- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Merak etme canım benim kocam hiç değilse beni aldatmaz seninki sen böyle gidersen aldatma yolunda belkide aldatmiştır zira sana tahammül eden adamda peygamber sabrı vardırDede olacak yaş artık o zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme canım benim kocam hiç değilse beni aldatmaz seninki sen böyle gidersen aldatma yolunda belkide aldatmiştır zira sana tahammül eden adamda peygamber sabrı vardırDede olacak yaş artık o zaten
Merak etme canım benim kocam hiç değilse beni aldatmaz seninki sen böyle gidersen aldatma yolunda belkide aldatmiştır zira sana tahammül eden adamda peygamber sabrı vardır
Bu u demek istedim bende,konu sahibi çalışmıyor birikimleri de bitmiş,sen çalışıyorsun para sıkıntısı yok birikmiş var isterse 10 is değiştirir ya da durumunuz göre 1 2 sene çalışmaz esin, ama bunu herkes yapamaz ki, borcu harcı olan insan nasıl kavga mı ettin çık gel desin
Adamın rahatlığı şu bence, onlar ev verdi dahasını da verirler, birsey diyen olursa sizin için işimi bıraktım buraya geldim derim
1 tane konun var alt tarafı, kkda bi kadın evliliğe çocuğa yorum yapıyosa eski konularına bakılır neye dayanarak yapıyo bu yorumları görülür, o yüzden baktım.Ben o an bu konuyu yorumlara açmişim bugün değil ne diye kurcalıyosun ve maşallah sana hiç üşenmemiş açmışsın teker teker Okumuş sun aferin yaa
Son laf konusunda hemfikiriz en başta onu söyleyeyim, ama bence sanki konu sahibinin eşi fedakarlık bilmeyen yan gelip yatan bir adam değil, ben öyle algıladım. işin içinde ev de olsa, belki sırf karısı alışamadı diye kalkmış istemese de başka şehre gitmiş, mevcut işini bırakmış, belki ona kolaylık değil zorluk geldi, ki bu bence büyük fedakarlık. ben de daha iş hayatımın ilk yıllarında şehir değiştiren biriyim ben de, ikisi de büyükşehir olmasına rağmen çok zorluk çekmiştim, çünkü gerçekten iki şehir arasında iş kültürü bile çok farklı oluyor, insan alışamıyor, yadırgıyor bir çok şeyi...
Mesela ben de evlilik hazırlığında olmamıza karşın nişanlımın biraz sıkıntıya düştüğünü gördüğümde çekmek zorunda değilsin, bizi düşünüp de kimsenin kahrını çekme diyorum... ki birikimimiz de yok.. belki bu ülke koşullarında çok saçma dediğim, neyime güvenip diyorum onu da bilmiyorum ama kıyamıyorum ne yapayım, bir yolu bulunur da adam gözümün önünde erimesin stresten diyorum.. gerçi çocuk olsa biraz daha farklı yaklaşabilirim muhakkak, ama zor adamın durumu da..
Bir de benim çevremde şahit olduklarım da var.. Mesela, koskoca adamlar üç beş ay arayla intihar ettiler ailemin çevresinden, bu insanlar ellisinin üzerindeydi. Borç içindeydiler, yetiremediler bir türlü, hatta koca koca iş adamlarıydı kimi. İşte bu işsizlik meselelerinde ben bu yüzden en çok bundan korkarım. Eşleri gık dedi, demedi bilemeyiz ama hepsi nasıl destek olamadım, nasıl anlamadım bu halde olduğunu diye ağladı en çok... Çok hassas mevzular, erkeklerin çoğunda (hepsinde değil) farklı bir sorumluluk duygusu oluyor, işsiz kalsa hatta hiç iş beceremese bile..
Tabi laf konusunda zaten hemfikiriz .. Hadi ben tüm yazdıklarımda, algılarımda yanılmış olsam bile, o laf yine çok ağır kaçmış diyorum ve sırf laf için de olsa özür dilenmeli ve adamın ruh hali bir yoklanmalı. Evlilik denilen şey böyle bir şey...
Ay gülerken karnım ağrıdı yapma yahu yeni sezaryen oldum benSenin kocan prostat yaşına gelmiş ne aldatması zaten
Benimkine izin verdim ben fıtratları öyle napıyım erimdir katlanırım
Ay gülerken karnım ağrıdı yapma yahu yeni sezaryen oldum ben![]()
O laf için zaten özür dilesin bunu yazdım ben eşime 13 senede bir kere saçmalama dedim ciğerim yandı,evlilikte aşk meşk bile fasa fiso bi yerde,aslolan saygı
Ama geldiği şehir çokta angarya bir şehir değil kendi ailesi de şimdi yaşadıkları ildeymiş,tamamen karısı için fedakarlık yaptı sayılmaz yani, bir de konu derli toplu olmadı,konu sahibi ara ara girip yorumlara cevap verdi ilk sayfadan öğrenemedik genel durumu
Evet haklısın, mesela neden işten ayrıldı, o yeni şehirde süreç nasıl geçti, adam işsiz kahvelerde mi dolanıyor iş arıyor mu? yoksa bunalıma girip içine mi kapanmış... ? Tam bilsek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz belki de... Ben de konuya çok hakim olamadım kafamda birleştiriyorum...
Sen yine iyisin ben ona bez değiştirttim çoktan telefon rehberindeki kızlara mesaj atıyordurValla canım 3.gözüm açıldı feministliği bıraktım dedim herif aldat beni çıldırt beni
benim öyle iki tanıdığım evli cocuklu bayan vardı.ikisinin de yaşı 35 ve üstü. kadınların kocası zamanında çalışmış ama az bir süre için.sonra iş bulamıyorum diyip durmuşlar.bi süre iş aramışlar işte.sonrasında işsizliğe alışmışlar.iki adam da hala çalışmıyor.senelerdir öyleler.eşleri temizliğe bile gidiyor.bu saatten sonra zaten çalışmazlar.eşleri artık öyle kabullenmiş.yani sizin de eşinizi dürtmeniz lazım ara ara.ama daha düzgün bi şekilde.yoksa böyle gidebilir.ayrıca madem evde bebeğinize de baksın kusura bakmasın yani.Evet haklısın, mesela neden işten ayrıldı, o yeni şehirde süreç nasıl geçti, adam işsiz kahvelerde mi dolanıyor iş arıyor mu? yoksa bunalıma girip içine mi kapanmış... ? Tam bilsek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz belki de... Ben de konuya çok hakim olamadım kafamda birleştiriyorum...
Yaa biz kendi aramızda benim doğumumu konuşmuştuk 2-3 mesajla, çılgın ev hanımı bir anda beni alaycı ilan edip kavga istedi ama, bizim muhabbetimize kendi salça oldu yani, ben kahve içiyorum eşim bebeğimi uyutuyo diye yuva yıkan eş mi olmadım, kötü örnek mi olmadım, neler neler :))kızlaaaaar sakin, bu gidişle bu tartışma geceye kadar sürecek:)
İşte adam çok cevval de değilse zaten iş güç mevzuları daha da zor oluyor.. biraz karakter meselesi..Agirkanli demiş eşi için
evet gördüm kesinlikle size hak verdim..tek başınıza mı yapmışsınız bebeği? tabiki eşiniz de bakacak.mamasını da yedirecek altını da temizleyecek.sizin dinlenme hakkınız yok muymuş yani?bazılarımız eş olmayı kölelik olarak algılıyor sanırım.e sanırım kocasının enerjisi kalmamıştır zaten o arkadaşın,o da haklı.o yaştaki bi adam bebeğe nasıl bakacak:)))Yaa biz kendi aramızda benim doğumumu konuşmuştuk 2-3 mesajla, çılgın ev hanımı bir anda beni alaycı ilan edip kavga istedi ama, bizim muhabbetimize kendi salça oldu yani, ben kahve içiyorum eşim bebeğimi uyutuyo diye yuva yıkan eş mi olmadım, kötü örnek mi olmadım, neler neler :))
kesinlikle karakterle ilgili bişey..İşte adam çok cevval de değilse zaten iş güç mevzuları daha da zor oluyor.. biraz karakter meselesi..
İşte adam çok cevval de değilse zaten iş güç mevzuları daha da zor oluyor.. biraz karakter meselesi..
benim öyle iki tanıdığım evli cocuklu bayan vardı.ikisinin de yaşı 35 ve üstü. kadınların kocası zamanında çalışmış ama az bir süre için.sonra iş bulamıyorum diyip durmuşlar.bi süre iş aramışlar işte.sonrasında işsizliğe alışmışlar.iki adam da hala çalışmıyor.senelerdir öyleler.eşleri temizliğe bile gidiyor.bu saatten sonra zaten çalışmazlar.eşleri artık öyle kabullenmiş.yani sizin de eşinizi dürtmeniz lazım ara ara.ama daha düzgün bi şekilde.yoksa böyle gidebilir.ayrıca madem evde bebeğinize de baksın kusura bakmasın yani.