eşime süpriz yapmak istiyorum..

Algılamada sorun var sanırım, polemik yapmaya gerek yok "yazarsın" demişsiniz üslubumuza dikkat edelim lütfen..
Aynı şeyi bende sizin için düşünüyorum polemik istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter.

artık süpriz yamayı düşünmüyorum hatta geldiğinde beni yemeye götürmesini istiycem özür mahiyetinde beni yanlız bıraktığı için :)

artık süpriz yamayı düşünmüyorum hatta geldiğinde beni yemeye götürmesini istiycem özür mahiyetinde beni yanlız bıraktığı için :)
Al iste..nasil da araya nifak sokuldu goruyo musun..ne var yani adam annesine bir hafta gittiyse yahu..ben anneme kac haftaligina gidiyorum..ozur mu dilemem lazim esimden yani..ne sacma ..hic kocanla arana sogukluk girmesin cnm , huzurunuz daim olsun..boyle seylerle kacirma huzurunuzu

haklısın da hala ne süpriz yapacağıma karar veremedim bu gidişle hiç br şey yapmıcam

ya bu kk daki kadınlara deli oluyorum. abicim kadınn yardım istemiş bu adam hakediyomu diye sormamış ki. annesi uzakta olan kadınlar koşa koşa gidiyo ama anasına. yapmayın Allah aşkına yaa..
adam sanki başka kadına gitti annesiyle bir hafta geçirmiş ne kadar vicdansız bencil olmuş herkes.
konu sahibesi arkadaşım ufak notlar hoş olur, bi arkadaş yazmış fantazi kıyafetler falan olur yani. ama pastta falan gereksiz olur bence.

teşkkürler notları denicem

ay neden gidemiycekmişş eşi izin alamamışki.. bende bırakıp 15 günlüğüne gidiyorum eşim izin alamayınca...
küvet varsa doldur içine gül yaprakları at.. arkasından ne istersen yapılabilir ek olarak.
o eve geldiğinde sende işten erken izin alabilirsen aslında çok iyi olur.

Valla biz bilmeyiz senin esin nelerden hoslanir.
Simdi benim esim olsa 1 haftalik cinsel perhiz sonrasi yapacagim supriz malum yonde olurdu kiminin esi yemek sever, kimi eglenmek ps oynamak falan sever ona alirsin bir ps oyunu hediye edersin, esin neyi sever sen bilirsin. Romantik birine notlar iyi olur ama benimki gibi ormantikse notlari okumaya bile usenebilir

Niye bozuluyorsunuz sizde ailenize gidin kalin gayet normal, bu kadar sIk bogaz etmemeli esler birbirlerini, bence sizin düsünceniz yanlis
Kocamdan ayri tatil keyfi yapmam ben ozlerim valla. Ha hastalik vs olur o baska. Bozuldugumu nerden cikardin konu sahibine yol gosteriyorum 18 yasinda yeni evli olgun goruslere ihtiyaci var. Sen de konuya yorum yap yorumlara degil

Kocamdan ayri tatil keyfi yapmam ben ozlerim valla. Ha hastalik vs olur o baska. Bozuldugumu nerden cikardin konu sahibine yol gosteriyorum 18 yasinda yeni evli olgun goruslere ihtiyaci var. Sen de konuya yorum yap yorumlara degil

Ben olsam bozulurum demissinizde o yüzden, ben uydurmadim o lafi. Sizde konuya yorum yapmamissiniz ki, konu sahibi sizden fikir istemis, siz ben olsam bozulurdum bensiz gittigi icin demissiniz. Kizmayin bu kadar görüsünüz size ait tabii ki sizin fikrinizde bana sacma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…