- Emoji Skoru
- 2.035
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
:) Bende yarin doğuma gidiyorum. Normal bir hamilelik gecirdim ve son 1 aya kadar hemende aktif bir cinsel hayatımız vardi sayemdehala eşime sırnaşırım napim ona dokunmayı temas halinde olmayi cok seviyorum. Oda aynı şekilde. Ve asla bensi uyumaz. Bazen geceleri rahat edemez salona gecerdim tv sesiyle uyumak icin. Esimde bari ben uyuyan a kadar yanimda yat der.
Haha kv kisiside bi kac kere denk geldi bu sözlerine esimin. Bigun "simdiye kadar mamamio mu vardi git yat dedi" ogluna.
Esimde " evet yoktu ama artik var ben karimsiz uyumam " dedi.
Oh catla patla kaynana
bizimkiler 40 cikinca ayirirlar hemende ona istinaden soylemistim herkeste boyle saniyordum kusura bakmayinÇoktan ayırmam mi gerekiyordu :)) daha 3 aylik bile değil 1 hafta sonra dolacak 3 ayı en ideali 3 ya da 4. Ayı işte. Anladım canım hayırlısı olsun ya herkes için zor şeyler
bizimkiler 40 cikinca ayirirlar hemende ona istinaden soylemistim herkeste boyle saniyordum kusura bakmayin
banada bi degisik geliyo zaten cocuk alismasin diyeymis ama kucucuk oluyolar daha size diyorumda bende evlenene kadar annemle yattim ayrilmakta ayirmakta kolay olmuyo sanirim :)Estağfurullah ne kusuru yahu bennde ilk defa duyuyorum sizden değişikmiş
banada bi degisik geliyo zaten cocuk alismasin diyeymis ama kucucuk oluyolar daha size diyorumda bende evlenene kadar annemle yattim ayrilmakta ayirmakta kolay olmuyo sanirim :)
hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz uzmez sizi miniginiz allah bagislasin anali babali buyutsun insallah :)Yaaaaa işteuzmanlar da 3,4 aya yönlendiriyor uyku eğitimi de hafiften bu aylarda başlanmalı yapicam bişeyler işte bakalım nasıl olcak bugün ayrı yaticam bi kez iyi giderse devam ettiricem
hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz uzmez sizi miniginiz allah bagislasin anali babali buyutsun insallah :)
Kiloyla,begenmemeyle hiiiiiç alakası yok bu işin. Sen ayrı yatma git sarıl,kaç senelik evliyim;hep ben gittim sarıldım yani.Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
Noldu ????Çok mutsuzum ağlıyorum
Noldu kizzzÇok mutsuzum ağlıyorum
Onun eşi geldi eve kesin bişey oldu yada yine istemedi adamYani yanlış anlamayın da kocanıza yaklaşamayacaksınız da kime yaklaşacaksınız? Burada 1 haftada cinsellik yaşayan nice genç kadın gördük, siz yılların eşisiniz yani.
Öyle mi? Aradakileri okumadım da. Umarım bu kez bir şeyler rast giderOnun eşi geldi eve kesin bişey oldu yada yine istemedi adam
Noldu ????
Yani bu erkekler ne kadar sevildiklerini anlayamıyor böyle böyle kendinden soğutuyor vallahi yaaaBugün ben bi adım atayım dedim herkesi dinledim suslendim puslendim eşime de mesaj attım fotoğrafımı attım falan eve gelmek üzereyken. Neyse geldi sarıldı falan ben bi utandım neyse geçtik içeri mutfağa başka biseyden konuştuk o ara servisle ilgili bişey falan neyse. Sonra sigara içiyodu aşkım dedi gel gittim sarildim yarın sabah 7 de uyanicam şöyle de böyle de bişeyler dedi ben dondum kaldim hani duşa giremiceginden bahsediyor saçları bozulurmus falan bende ne alakası var dedim ya işte soyle de böyle de gerçi saçımı sokmam suya falan dedi herhalde benim suratımı görünce öyle dedi neyse işte. Ben öyle bakakaldım döndüm gidecektim tam şey dedi istenmediğini düşünüp sen mahfediyosun herşeyi dedi bende tamam sorun değil dedim lavaboya doğru j gidecektim arkamdan geldi ben kapıyı kapaticam kapıyı tuttu zorladı gel dedi zorla tekrar mutfağa götürdü biraz bağırdı yanlış anladığımı söyledi falan bende tamam dedim gittim tekrar lavaboya yaptığım makyajlı sildim komple saçlarımı da bozdum üstümü de değiştim. Gittim içeri mutfağa neden üstünü değiştin dedi kızımızı uyandiricam dedim yüzüne bakmadım ılık su hazirliyodum altını acabilmem için. O da kalktı yerinden bana yemek hazırlama dedi gitti içeri bende kızımın odasına gittim yattım az önce baktım koltukta sırtını dönmüş yatiyo. Böyle işte.
Bugün ben bi adım atayım dedim herkesi dinledim suslendim puslendim eşime de mesaj attım fotoğrafımı attım falan eve gelmek üzereyken. Neyse geldi sarıldı falan ben bi utandım neyse geçtik içeri mutfağa başka biseyden konuştuk o ara servisle ilgili bişey falan neyse. Sonra sigara içiyodu aşkım dedi gel gittim sarildim yarın sabah 7 de uyanicam şöyle de böyle de bişeyler dedi ben dondum kaldim hani duşa giremiceginden bahsediyor saçları bozulurmus falan bende ne alakası var dedim ya işte soyle de böyle de gerçi saçımı sokmam suya falan dedi herhalde benim suratımı görünce öyle dedi neyse işte. Ben öyle bakakaldım döndüm gidecektim tam şey dedi istenmediğini düşünüp sen mahfediyosun herşeyi dedi bende tamam sorun değil dedim lavaboya doğru j gidecektim arkamdan geldi ben kapıyı kapaticam kapıyı tuttu zorladı gel dedi zorla tekrar mutfağa götürdü biraz bağırdı yanlış anladığımı söyledi falan bende tamam dedim gittim tekrar lavaboya yaptığım makyajlı sildim komple saçlarımı da bozdum üstümü de değiştim. Gittim içeri mutfağa neden üstünü değiştin dedi kızımızı uyandiricam dedim yüzüne bakmadım ılık su hazirliyodum altını acabilmem için. O da kalktı yerinden bana yemek hazırlama dedi gitti içeri bende kızımın odasına gittim yattım az önce baktım koltukta sırtını dönmüş yatiyo. Böyle işte.
Yani bu erkekler ne kadar sevildiklerini anlayamıyor böyle böyle kendinden soğutuyor vallahi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?