Eşime mektup..

Ablacığım nacizane tavsiyem, bir miktar tatile gidin ailenizin yanına ve eve bu mektubu yollayın, elbette başka eklemeler de yaparak. İçinizden taşan ne varsa akıtın kağıda. InşaAllah çok güzel bir hayatınız olur inşaAllah evladınızın kaderi çok güzel olur, dua edeceğim sizin için.

Yazmak aslinda cok guzel bir terapi.. esiniz okumasa bile. Insan cok rahatliyor bende yazmayi seven biriyim kucuk yasimdan beri hep yazarim. Gunluk te tutardim.sanki birine anlatiyor gibi hissediyorum sonra ustumden atiyorum. Ben esime vermem ama denk gelir hep okur cok yazmadim evlendigimden beri ama olur ya canim sıkılır illaki olabiliyor her evlilikte.

Eşine de yazsana bunu ...

Sen bence biraz bunalmışsınız . Bebek biraz Büyüyünce işe başlayın tekrardan . Eşinizin de belki kendine göre planları vardır o Yüzden maddi olarak çok harcama yapmak istemiyordur .

Sizin konunuza gelince. Bu huyda olan biri cok fazla degismez ama sizinle birlikte esneyebilir tamamen olmasada. Insallah duzelir Allah yardimciniz olsun erkeklerin bir cogunda bu var ama az ama cok ama fazlasiyla. Her insanda da olabiliyor. Para konusunda dusunce olarak denk dusmemek zor evlilikte insallah rayina girer

Doğum sebebi ile eski kıyafetlerimin içine giremiyordum yine binbir lafla 1 tane pantolona talim ettin zaten evdesin yeter dedin. Islak olduğu zaman evden çıkamadığım günleri hatırlıyorum

Bu satir beni benden aldi. Umarim mutlu olursun.

Niye buraya yazdın diyenlerde hayret bişey yani...tüm bunlar dert değil mi?
Size gelince konu sahibi arkadaşım eşiniz belliki aşırı cimri.ve bu değişir mi bilmiyorum.ancak siz değişim gösterebilirsiniz.size herşeyi esirgeyen bu adamdan kendinizi esirgeyin.haketmiyor sizi.adam 4600 TL maaş alıyor,kadının giyecek 2.bir pantolonu yok.bogaz tokluğuna yaşamayın

Bunu buraya niçin yazdınız?
Ya bak bunu kabul et. Sorunlu bir kisiliksin neden biliyormusun? Bdv de bebekle ilgili bir konu acmiştin. Bende oraya gayet iyi niyetle mutevazi bir yorum yapip rabbimden senin icin dua etmistim. Sen onu bile kotu yorum anladin ve kotu bir cevap vermistin. Ben sadece kotu niyetle yazmamistim diyebildim. O gunden sonra dikkatimi cekti de nickin, yorumlarina bakiyorumda hic iyi bir yorum bulamiyorum. Ama onuda psikolojine bakiyorum. Suan da da mesela bunu buraya niye yazdin biz ne yapabiliriz gibi bi yorum.. hakkinda hayirlisi olsun. Diyalog ban sebebi oldugu cevap verirsen yorum yapmiyacagim haberin olsun!

Adam bunu okuyunca diyeceği şu: ben ne kötüymüşüm yaa ne kadar berbatmışım gözünde napmışım ki ben. Yıllarımı verdim sana herşeyimi ortaya koydum kıymet bilmeyen nankör

Umarim tekrar ise girer cocugunu en azindan diledigin gibi buyutursun.cok uzuldum.boyle bir insanla bir omur cokcok zor.

Çok teşekkür ederim cok

Teşekkür ederim

Adam bunu okuyunca diyeceği şu: ben ne kötüymüşüm yaa ne kadar berbatmışım gözünde napmışım ki ben. Yıllarımı verdim sana herşeyimi ortaya koydum kıymet bilmeyen nankör
O yüzden buraya yazıyorum işte anlamayacak adım kadar eminim. Bugün daha sabah dedim bak içimde halledemedigim şeyler var konuşalim sakince diye anlattım biraz bu mi yani gibi karşılık verdi

Tüp bebek tedavisi gören bana sanırım ilk seferde benn hamile kaldım demiştin

O zaman soyle yapın, oncelıkle bebegınızı annenız bakabılır mı? Bakabılecekse hemen bır ıs bulun ıse baslayın yeniden ve ondan sonra da mutlu olacagınız bır hayat kurun kendınıze

Allahim yarabbim milleti ayirmays ne merakliyiz, baska huylarini seviomus bi huyu bezdirmis. belki bi cagresi buluncak. belki adamin yasi kücük akli basina gelcek. belki arkadasimizin cemkirmesi lazim biraz. bi evladi babasiz büyütmek cok mu güzel. annemin lafi, bekara bosamak kolay. sonucta hersey güzelse buda bi sekil düzelir belki

O yüzden buraya yazıyorum işte anlamayacak adım kadar eminim. Bugün daha sabah dedim bak içimde halledemedigim şeyler var konuşalim sakince diye anlattım biraz bu mi yani gibi karşılık verdi

Hiiiiç yorma kendini.. Ben de benzer şekilde aylarca kendimi ifade etmekle uğraşmıştım ama hepsi boşmuş. Adam vicdana gelsin diye, kalbine ufaktan bi sızı bi merhamet düşsün diye çene yorarken bunların gözünde yaptığımız tek şey dırdırcılık. Zaten laftan anlayacak biri olsa iş bu noktaya gelmezdi ....Sadece sus bence suskunluk en buyuk ceza

Cabim ne kadar guzel yazmissin. Bence bunu esine bir sekilde okutmalisin. Belki icinde bir seyler ciz eder ve duzelir. Adamin hayati resmen para uzerine kurulu bu sekilde bir yasam cok zor. Allah yardimcin olsun. Esine anlayis versin. Degerini bilsin.

valla erkekler balik beyinli. simdi okur üzülür aglar belki yerlere yatar. ertesi gün yine ayni seyleri yapar. ki siz evde oturup bi yerinizi büyütmiorsunuz. sizde evde calisiyorsunuz evlatiniz icin saatlerinizi yazin ne kadar calistiginizi ki 24 saat oda onu size ödesin. ne uyanik ya. o dogurmicak hayati degismicek. ama bi anneye böyle baski yapicak. böyle kisiye yemek bile yapmam... aman Allah para biter, kime para veriosa onlar yapsin yemegini, ütüsünü... bi yol bulup yalnis yolda gittigini göstermeye calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…