Aslnda evim pis deil temiz biriyim sadece daginik toplamiyorum oglumla ilgileniyorum sevdigim bir yemek yapip bir dizi acip onu da yanimda oturtup aksama kadr oyalaniyoruz ev hanimindan cok cocugumun yasina yakin ablasi gbiyimSiz önceki yorumlarda sürekli yatar haldeyim diyince çocukla sürekli oyun oynayacağınızi düşünemedim açıkçası.
Çocuğunuzla ilgileniyor onu ihmal etmiyorsanız, saglikli, temiz bir ortamda büyüyorsa eş kısmı çok önemli değil şu aşamada hamileliginizi de düşünürsek.
Yaa nasıl güzel maşallah size tutumu ailesi oluşuLayık olmak derken aslinda onun bana karsi cabasina layik oaktan bahsettim yani tum gun evdeyim yemegi bile bazen gelir o yapar bu konulardaki tutumuna layik olmaktan bahsediyorum
Bu hareketsizlikte tabi ki kilo problemi yaşarsınız.Aslnda evim pis deil temiz biriyim sadece daginik toplamiyorum oglumla ilgileniyorum sevdigim bir yemek yapip bir dizi acip onu da yanimda oturtup aksama kadr oyalaniyoruz ev hanimindan cok cocugumun yasina yakin ablasi gbiyim
Bu sefer inanın ki ev hanımlarına laf atmak gibi bir amacım yok ama zaten çalışmayan kadınların hayat enerjisinin ve motivasyonunun olması bana imkansız gibi geliyor.ben resmen intihar edecek seviyeye geliyorum çalışmıyorken.ne yemek yiyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum, ne banyo yapabiliyorum.koltukta öylece oturabiliyorum sadece akşama kadar.belki dediklerinden hiçbiri değil.benim gibisiniz.illa.sabah erken kalkıp, biryerlere gitmem lazim yoksa olmuyor.yapabileni görünce de inanamıyorum.tamam şahane bir eşiniz var ama hayat çok yönlü bir olgu.yetmiyor işte.ben de size dua edeyim.umarım hayatınızdaki tüm şansınızı eşinizde kullanmamışsınızdır.Aslnda evim pis deil temiz biriyim sadece daginik toplamiyorum oglumla ilgileniyorum sevdigim bir yemek yapip bir dizi acip onu da yanimda oturtup aksama kadr oyalaniyoruz ev hanimindan cok cocugumun yasina yakin ablasi gbiyim
Kilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibiNiye layık olmayasın ki?
Kilolu olman seni rahatsız ediyorsa mental veya fiziksel olarak her gün düzenli yürüyüşe başlayabilirsin yada porsiyonlarını düşürebilirsin. Onun dışında sıkma kendini eşin sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle karşılık ver.
iş mi bulamıyorsunuz ? işsizlik çok zor gerçekten.Kilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibi❤ ama aşacagim insallah. Bunlar depresyon belirtisi olabilr sanirim. Teşhis almadim hic ama mucadele edebiliyorum simdilik, bata cika ilerliyorum. Ve umarim basaricaz. Kendiniz icin birseyler yapmaya baslayin bu sizi daha iyi hissettirip motive edecektir. Kiloyu sonra dusunursunuz
Hayir memurdum kendi istegimle istifa etmistim. Is bulma konusunda cok sorunum yok. Hayalimdeki isi yapmak istemistim. Bu sebeple egitim alicam vs diyerek istifa ettim. Istedigim ilerlemeyi kaydedemedim malesef. Ama umutsuz degilim. Sadece bu üzerimdeki ölü topragini atmam gerekiş mi bulamıyorsunuz ? işsizlik çok zor gerçekten.
İnşallah aşarsınız bu durumuKilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibi❤ ama aşacagim insallah. Bunlar depresyon belirtisi olabilr sanirim. Teşhis almadim hic ama mucadele edebiliyorum simdilik, bata cika ilerliyorum. Ve umarim basaricaz. Kendiniz icin birseyler yapmaya baslayin bu sizi daha iyi hissettirip motive edecektir. Kiloyu sonra dusunursunuz
Bu ne cesaretHayir memurdum kendi istegimle istifa etmistim. Is bulma konusunda cok sorunum yok. Hayalimdeki isi yapmak istemistim. Bu sebeple egitim alicam vs diyerek istifa ettim. Istedigim ilerlemeyi kaydedemedim malesef. Ama umutsuz degilim. Sadece bu üzerimdeki ölü topragini atmam gerek
selamlar, şimdi hamile olduğunuz için arı tutuyorum, hele ki bu sıcaklarda allah kolaylık versin. Ama öncesinde, doğumdan sonra vitaminlerinize en son ne zaman baktırdınız?Merhaba
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.
Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der
Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .
Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .
Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..?
Merhaba, öncelikle maşaALLAH diyorum ne güzel bir eşiniz var.Merhaba
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.
Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der
Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .
Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .
Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..?
Maşallah benimki halen uyuyo hic uyanmadi kendim bile kahvalti yapmadm halen onu bekliyorumSolarisss Şuan sizin konunuza yeni denk geldim ve bu saate kadar yaptığım işleri saymak isterim kıyas değil de kendime üzüldüm o yüzden.
Sabah kalktım ikizlerime sut ısıtıp verdim geri uyudular 1 saat kadar oğlum uyandi acıktım dedi ona kahvaltı hazırlarken kızlarda uyurken hepimize hazırladım kızlar uyandi yatakları duzenledim çamaşır attim lavabolari temizledim kahvaltının bulasigini hallettim. Evi süpür sil toz al çocuklarının altini üstünü temizledim öğlen yemeklerini hazırladım şuan 1 fincan Türk kahvesi içip sizin konunuzu okuyorum . Teşekkürler hayat . Sizede maşallah ailenize daim olsun mutluluğunuz.
Ben sizi pisliği övdüğünüz, ille benim rahatlığım,keyfim dediğiniz yorumlarla hatirliyorum. Bu yorumunuz şaşırtıcı. Temizlik yapıp düzenli olanlara tepki gösteriyordunuz resmen kendilerinin kıymetini bilmiyorlar diye.Kilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibi❤ ama aşacagim insallah. Bunlar depresyon belirtisi olabilr sanirim. Teşhis almadim hic ama mucadele edebiliyorum simdilik, bata cika ilerliyorum. Ve umarim basaricaz. Kendiniz icin birseyler yapmaya baslayin bu sizi daha iyi hissettirip motive edecektir. Kiloyu sonra dusunursunuz