konu sahibi eşiyse, adamın gittiği de annesi yani tabi gidicekOo bi hafta gidip ailesinde kalan adami bi de surprizle mi karsilayacaksin yaa ben olsam bozulurdum bensiz niye gezeliyo diye
eşim bir haftalığına annesini ziyarete gitti ve yarın gelecek eve girdiğinde süprizimi görüp mutlu olmasını ve şaşırmasını istiyorum yanlız o eve geldiğinde ben çalışıyor olacam ve bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz :)
bu çok üzel fikir çok teşekkürler yaaheryere not yaz notları takip okuya okuya girsin odalara..sende akşam eve gelirken pasta al falan filan...
ya beni de göürmek istedi ama işimden izin alamadığım içingidemedimOo bi hafta gidip ailesinde kalan adami bi de surprizle mi karsilayacaksin yaa ben olsam bozulurdum bensiz niye gezeliyo diye
o biraz odun olduğu için süpriz yapmayı bilmiyoro sana süpriz yapsın.neticede o tatile gitmiş sen yalnız kalmışsın.fazla şımartma
o biraz odun olduğu için süpriz yapmayı bilmiyor
güzel bi müzik hoş kıyafetler yemek değil ama aperatifler hazırlayabilirsin birlikte fotoğraflarınızı çıkarttırıp kalp şeklinde ufak bir pano oluşturabilirsin loş ışık mumlar falan oldukça ilgisini çeker sanıyorumeşim bir haftalığına annesini ziyarete gitti ve yarın gelecek eve girdiğinde süprizimi görüp mutlu olmasını ve şaşırmasını istiyorum yanlız o eve geldiğinde ben çalışıyor olacam ve bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz :)
bnm yaptığımı anlarpeki senin yaptıgın süprizi anlayacak mı bu odun
Evli biri o canım bir hafta uzun bir sure gidileceksede beraber gidilmelikonu sahibi eşiyse, adamın gittiği de annesi yani tabi gidicek
yahu kadın kocama süpriz yapayım mı diye sormamış ki yapıcam ne yapayım diyorhemen yok odunlar yok hakediyor mu
yazabilir misin fikriniBenim bi fikrim var
kalp krizi geçirir :)Anneni çağır 1 haftaligina