Eşime mektup..

Allah yardımcın olsun Cnm cimriligin dibi eşin maşallah mesleğin varsa kendine güvenin varsa çekmeye değer mi acaba bu kahrı
Bankada çalışıyordum ama ayrıldım önlisans mezunuyum hazır bir isim yok ama istesem çalışacak gucteyim . Bebeğim biraz büyümesi gerekli sadece

Soyleme bilmelerine gerek yok ki. Sonucta her hoslanmadigimiz insana bunu belli etmiyoruz, saygili davraniyomus, sende takilma cok fazla, sonucta el oglu, kimse kimsenin anasini babasini cok sevmez, sevmek zorunda degil, terbiyeli davransin uzmesin yeter. :)

O zaman soyle yapın, oncelıkle bebegınızı annenız bakabılır mı? Bakabılecekse hemen bır ıs bulun ıse baslayın yeniden ve ondan sonra da mutlu olacagınız bır hayat kurun kendınıze

Peki neden böyle pis bir adamı çekip habire çocuk doğuruyorsunuz?

Bence esinizede yazin ayni mektubu ... yuz yuze bise demeyin, yazin ... bazen daha etkili oluyor ...

kendimi gördüm. gerçekten anlamaz bunlar. suratına haykırdım ben hepsini önce üzülmüş gibi yaparlar sonra aynı devam.... sizede kendime de sabırlar dilerim. Allah bizi bunların eline düşürmesin. benimde bebeğim var bir an önce büyütüp hemen işe dönmemiz gerek....

O zaman soyle yapın, oncelıkle bebegınızı annenız bakabılır mı? Bakabılecekse hemen bır ıs bulun ıse baslayın yeniden ve ondan sonra da mutlu olacagınız bır hayat kurun kendınıze
Annem bakar elbet ama başka şehirde annem. Kızım emiyor onu sutumden mahrum bırakmak.istemiylrum biberon almıyor sağsam bile icmiyor

Ben de sadece benimki mı hiç hatasını kabul etmiyor diyordum. Genel olarak kabul etmeme durumu varmış demek ki.
Şimdi hakkını yemeyeyim arada bir kabul ettiği oluyor nadir de olsa :)

Farzet ki "o" burayı okuyacak. Neler yazmak istersin diye bir topik var ustte sabit konular bolumunde halbuki
Cevap vermek mecburiyetinde değilsiniz içimi döktüm belki biraz rahatladım bu şekilde. Sizin istediğiniz gibi yapmadığım için üzgünüm

Aminn bin kere amin..

Peki neden böyle pis bir adamı çekip habire çocuk doğuruyorsunuz?
Habire demek için bir den fazla olmalı benim 1 evladım var . Ve dikkatli okursaniz ben hamile iken bu yüzünü gördüğümü söyledim yazımda . Öncesinde çalışıyordum parasal mevzular geçmiyordu hiç. Lütfen iyi okuyun yorum yapacaksanız şayet

2 kere Doğum yapmışsınız gibi yazmışsınız ama.

O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…