuze gelesin ki?
adamin senin gibi netten yazdigi tonla kiz vardir iki gram ilgiye hasret. sonucta iki cumle kuruyor, birkac iltifat, bos bir gununde yalandan konusuyor kiz onu aylar sonra bile kabul ediyor. bu kadar yoklukta genc kiz varken o da yürüyordur daldan dala.
bosver bulusma kimseyle. engelle gitsin

Bir erkeğin çok istiyorum pişman oldum demesi çok isteyip pişman olduğu anlamına gelmez. Çok istemiyor ve belki de eski kız arkadaşı da dahil bir çok kızla konuşuyor. Siz de duygu durumunuzu bu olsalıklara gmre ayarlayın. Şaşırtmasınlar
yok evet aklımın bir köşesinde bu ihtimal var

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan inşallah yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Çok isteyip pişman olmamış üzgünüm seni onun kaba tabiriyle cepte görmüş. Kuvvetle ihtimal şuan başkasına da yazıyor ve buluşma dönemi yazdığı kişi daha cok ilgisini çekerse ailesinden birinin kesin cenazesi olur ya da yogunbakima biri girer ya da bir anda ailevis.orunlari ortaya cikar. Kalbini o kırmadan sen uzaklaş bu cocuktan.

evet katılıyorum yazdığı günden beri pek içimden gelmiyor ona da hep söylüyorum yüz verecek hiçbir şey yapmamaya çalışıyorum
Erkeklerin ağzı çok laf yapar. Ben hep söylüyorum, erkekler çok akıllı olduğundan değil kızlar saf olduğundan (sözüm meclisten dışarı) gemilerini yürütüyorlar . Bir de kızlar da ilk tanıştıkları erkekleri bile bir kaybetme korkusu var, emek harcamamissin, karşı taraf gerçekten sana seni önemli hissettirecek bir icraat yapmamış, yani daha en başta ikaz lambaları ışıl ışıl parlıyor ancak ısrarla görmezden geliniyor. Hepimiz geçtik bu yollardan, aynı safliklari da yaptım bizzat, ah şimdiki aklım olsa diyorum şimdi, neyseki sonunda doğru yolu buldum 🙂 kısacası, erkeklere çabuk inanmayın, onlar için herkes vazgeçilmez!

neden yuz yuze gelesin ki?
adamin senin gibi netten yazdigi tonla kiz vardir iki gram ilgiye hasret. sonucta iki cumle kuruyor, birkac iltifat, bos bir gununde yalandan konusuyor kiz onu aylar sonra bile kabul ediyor. bu kadar yoklukta genc kiz varken o da yürüyordur daldan dala.
bosver bulusma kimseyle. engelle gitsin
yani zaten önemli olan mesajda da ilgisiz olmaması değil mi, dediğiniz gibi 1-2 gün daha bekleyeceğim hala aynıysa güle güle

Çok isteyip pişman olmamış üzgünüm seni onun kaba tabiriyle cepte görmüş. Kuvvetle ihtimal şuan başkasına da yazıyor ve buluşma dönemi yazdığı kişi daha cok ilgisini çekerse ailesinden birinin kesin cenazesi olur ya da yogunbakima biri girer ya da bir anda ailevis.orunlari ortaya cikar. Kalbini o kırmadan sen uzaklaş bu cocuktan.
evet herkes başka biri var dedi zaten muhtemelen de var

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Canım bi erkek bi kızla 2. Kez barışmışsa ona aşıktır hiç boşuna yazma sende başkasıyla gördüğün halde ne konuşuyorsun ?

Erkeklerin ağzı çok laf yapar. Ben hep söylüyorum, erkekler çok akıllı olduğundan değil kızlar saf olduğundan (sözüm meclisten dışarı) gemilerini yürütüyorlar . Bir de kızlar da ilk tanıştıkları erkekleri bile bir kaybetme korkusu var, emek harcamamissin, karşı taraf gerçekten sana seni önemli hissettirecek bir icraat yapmamış, yani daha en başta ikaz lambaları ışıl ışıl parlıyor ancak ısrarla görmezden geliniyor. Hepimiz geçtik bu yollardan, aynı safliklari da yaptım bizzat, ah şimdiki aklım olsa diyorum şimdi, neyseki sonunda doğru yolu buldum 🙂 kısacası, erkeklere çabuk inanmayın, onlar için herkes vazgeçilmez!
yok zaten yoğun duygular hissetmiyorum kaybetme korkum da yok o beni kaybeder asılll

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Kendını yara bandı yapma

ajakske onun için bu kafayla pek sanmıyorum
Bence üzülürsün veya sinir olduğunla kalırsın yine de sen bilirsin..Daha da fenası ona karşı duyguların ilerlerse toksik bir durumun içinde kalır, zor kurtulursun, duygular işin içine girince herşey zorlaşır..değer mi? Balık baştan kokuyor, ısrarın anlamı yok bence.

ve kız aldatmış bunu herhalde gene de barışmış…
Eee aşık işte hemde kör kütük bi erkek aldattığı halde bir kadınla barışmışsa daha ondan size yar olmaz o kız merhaba dediği gibi seni yine bırakacak kimsenin yarabandı olmayın şunu anlamıyorum ben yani seninle konuşup hemen kızla barıştığını gördüğün halde nasıl tekrar barışırsın onu seviyor besbelli

Back