• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasil dogum gunu sprizi yapsam

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Arkadaslar esime dogum gunu sprizi yapmak istiyorum nasil bisey yapabilirim yaratici fikirleriniz varmı :D

Bişey aldınız mı ? Benim eşimin de doğum günü yaklaşıyor evli ve aynı iş yerinde olunca bişey yapmak imkansıza yaklaşıyor.
Saat almayi dusunuyorum ben cok istiyo almayi bn alicam ona ama nerde nasil kutluycami spriz yapicagimi bilemiyorum

Saat almayi dusunuyorum ben cok istiyo almayi bn alicam ona ama nerde nasil kutluycami spriz yapicagimi bilemiyorum
Seveceği yemeklerin olduğu güzel bir yerden rezervasyon yaptırın. Yada eğer şöyle bir şansınız varsa o da olabilir. Bir iki gün şirin, romantik bir yerden yer ayırın kaçamak yapmışta olursunuz. Bulunduğunuz ile yakın bir otelde

İstanbuldaysanız, bir otelin yemek için ayrı bölümü var, Sultanahmet’te ve tüm İstanbulu görüyor diyebilirim, deniz, camiler, ışıltılar müthiş bir görüntü var akşamüstü. Masanızı da süsletebiliyorsunuz. Çok güzel olur bence

İstanbuldaysanız, bir otelin yemek için ayrı bölümü var, Sultanahmet’te ve tüm İstanbulu görüyor diyebilirim, deniz, camiler, ışıltılar müthiş bir görüntü var akşamüstü. Masanızı da süsletebiliyorsunuz. Çok güzel olur bence
Istanbuldayim

Çok büyük sürprizler yapmayin. G..tleri kalkıyor sonra seni sallamiyorlar ilerde 😂🤣

Back
X