Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir haftanın nesi çok? Adam ailesini ziyarete gitmiş,konu sahibinin ne güzel vefalı bi eşi var.Sanki evlendik diye 7/24 görüşmek zorundayız dönem dönem özlemek iyi gelir.Konu sahibide özlemiş olacakki dönünce eşini mutlu etmek istemiş.
bence böyle bir şeyi düşünmen çok güzel yok o gitmiş o hazırlasın yok seni bırakıp annesine giden adama sürpriz mi yapılır diyenlere bakma sen tebrik ettim seni valla ince düşenmesi gereken bir tek erkekler değil yani
ama kayınvalidem yalnız yaşıyor kayın pederim vefat etti ve arada çocuklarına ihtiyacı var bu yüzden ben gitmesinde bir saınca görmedim vye üzülmedim ben ne adar eşiysem kayınvalidem de benden fazla annesi
Arkadaşım seni tebrik ederim magajjag.aslında olması gerekeni yazmışsin.nefsi değil insanı bir düşünce. Herkes bozuk diye sende mi bozuk olacaksın Kv ile.kaldı ki can ciger olmasan da insanlık var.oğlu o doğurdu onu ma emek verdi . Anne hakkı. Umarım çok hayırlı bir oğlun ve senin gibi düşünen bir eşin olur.
Televizyonu açtırır ekranda ona hitaben konuşmalarımı izlettirirdim...
Kameraya çek kendini konuş kameraya. Güzel bir şiir yada ne bileyim yemekler dolapda bak arkandaki dolabın üstünde de bir not var oku de.. Birazdan yanındayım de kapansın görüntü.... İçeri girince onun göreceği dev bir kağıda TElevizyonu açar mısın de ? Sen hazırla tabi görüntüleri o tek düğmeye bassın...