- 6 Aralık 2015
- 929
- 6.490
- 138
Ya bak bunu kabul et. Sorunlu bir kisiliksin neden biliyormusun? Bdv de bebekle ilgili bir konu acmiştin. Bende oraya gayet iyi niyetle mutevazi bir yorum yapip rabbimden senin icin dua etmistim. Sen onu bile kotu yorum anladin ve kotu bir cevap vermistin. Ben sadece kotu niyetle yazmamistim diyebildim. O gunden sonra dikkatimi cekti de nickin, yorumlarina bakiyorumda hic iyi bir yorum bulamiyorum. Ama onuda psikolojine bakiyorum. Suan da da mesela bunu buraya niye yazdin biz ne yapabiliriz gibi bi yorum.. hakkinda hayirlisi olsun. Diyalog ban sebebi oldugu cevap verirsen yorum yapmiyacagim haberin olsun!Bunu buraya niçin yazdınız?
Çok teşekkür ederim cokAblacığım nacizane tavsiyem, bir miktar tatile gidin ailenizin yanına ve eve bu mektubu yollayın, elbette başka eklemeler de yaparak. İçinizden taşan ne varsa akıtın kağıda. InşaAllah çok güzel bir hayatınız olur inşaAllah evladınızın kaderi çok güzel olur, dua edeceğim sizin için.
Teşekkür ederimDoğum sebebi ile eski kıyafetlerimin içine giremiyordum yine binbir lafla 1 tane pantolona talim ettin zaten evdesin yeter dedin. Islak olduğu zaman evden çıkamadığım günleri hatırlıyorum
Bu satir beni benden aldi. Umarim mutlu olursun.
En kısa sürede gireceğim su an kızımın bana ihtiyacı varUmarim tekrar ise girer cocugunu en azindan diledigin gibi buyutursun.cok uzuldum.boyle bir insanla bir omur cokcok zor.
O yüzden buraya yazıyorum işte anlamayacak adım kadar eminim. Bugün daha sabah dedim bak içimde halledemedigim şeyler var konuşalim sakince diye anlattım biraz bu mi yani gibi karşılık verdiAdam bunu okuyunca diyeceği şu: ben ne kötüymüşüm yaa ne kadar berbatmışım gözünde napmışım ki ben. Yıllarımı verdim sana herşeyimi ortaya koydum kıymet bilmeyen nankör
Tüp bebek tedavisi gören bana sanırım ilk seferde benn hamile kaldım demiştinYa bak bunu kabul et. Sorunlu bir kisiliksin neden biliyormusun? Bdv de bebekle ilgili bir konu acmiştin. Bende oraya gayet iyi niyetle mutevazi bir yorum yapip rabbimden senin icin dua etmistim. Sen onu bile kotu yorum anladin ve kotu bir cevap vermistin. Ben sadece kotu niyetle yazmamistim diyebildim. O gunden sonra dikkatimi cekti de nickin, yorumlarina bakiyorumda hic iyi bir yorum bulamiyorum. Ama onuda psikolojine bakiyorum. Suan da da mesela bunu buraya niye yazdin biz ne yapabiliriz gibi bi yorum.. hakkinda hayirlisi olsun. Diyalog ban sebebi oldugu cevap verirsen yorum yapmiyacagim haberin olsun!
O zaman soyle yapın, oncelıkle bebegınızı annenız bakabılır mı? Bakabılecekse hemen bır ıs bulun ıse baslayın yeniden ve ondan sonra da mutlu olacagınız bır hayat kurun kendınıze
O yüzden buraya yazıyorum işte anlamayacak adım kadar eminim. Bugün daha sabah dedim bak içimde halledemedigim şeyler var konuşalim sakince diye anlattım biraz bu mi yani gibi karşılık verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?