eşime süpriz yapmak istiyorum..

Evli biri o canım bir hafta uzun bir sure gidileceksede beraber gidilmeli
ama kayınvalidem yalnız yaşıyor kayın pederim vefat etti ve arada çocuklarına ihtiyacı var bu yüzden ben gitmesinde bir saınca görmedim vye üzülmedim ben ne adar eşiysem kayınvalidem de benden fazla annesi

ama kayınvalidem yalnız yaşıyor kayın pederim vefat etti ve arada çocuklarına ihtiyacı var bu yüzden ben gitmesinde bir saınca görmedim vye üzülmedim ben ne adar eşiysem kayınvalidem de benden fazla annesi
Canım benim ben gitmesin demedim ki gitsin taabiki annesi o ama bir hafta çok uzun bir zaman bana göre ben elimden o kadar ayrı kalamam

Canım benim ben gitmesin demedim ki gitsin taabiki annesi o ama bir hafta çok uzun bir zaman bana göre ben elimden o kadar ayrı kalamam

orası öyle de erkeklere öyle demeyeceksin.anlamıyorlar.burada 1 hafta yalnızlık çok zor olacak nasıl yapıcam gibi şeyler söyleyeceksin ki yaptıgn fedakarlığın farkına varsın.hatta gece korkuyorum kapıda biri var sanki gibi mesajlar iyi olabilir.:KK70::KK70::KK70:

Evli biri o canım bir hafta uzun bir sure gidileceksede beraber gidilmeli
Konu sahibi işi dolayısıyla gidememiş ne yapsın adam gitmesin mi?
Sanki anne babaya gitmek suç gibi sürpriz yapmaması yönünde yorum yapılmış.Eşin yeri ayrı anne babanın yeri ayrı küs olsalar ne olucak karısı küstüğü için adam hiç gitmesin mi o zaman?
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum afedersiniz konu Sahibi..

E gitsin de seninle beraber gitsin niye ayri gidiliyo yani bi de surprizle taclandirirsan cok yalniz haftalar gecirirsin adami seni yalniz birakip annesine gidiyo diye odullendirirsen. Ok bu sefer iznim uymadi ama bi dahaki sefer birlikte gidelim ozluyorum seni falan diye ayar vermen lazim sen surpriz ariyosun

E gitsin de seninle beraber gitsin niye ayri gidiliyo yani bi de surprizle taclandirirsan cok yalniz haftalar gecirirsin adami seni yalniz birakip annesine gidiyo diye odullendirirsen. Ok bu sefer iznim uymadi ama bi dahaki sefer birlikte gidelim ozluyorum seni falan diye ayar vermen lazim sen surpriz ariyosun

acil bir durum olmadıgı sürece bana da 1 hafta çok gereksiz geldi

Konu sahibi işi dolayısıyla gidememiş ne yapsın adam gitmesin mi?
Sanki anne babaya gitmek suç gibi sürpriz yapmaması yönünde yorum yapılmış.Eşin yeri ayrı anne babanın yeri ayrı küs olsalar ne olucak karısı küstüğü için adam hiç gitmesin mi o zaman?
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum afedersiniz konu Sahibi..
Ben sürpriz yapma gibi bi kelime yazdığımı hatırlamıyorum ben kendimden örnek verdim hanımefendi ben olsam kalamam dedim

orası öyle de erkeklere öyle demeyeceksin.anlamıyorlar.burada 1 hafta yalnızlık çok zor olacak nasıl yapıcam gibi şeyler söyleyeceksin ki yaptıgn fedakarlığın farkına varsın.hatta gece korkuyorum kapıda biri var sanki gibi mesajlar iyi olabilir.:KK70::KK70::KK70:
Eşimde kalmamı istemez benim ben arada derim annemde kalmak istiyorum diye oda sen gidince ev çok ıssız oluyor sabah uyandığımda yanımda göremeyinceye kötü oluyorum biz geç saate kadar oturalım ama yine evimizde birlikte uyuyalım der bende hiç ikiletmem hoşumada gidiyor aslında bu

Cümlemi tekrar okur musunuz?
Ben siz yorum yapmışsınız şeklinde bi cümle göremedim" yapılmış"yazdım..
Benim yazdığım mesaj dan alıntı alarak yazmışsın o zaman alıntılamadan yazarsın bir dahakine.

yatağın üstüne en sevdiği fantazi kıyafeti koy.

bu gece benimsin de :KK70::KK31: :KK30::KK30::KK30:

mum yak her yere diyecektim ama evde olmayacaksan Allah korusun.

X