Eşime tahammül edemiyorum

zeynepkaradi1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
35
-52
31
Eşimle tanışalı ve evleneli bir yılı henüz doldurmadık.
Eşim artık o kadar ilgisizki beni çıldırtıyor evlenmeden önce bir dediğimi asla iki etmezdi şimdi beni ne söylersem tersliyor . Biz bir arkadaş sayesinde tanıştık sonra bu bana yerleşti sevgili olduk falan evlenme kararı aldık ne evlilik teklifi oldu ne düğün sadece kız isteme oldu o kadar . O zamanlar ben yeni araba almıştım kendime benden çok kendisi kullandı arabayı sonra ben arabamı değiştrme kararı aldım değiştirdik evlendik ama bana sormadan arabama bir şeyler taktırıyor vs vs arabanın 2 taksitini ödedi diye kendisinin sanıyor ortakmış zaten ben bu aracı bile hiç kullanmıyorum kendisi kullanıyor ailesi ne altın taktı ne bir şey üstüne benim kendi altınlarımı aldı bozdurdu 200 bin tl borcu var bana . Ben kendim ödüyordum zaten ama bütün paramı eşimle yedim aynı evin içinde asla konuşmayız benden çok telefonla boş boş ilgilenir oyun oynar arkadaşlarıyla sohbet nedir bilmez doğru düzgün bir cinsel hayatımız yok içimden bile gelmiyor bir şeyler yaşamak evden çalışıyor üstüne sürekli aynı evdeyiz geğirir osurur utanmaz en başından beri hep fedakarlık yapan para kazanan bendim evlendik artık çalışmıyorum da istediği gibi laf sokuyor eziyor onsuz asla bir yere çıkmam ama kendisi iş diyerek istediği gibi benim arabamla geziyor

İşi neden bıraktınız? Mesleğiniz nedir? Kolay iş bulabilir misiniz?
Bu rahatsızlıklarınızı eşiniz biliyor mu?
Bence çok mutsuzsanız çocuğunuz yokken ayrılın, hayat çok kısa.

Gönüllü kölelik olmuş sizinki adam kendi kendine arabayla çıkıyor siz kendi aracınızla çıkamıyorsunuz sınırlarınızı başta ihlal ettirmişsiniz devamı gelmiş

Eski konunuzu okudum neden evlendiniz göz göre göre çok ilginç gerçekten boşuna dert yanmayın 2022 yılında 1 yılım çöp demişsiniz yıl olmuş 2024

Gönüllü kölelik olmuş sizinki adam kendi kendine arabayla çıkıyor siz kendi aracınızla çıkamıyorsunuz sınırlarınızı başta ihlal ettirmişsiniz devamı gelmiş
Başından beri arabası parası olan bendim kendisi beş parasızdı ben yanında oldum ne zaman para kazandı ilk bana döndü sırtını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…