- 3 Şubat 2018
- 25.491
- 109.815
- 598
Sonuçta annesi ve kardeşi ile plan yapmışsa bana söylemesi lazım doğru cümleyi bulup sormak istiyorum ondan soruyorum aslında . Merak etmeyin sessiz kaldığım yok her şeyi söyler sorarım açıkça konuşurum eşimle ama genelde eşim kuruntu yapıyorsun yok öyle diye beni susturur
Esinizin mailini verin, biz maille sorarizBiz mi konusalim esinle ,napalim.anlamadim ki
Sanırım adam konuşarak değil gaz çıkararak anlaşıyor. Adamin anlaşma yöntemi bu.Niye bu kadar çekiniyorsunuz herkesin yanında gaz çıkarıp duran saygın eşinizden?
Misafirler 18'inde gelecekmiş annelerin planı ne, siz konuştunuz mu öncesinde diyeceksiniz, bu kadar basit. İnsan şu kadarcık şeyi eşiyle konuşamayacakta neyi konuşacak?
Sanırım adam konuşarak değil gaz çıkararak anlaşıyor. Adamin anlaşma yöntemi bu.
Eee siz bir şey soramıyorsunuz, o bir şey demiyor. Dumanla iletişime geçin bence. Tam sizin gibi eşlere göreSorun 18 sine kadar kalmaları değil . Sorun bnu kardeşi ve annesi ile planlamış ise bana söylememiş olması bnu direk soramam ki
Sizin muhabbet hep Çekyata bağlanıyor ahahahah. Fantazi mi oldu sizde buAnnemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorumannenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Uzuun süre kalmalarından bıkıp sinirlenip çekyat alalım mı demek ve bu cümleden eşinin bunaldığını anlayacağını ummakHmm anladım direk sorayım o zaman . Hayatım sen bana söylemedin ama ayın 18 sinde misafirler gelecekmiş planınız ne kardeşim ve annenle konuştun mu ne kadar kalacaklar ona göre çekyat fln alalım diye . Ya bnu sorayım da eşimin benden bunu saklaması sinir bozuyor kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa arkamdan iş çevirmiş gibi
Gercekten bende buna takildim, ya adam da evet bi cekyat daha alalim biraz daha burda kalsinlar derse napacak konu sahibiUzuun süre kalmalarından bıkıp sinirlenip çekyat alalım mı demek ve bu cümleden eşinin bunaldığını anlayacağını ummak
Hayır ben aslında burada daha çok kv kp kalmasına değil de eşimin kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa bana söylememesi
Kaynana yanında osuran damat ya da gelin, bence mutlu evliliğin anahtarı.Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorumannenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Çekyatı aldırırsa kurulcaklar eve iyice haberi yokEsinize niye soramiyorsunuz orasini hic anlamadim. Acik acik sorun anne baban ne zmn gidecek diye. Belki de kışı sizde gecirmek icin gelmislerdir.
Ne zaman gidecekler diye sorabilirsinNasıl soracağım . .
Özel kısım dediğiniz s.çm.k ve ot.zb.r çekmek galiba. Valla tutamadım söyledimyanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?