- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Varken sizden kisanla ilgili dusunecekleriniz sinirli olmali.Adam iki tane pantolonu bir hamileligi layik gormemiş.Hic sevilmediniz mi siz ?Normal durumlar mi bunlar ? Silkelenin kendinize gelin .Siz bir bireysiniz .Bunun icin kiymetlisiniz.Calismasaniz da kendi paraniz .Durumunuz yok olsa da iki uc pantolonunuz olmasi gerek .Kanim dondu lutfen yapma bunu kendineSana ne zaman içimi dökmek istesem sus tamam dedin yarım yamalak bıraktın her konuyu. Uzun bir tanışma sürecimiz olmuştu kendini kim gibi tanıttın ? Zira o sensen bu adam kim? Evliliğimizin ilk bir yılı sanırım dünyayı en mutlu en şanslı insanıydım çevremde herkes bizi öyle yakıştırır öyle beğenirdi ki..
Sonra ben işten çıktım elimde olmayan nedenlerden ötürü ve sen bambaşka bir adama dönüştün ya da özüne döndün!
Üstelik hamileydim aşerdigim şeyleri hiç önemsemezdin ama bir yandan da bana portakal suları sıkardin ceviz kirardin iyi beslen derdin.. hep ikilemde kalırdım bu sebeple.
Tüm hamileligim senin tişörtlerinle geçti en son bir pantolon aldın kırk laf ederek. Her aldığın şeyde önce kalp kırdın çalışamayacak durumdaydım yavrumuzun sağlığı için dinlenmem gerekliydi..
Sonra kızım doğdu bazen çok iyi bir baba olduğunu düşünürken bazen kızımdan varken esirgediklerin beni uzaklaştırdı.
Doğum sebebi ile eski kıyafetlerimin içine giremiyordum yine binbir lafla 1 tane pantolona talim ettin zaten evdesin yeter dedin. Islak olduğu zaman evden çıkamadığım günleri hatırlıyorum. Elinde olmasaydı bundan hiç gocunmazdim varken esirgediklerin beni bu hale getirdi . Bende şimdi yüreğimi esirgiyorum senden sevgimi ilgimi ! Ama senin tarafından bakınca " yine trip mi atiyosun" oluyor. Oysa sana trip atacak kadar bile değer vermiyorum su an!
Annem ve babam seni hep çok sevdiler senin ailen maddi destek yaptığı için sana sen onlara ayrıcalıklı davrandın. Kardeşime 20 TL vereceğim diyince başıma dünyaları yıkan sen kardeşine 100 TL yok küçücük yeğenine 50 TL dagittin durdun. Senin gözünde parasal durumu çok yüksek olmayan herkes gereksiz dostunu bile sana bir şeyler ismarlayandan secermissin meğer..
Kaz gelecek yerden tavuk esirmeyisinmis bu hareketler.
Asla ama asla senin gibi olamadım ben senin aileni de ailem saydım . Sen kizimizi bile sevdirmek istemiyorsun aileme bakışların her şeyi anlatıyor farkındayım her şeyin. Neden çünkü annemler senin ailen kadar eşya alamadı değil mi? Sevgilerini ilgilerini vermeleri yetmiyor değil mi ?
Biraz düşünme sürecine girmek istiyorum . Karşımda beni dinlemekten anlamaktan aciz bir adama ne kadar tahammül edebilirim , hayatıni çıkar üstüne kurmuş eve gelen misafiri bile masraf gören, gönlü dar bir insan olduğunu bilseydim bana kendini olduğun gibi tanitsaydin asla seninle aynı yolda yürümezdim .
Eski nişanlımı hatırladım o da polisti ailesine gönderdiği 2000 3000 falan değil birlikte yemek için çay için harcadığımız para için başımın etini yiyordu. Bir süre sonra gerçekten tahammül edilmiyor. Çalışmıyor musunuz?Aç gezer biri ismarlarsa yer . Kıyafetini bile kardeşinden alıp geçinmeye çalışır. Polis 4600 maaşı var
Bence deÇok güzel ifade etmişsin duygularını, okurken dertlendim
Bu adam mektuptan da anlamaz bence
Şu an çalışmıyorumEski nişanlımı hatırladım o da polisti ailesine gönderdiği 2000 3000 falan değil birlikte yemek için çay için harcadığımız para için başımın etini yiyordu. Bir süre sonra gerçekten tahammül edilmiyor. Çalışmıyor musunuz?
İnşallah kuzum inşallahCanim benim hersey düzelicek Allahin izniyle, artik üzülme ağlama daha fazla
Ne diyim bilemedim benim üzerimden halimize şükretmek iyi geldi sanırımElimizden malesef birşey gelmez .... Çok üzüldüm eşinin böyle olmasınane kadar kıymet bilmediğimi hissettim Bana sürekli KİMSEDEN MAHRUM KALMANİ İSTEMİYORUM diyen eşimin yeterince kıymetini bilmediğimi anladım .. Meğer bu cümle ne kadar kıymetliymis.. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun
Emin olmadan çocuk işine girmeyinTam da bugun eşime mektup yazmisken cokta guzel denk geldi bu konu başligi. 2,5 sene olmamis evliligimizde, dun gece sebebini yine hatirlamadigim bir konudan tartistik. Tartismanin hararetiyle bir anda esime tokat attim ama ayni anda o da bana tokatla karsilik verince o kadar agir geldi ki.. Tartismalarimizi hep ben siddetli yasayan taraftim,bardagi çanagi kirip dokerim malesef. İlk kez ondan boyle birsey gelince hem "ne yaptim ben, ne hale getirdim onu" dedim hem de benim hicbir duygu gecisimi anlamayip, beni hep duygusal olarak yalniz biraktigi bu evlilik surecinde nasil olurda bana tokat atabilir, hayalkirikligina ugradim. İlk etapta okuyanlar, sen tokat atarsan o da atar tarzinda yaklasabilir fakat buraya bir nebze rahatlamak adina ozetle yaZdim. Kim haksiz, kim suclu bilmiyorum ama ben hic boyle bir evlilik hayal etmemistimertesi gun hic konusmadim onunla, bu sabahta hem okumasini saglamak hemde rahatlamak adina birseyler karaladim. Okudu, her zamanki gibi pismanligini dile getirdi, beni cok yalniz biraktigini anladigini soyledi ama herseyi lafta. Hep yapicam edicem der ama hic yapmaz etmez. Agzi cok iyi laf yapar ama sadece o kadar icraat yoktur. Kendini duygusal romantik olarak tanitmisti o da fos cikti. Cocugumuz yok, en simartilacagim donemde bir basima yasiyorum evliligimi. İlgi beklemek suc mu
Aminn teşekkür ederim bu yazdıklarımı ona yarın vereceğimCanım Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey gönlünce olur. Kesinlikle bu mektubu eşinin de okumasını sağlamalısın. Ne hissettiğini bilmeli. Bazen eşime bişey anlatmak istediğimde beni dinlemez ve o dışardayken uzunca bi mesaj atarım. Ha yine aynı hatayı yapar ama en azından ben içimi dökmüş olurum ve oda ne hissettiğimi anlar. Gerçekten evlilik çok zor , birşekilde sabretmeye çalışıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Kredi ödüyoruz hedef koymuş 2 ayda 3 kredi odeyecekmis bundan dolayı da sıkıyor bu şekildeKendi de yemiyor içmiyorsa nereye gidiyor eşinizin kazandığı para? Bir yatırımı ya da kapatmaya çalıştığı borcu var mı?
Eve genelde para bırakmaz çok kavgasını ettik bununEşin biraz fazla tutumlu ve senin ailene kardeşi cimri...
şiddet aldatma yoksa fazla önemseme bunu.. kızın ve senin özel ihtiyaçların içn sana haftalık yada aylık belli bi para versin. Ordan biriktir istediğin herşeyi al..
Kredi ödüyoruz hedef koymuş 2 ayda 3 kredi odeyecekmis bundan dolayı da sıkıyor bu şekilde
bdvde genel bir hal sanırım bu,başkalarının derdine bak benimki ne kadar iyi tarzında cevaplar vermek. Konu sahibi üzgün ve kırgın bir durumda içini dökmüş,ne alaka eşinizin size nasıl davrandığı,ne söylediği. Birde büyük büyük yazmışsınız ego tatmini gibi,bak sende yok bende var senin derdin benim şükür sebebim gibi vs.Elimizden malesef birşey gelmez .... Çok üzüldüm eşinin böyle olmasınane kadar kıymet bilmediğimi hissettim Bana sürekli KİMSEDEN MAHRUM KALMANİ İSTEMİYORUM diyen eşimin yeterince kıymetini bilmediğimi anladım .. Meğer bu cümle ne kadar kıymetliymis.. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun
Gerçekten çok güzel bir fikir buMadem öyle maaşını aldığında krediyi cep harçlığını ayırsın kalanını size bıraksın siz döndürün evin bütçesini. ben eminim ki çok daha iyi idare edersiniz. Böyle duygusal konuşmalardan, sizin de istekleriniz olduğundan filan anlamıyorsa direk parayı idare edememekle, saçma sapan alışverişler yapmakla suçlayın. Bütün mutfak ve temizlik malzemelerini kalitesiz alıp çok para harcadığını iddia edin. Evde toplu para olsa indirimleri takip eder büyük boy ürünler alırım aylarca yeter deyin.
İnatla kredi ve kişisel harcamaları düşünce kalan parayı ay başında size vermeyi kabul etmiyorsa, gerçekten ayrılmayı düşünün çünkü bu durumda yaptığı tutumluluk ya da cimrilik değil, direk bencillik olur, kazandığım parayı nasıl harcayacağıma sadece ben karar veririm demek olur.
Amin teşekkür ederim. Eşimin cebine koydum bu yazdıklarımı inşallah anlar beni. Diğer üye içinde aynı şeyleri düşünüyordum..bdvde genel bir hal sanırım bu,başkalarının derdine bak benimki ne kadar iyi tarzında cevaplar vermek. Konu sahibi üzgün ve kırgın bir durumda içini dökmüş,ne alaka eşinizin size nasıl davrandığı,ne söylediği. Birde büyük büyük yazmışsınız ego tatmini gibi,bak sende yok bende var senin derdin benim şükür sebebim gibi vs.
Favelayn üzüldüm durumunuza ama bence hissettiklerinizi okusun eşiniz,ne düşündüğünüzü bilsin. Size nasıl hissettirdiğini görsün gözleriyle. Değişir değişmez,okuduğunu anlar anlamaz bilemem ama belkide yüreğine dokunur yazdıklarınız. Değişmese bile günü geldiğinde ben elimden geleni yaptım,ona ulaşmaya çalıştım diyebilin kendinize. Dilerim bebeğiniz ve sizin için hayırlı kapılar açılır önünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?