Süper fikir konu sahibinin eşi sürpriz yapmıcak olsa bile adam da kesin sürprizle karşılık veriryatağın üstüne en sevdiği fantazi kıyafeti koy.
bu gece benimsin de
mum yak her yere diyecektim ama evde olmayacaksan Allah korusun.
Aynı şeyi bende sizin için düşünüyorum polemik istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter.Algılamada sorun var sanırım, polemik yapmaya gerek yok "yazarsın" demişsiniz üslubumuza dikkat edelim lütfen..
aynen iyi gelir valla zaten 2 gecedr sahura kadar uyuyamıyorum snra da işe geliyorum yorulmuştum da:)tabıkıde masaj veguzel yemek
Al iste..nasil da araya nifak sokuldu goruyo musun..ne var yani adam annesine bir hafta gittiyse yahu..ben anneme kac haftaligina gidiyorum..ozur mu dilemem lazim esimden yani..ne sacma ..hic kocanla arana sogukluk girmesin cnm , huzurunuz daim olsun..boyle seylerle kacirma huzurunuzuartık süpriz yamayı düşünmüyorum hatta geldiğinde beni yemeye götürmesini istiycem özür mahiyetinde beni yanlız bıraktığı için :)
haklısın da hala ne süpriz yapacağıma karar veremedim bu gidişle hiç br şey yapmıcamAl iste..nasil da araya nifak sokuldu goruyo musun..ne var yani adam annesine bir hafta gittiyse yahu..ben anneme kac haftaligina gidiyorum..ozur mu dilemem lazim esimden yani..ne sacma ..hic kocanla arana sogukluk girmesin cnm , huzurunuz daim olsun..boyle seylerle kacirma huzurunuzu
kıyaaammam ben burada nasıl soru sorulur bılmııııyorumaynen iyi gelir valla zaten 2 gecedr sahura kadar uyuyamıyorum snra da işe geliyorum yorulmuştum da:)
yarddımmmkıyaaammam ben burada nasıl soru sorulur bılmııııyorum
teşkkürler notları denicemya bu kk daki kadınlara deli oluyorum. abicim kadınn yardım istemiş bu adam hakediyomu diye sormamış ki. annesi uzakta olan kadınlar koşa koşa gidiyo ama anasına. yapmayın Allah aşkına yaa..
adam sanki başka kadına gitti annesiyle bir hafta geçirmiş ne kadar vicdansız bencil olmuş herkes.
konu sahibesi arkadaşım ufak notlar hoş olur, bi arkadaş yazmış fantazi kıyafetler falan olur yani. ama pastta falan gereksiz olur bence.
Dün de nöbetteyken moralini bozma demişsin kıza kız anlamamış espriyi gülerken adonis yaptım karnım sızladı beYa deme öyle utanirim
Niye bozuluyorsunuz sizde ailenize gidin kalin gayet normal, bu kadar sIk bogaz etmemeli esler birbirlerini, bence sizin düsünceniz yanlisOo bi hafta gidip ailesinde kalan adami bi de surprizle mi karsilayacaksin yaa ben olsam bozulurdum bensiz niye gezeliyo diye
Kocamdan ayri tatil keyfi yapmam ben ozlerim valla. Ha hastalik vs olur o baska. Bozuldugumu nerden cikardin konu sahibine yol gosteriyorum 18 yasinda yeni evli olgun goruslere ihtiyaci var. Sen de konuya yorum yap yorumlara degilNiye bozuluyorsunuz sizde ailenize gidin kalin gayet normal, bu kadar sIk bogaz etmemeli esler birbirlerini, bence sizin düsünceniz yanlis
Kocamdan ayri tatil keyfi yapmam ben ozlerim valla. Ha hastalik vs olur o baska. Bozuldugumu nerden cikardin konu sahibine yol gosteriyorum 18 yasinda yeni evli olgun goruslere ihtiyaci var. Sen de konuya yorum yap yorumlara degil