- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.658
- 248
Fake olmanızı diliyorum ya. Keşke adam darp raporu alsaymış!!!!derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Ohaderya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
babama karşı savundum tabikideBabanız onu haksız yere azarladığında eşinizi savunuyor musunuz, onu ailenizden koruduğunuzu hissediyor mu, bu tokattan önce belki siz de aslında haketmediği başka şeyler yapmış olabilir misiniz benim kastettiğim buydu.
Kendi adıma yiyeceğim tek tokat boşanma davasıyla sonuçlanır bence eşi de bunu yapmalı ama burada çok da ılımlı yaklaşıyorum.
fake derken nasıl yaniFake olmanızı diliyorum ya. Keşke adam darp raporu alsaymış!!!!
Ben gerçekten çok üzüldüm eşinize...derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
ne diyeceğimi bilmiyorum haklsınızBabanızın haksız yere eşinizi paylamasına neden izin veriyorsunuz?
Eşime haksızlık etme demeniz gerekir.
Bulmuşsunuz sessiz saygılı adamı şamar oğlanı etmişsiniz.
Bu nedir?
Çok iyi yapıyor size.
yok mesela ben odaya geliyorum benim koltuğumda oturuyorsa kalkıyor başka koltuğa geçiyor yüzüme bakmıyor gözlerine hasret kaldımSiz özür dilediğinizde konuşmaya çalıştığınızda ne diyor? Hiç cevap vermiyor mu?
Benim eşimin de aşkın diye arkadaşı varmış epey geç öğrendim ama adamın kafasını kırmadım. Bunu eşiniz size yapsa affedebilir miydiniz? İşiniz çok zorderya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Hangi konuymuş o ya kaçırmışım benTacizci arkadaşla kankito musunuz? Erkeğe şiddet ve tacizde KK nasıl tepki verir deneyi mi bu da?
Yeni üye olup o konuyu da hemen bulup yorumları beğenmişsiniz de.
Bence yapabileceğiniz bir şey yok konuşun ve adamı kendinizden kurtarın burada hiçbir kadına aman bir tokat işe affet demeyeceğim gibi sizin de eşinize yaptığınızın herhangi bir yolla telafi olacağını düşünmüyorum bu gün bir tokat olur yarın neler neler olurMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
yok ben geziyordum sadece yorumlara güldüğüm için beğeni attımTacizci arkadaşla kankito musunuz? Erkeğe şiddet ve tacizde KK nasıl tepki verir deneyi mi bu da?
Yeni üye olup o konuyu da hemen bulup yorumları beğenmişsiniz de.
"İstediğim bir erkek var ama" isimli konu.Hangi konuymuş o ya kaçırmışım ben
Siz özür dileyince çok pişman olduğunuzu vs söyleyince ne diyor?yok mesela ben odaya geliyorum benim koltuğumda oturuyorsa kalkıyor başka koltuğa geçiyor yüzüme bakmıyor gözlerine hasret kaldım
babamla araları şuan iyi ama sesini çok çıkaran biri değil geneldedeBabanız bir yandan , siz bir yandan şamar oğlanına çevirmişsiniz adamı, ama taktir ettim kocanızı doğrusu, iki lokma yemeğe iki çaput geceliğe tav olmamış. Inşallah bundan sonra bir anlık öfkeyle hareket etmezsiniz, eliniz ayarı yok çünkü. Babanızın da dilinin ayarı yok. El birliği ile kaçırın adamı. Adam boşansa zirvede bırakmış olur ama niyeti yok belliki kendinizi biraz yontun ve buna onu da ikna edin , artık ne kadar sürer biz bilemeyiz. Babanızı da uzak tutun eşinizden,
cevap vermediki hiçSiz özür dileyince çok pişman olduğunuzu vs söyleyince ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?