Eşime yaklasamiyorum

:) Bende yarin doğuma gidiyorum. Normal bir hamilelik gecirdim ve son 1 aya kadar hemende aktif bir cinsel hayatımız vardi sayemde hala eşime sırnaşırım napim ona dokunmayı temas halinde olmayi cok seviyorum. Oda aynı şekilde. Ve asla bensi uyumaz. Bazen geceleri rahat edemez salona gecerdim tv sesiyle uyumak icin. Esimde bari ben uyuyan a kadar yanimda yat der.

Haha kv kisiside bi kac kere denk geldi bu sözlerine esimin. Bigun "simdiye kadar mamamio mu vardi git yat dedi" ogluna.

Esimde " evet yoktu ama artik var ben karimsiz uyumam " dedi.

Oh catla patla kaynana

Ahahahahaha çok şekersiniz ya maşallah diyeyim. Ayrıca iyi bi doğum olsun inşallah haberlerinizi bekliyoruz

Çoktan ayırmam mi gerekiyordu :)) daha 3 aylik bile değil 1 hafta sonra dolacak 3 ayı en ideali 3 ya da 4. Ayı işte. Anladım canım hayırlısı olsun ya herkes için zor şeyler
bizimkiler 40 cikinca ayirirlar hemende ona istinaden soylemistim herkeste boyle saniyordum kusura bakmayin

Estağfurullah ne kusuru yahu bennde ilk defa duyuyorum sizden değişikmiş
banada bi degisik geliyo zaten cocuk alismasin diyeymis ama kucucuk oluyolar daha size diyorumda bende evlenene kadar annemle yattim ayrilmakta ayirmakta kolay olmuyo sanirim :)

banada bi degisik geliyo zaten cocuk alismasin diyeymis ama kucucuk oluyolar daha size diyorumda bende evlenene kadar annemle yattim ayrilmakta ayirmakta kolay olmuyo sanirim :)

Yaaaaa işte uzmanlar da 3,4 aya yönlendiriyor uyku eğitimi de hafiften bu aylarda başlanmalı yapicam bişeyler işte bakalım nasıl olcak bugün ayrı yaticam bi kez iyi giderse devam ettiricem

Yaaaaa işte uzmanlar da 3,4 aya yönlendiriyor uyku eğitimi de hafiften bu aylarda başlanmalı yapicam bişeyler işte bakalım nasıl olcak bugün ayrı yaticam bi kez iyi giderse devam ettiricem
hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz uzmez sizi miniginiz allah bagislasin anali babali buyutsun insallah :)

Kiloyla,begenmemeyle hiiiiiç alakası yok bu işin. Sen ayrı yatma git sarıl,kaç senelik evliyim;hep ben gittim sarıldım yani.

Yani yanlış anlamayın da kocanıza yaklaşamayacaksınız da kime yaklaşacaksınız? Burada 1 haftada cinsellik yaşayan nice genç kadın gördük, siz yılların eşisiniz yani.

Yani yanlış anlamayın da kocanıza yaklaşamayacaksınız da kime yaklaşacaksınız? Burada 1 haftada cinsellik yaşayan nice genç kadın gördük, siz yılların eşisiniz yani.
Onun eşi geldi eve kesin bişey oldu yada yine istemedi adam

Bugün ben bi adım atayım dedim herkesi dinledim suslendim puslendim eşime de mesaj attım fotoğrafımı attım falan eve gelmek üzereyken. Neyse geldi sarıldı falan ben bi utandım neyse geçtik içeri mutfağa başka biseyden konuştuk o ara servisle ilgili bişey falan neyse. Sonra sigara içiyodu aşkım dedi gel gittim sarildim yarın sabah 7 de uyanicam şöyle de böyle de bişeyler dedi ben dondum kaldim hani duşa giremiceginden bahsediyor saçları bozulurmus falan bende ne alakası var dedim ya işte soyle de böyle de gerçi saçımı sokmam suya falan dedi herhalde benim suratımı görünce öyle dedi neyse işte. Ben öyle bakakaldım döndüm gidecektim tam şey dedi istenmediğini düşünüp sen mahfediyosun herşeyi dedi bende tamam sorun değil dedim lavaboya doğru j gidecektim arkamdan geldi ben kapıyı kapaticam kapıyı tuttu zorladı gel dedi zorla tekrar mutfağa götürdü biraz bağırdı yanlış anladığımı söyledi falan bende tamam dedim gittim tekrar lavaboya yaptığım makyajlı sildim komple saçlarımı da bozdum üstümü de değiştim. Gittim içeri mutfağa neden üstünü değiştin dedi kızımızı uyandiricam dedim yüzüne bakmadım ılık su hazirliyodum altını acabilmem için. O da kalktı yerinden bana yemek hazırlama dedi gitti içeri bende kızımın odasına gittim yattım az önce baktım koltukta sırtını dönmüş yatiyo. Böyle işte.

Yani bu erkekler ne kadar sevildiklerini anlayamıyor böyle böyle kendinden soğutuyor vallahi yaaa

Sanırım eşiniz hamilelik döneminizde cinsellikten epey soğumuş. Çünkü bir erkek kolay kolay reddetmez diye düşünüyorum. Karşılıklı oturup, sakince konuştunuz mu? Üzüntünüzü ve endişelerinizi çekinmeden anlatsanız?

Bence artık imalardan vazgecip yetiskin bireyler gibi oturup konuşmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…