Eşime mektup..

Ne alaka şimdi ?? Ben konuyu okuduğumda ne hissettiysem onu yazdım .okurken ister istemez bi kıyaslama yaptım .. gerçekten üzüldüğüm için yazdım .. ne kadar fesatsin.. Allah kalbine göre versin

eşiniz polismiş ve geliri yüksek hani maddi açıdan zor bir durumda olmadıgı halde nasıl böyle cimri olabiliyor
varlık içinde yokluk yaşıyor yaşatıyor benim aklım almadı.

Çok güzel bir yazı olmuş. Eşinize de vermeniz yazıyı iyi olmuş. Biraz uzaklaştırın kendinizi. İyi gelecektir.

bunu esınıze yollayın sonrada tum ıletısımı kesın hatta cocugunuzu da alın gıdın bır sure evınızden kafa dınleyın baska bır yerde o da dusunsun durdun...

Ne alaka şimdi ?? Ben konuyu okuduğumda ne hissettiysem onu yazdım .okurken ister istemez bi kıyaslama yaptım .. gerçekten üzüldüğüm için yazdım .. ne kadar fesatsin.. Allah kalbine göre versin
çok yanılıyorsunuz fesat olan ben değilim,size zahmet bir sayfa geriye gidip size yazdığım cevabın kaç beğeni aldığına bakın,ayrıca konu sahibinin bana verdiği cevaba da. Yani kısacası konu sahibine yazdıklarınız tamda benim size yazdıklarımı hissettiriyor. Objektif bir gözle yazdıklarınızı okuduğunızda aynı hissi uyamdırmıyor mu sizde?Allah keşke herkesin kalbine göre verse keşke o konuda çok haklısınız bak. Bu arada herhangi bir polemiğe girmek gibi bir amacım yok,bu yüzden bundan sonra size herhangi bir cevap vermem iyi günler.

Ben yanlis yada üzecek hiç birşey yazmadım konu sahibine .. Konu sahibinin de sizin gibi düşündüğünü gördüm .. Zaten üzgün olan birini üzecek kadar vicdansız olmadım hiç .. Ben gerçekten mektubu okurken kıyaslama yaptım sadece ne düşünüyorsam onu yazdım milletin ne derdi var biz basit şeyleri büyütüyoruz diye düşündüm .n Yanlış anlaşıldım ..

uzun bir tanışma sürecinde bu adamı nasıl çözemedim cimri herzaman cimridir çıkarcı hep çıkarcıdır bence anladın ama düzeltirim diye düşündün ama asla ve asla kimse değişmez hata o görünen buzdağının ucuydu (benim tanışma dönemi 3 aydı çok aşık olmuştuk sözde) :) aynı şeyleri ilk evliliğimde bende malasef yaşadım ramazanda oruçluyken canım çok çok ucuz bir şey istemişti almadı saçıma okadar özenen ben erkek şampuanı ve sabunla yıkamak zorunda kalmıştım anemden ozmanlar 5 lira aldım iç çamaşırı ihtiyacım vardı aldım nerden buldun parayı demişti para için anasını bile satardı okadar çıkarcı okadar ucuzşeyleri almayınca mutlu olan bir insandıki ne diyim allah sabır versin

Benim en canımı sıkan şeylerden biride bu işte benim yakindigim üzüldüğüm şeye siz o öyle değil bence diyorsunuz.
Bu içten gelen bir mektup ne yaşadıysam ne hissettiysem onu yazdim

nasıl öyle değil diyorum aynı şeyleri bende yaşadım ve 3 ayda aslında hiseetim düzeltirim dedim sizin uzun tanışma döneminde anlamamınızı sordum polemik yaratmaya çalışıyorsun sanırım

Arkadaşım, eve para bırakmaması nedir? Anan baban duysa kahrolur. Herkes evladını el bebek gül bebek yetiştiriyor. Büyüyüp bu muameleyi görsün diye mi? Yapma kardeşim.

İnancı kalmamış, kalbi kırıklarla dolu bir kadın fazla devam edemez. Kendimden biliyorum. Elinizden geleni yapın. Olmuyorsa arafta olduğunuz bu yaşamda daha fazla devam etmenize gerek yok bence. Kendinizden ve evladınıza vermeniz gereken enerjinizden daha fazla eksiltmeyin. Doğru yolu bulacağına inanırız, olgunlaşacağını, bizi anlayıp uzalaşabileceğimizi düşünürüz. Bu yüzden geniş fedakarlıklara girişiriz. Ama olmuyorsa lütfen kendi ederinizin farkına varın, bu şekilde yaşamın su gibi ömürde acı hatıralar bırakmaktan başka bir işe yaramadığını anlayın. Yolunuzu çizin. Ömür ve zamanınızdan harcatıyorsunuz. Banka hesabınızı başkasına vermiş gibi düşünün. Har vurup harman savuruyor. Rabbim refaha erdirsin.

Vah Vah lütfen koçişinizin kıymetini bilin bundan sonra..
Favelayn inanın içime oturdu yazdıklarınız. Ocakta nişanlanmayı düşündüğüm insanda bana atanamazsan olmaz bak ayrılırım demişti. Okuduklarımı ileride yaşayacaklarım diye algılayarak okudum. Allah sabırlar versin kardeşim çok zor. Ama şimdilik bebeğinize odaklanın. Az büyüyünce de girin işe çalışın. Paranı sadece kendin ve çocuğun için harca. O insan müspettesine ağız eğmezsin.

Hanfendi bir tek huyumu?? Bence bir kere daha okuyun. Adam hem esinden hem cocugundan herseyı kısıyor, ailesine karsı tavrı da ortada.. ve bu mektubu yazan kısı gercekten mutsuz.

Kı ben hemen bosanın demedım, once bır ıse gırsın kendı ayaklarının ustunde dursun ondan sonra baksın yine siz basınıza boyle bir durum gelırse bosabmaz omur boyu cekersiniz o zaman

İşi girip paranı bu adama yedirmezsin umarım arkadaşım. Kendine ve evladına harca sadece.

Kira, fatura ödüyorsa da, boğaz tokluğuna yaşayıp ona bir evlat verdiğine, o evladı yetiştireceğine saysın artık.

Bu kadar cimri olduğunu tanışma sürecinde hiç mi farketmediniz ben ona takıldım.

Bu arada yorumlara katılıyorum, yazıyı kesinlikle mail atın. Kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz, anlamaması imkansız, sadece anlamıyormuş gibi yapmak işine geliyordur.

Çok üzüldüm, yokluk gören bilen herkes de çok üzülmüştür bunu okurken. Eşinize falan da okumayın o anlamaz. Onu olduğu gibi kabul edin o öyle biri ama sürdürebilir misiniz bilmiyorum.

Eşime bunu gönderim okudu geldi yanıma biraz hak verdi biraz eleştirdi .. ben bu kadar kötü müyüm olaylarına girdi. Allah hayır etsin sonumuzu bakalim

Eşime bunu gönderim okudu geldi yanıma biraz hak verdi biraz eleştirdi .. ben bu kadar kötü müyüm olaylarına girdi. Allah hayır etsin sonumuzu bakalim

Hak vermis olması olumlu bir adım çift terapisi alamaz mısınız
Siz evde oldugunuz ve çalışmaya alıştığınız için ne kadar zorlandiginizi tahmin ediyorum.
Eşiniz de belki bilerek belki bilmeyerek ihmal etmiş iletisiminizi biraz guclendirirsiniz belki

Arkadaşa katılıyorum,sonra ki tepkisinden veya tepkisizliğinden ne yapacağın zaten netleşir...

Şimdi gördüm okumuş ve hala benbu kadar kötü müyüm diye soruyor mu?
Size hissettirdikleri buysa evet.
Umarım aklı başına gelir, gelmiyorsa da sizin gelsin daha fazla kendinizi üzmeyin.

Gıcık oldum eşine su an. Allah yardımcın olsun eşinle konuşmalısın

Yazmak iyidir.Konusamazsin bazen kimseyle,içine atsan olmaz,karşında ki seni anlamayacaksa konuşmanın ne anlamı var ki zatenn.Bazen seni hiç tanımayan birine bütün varını yoğunu anlatıp rahatlamak istersin bilirim o hissi.Sızını yüreğimde hissettim..Umarim kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…