Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Aslnda evim pis deil temiz biriyim sadece daginik toplamiyorum oglumla ilgileniyorum sevdigim bir yemek yapip bir dizi acip onu da yanimda oturtup aksama kadr oyalaniyoruz ev hanimindan cok cocugumun yasina yakin ablasi gbiyim

Aslnda evim pis deil temiz biriyim sadece daginik toplamiyorum oglumla ilgileniyorum sevdigim bir yemek yapip bir dizi acip onu da yanimda oturtup aksama kadr oyalaniyoruz ev hanimindan cok cocugumun yasina yakin ablasi gbiyim
Bu hareketsizlikte tabi ki kilo problemi yaşarsınız.
Tüm gün televizyon karşısında vakit geçiyorsunuz, çocukla ilgilenme kısmına herkese göre değişiyor tabi anlamış oldum.
O da tüm gün televizyona maruz kalmış oluyor, sizinle beraber.
Canınız sıkılmıyorsa bu rutinde bir şey diyemeyeceğim.

Bu sefer inanın ki ev hanımlarına laf atmak gibi bir amacım yok ama zaten çalışmayan kadınların hayat enerjisinin ve motivasyonunun olması bana imkansız gibi geliyor.ben resmen intihar edecek seviyeye geliyorum çalışmıyorken.ne yemek yiyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum, ne banyo yapabiliyorum.koltukta öylece oturabiliyorum sadece akşama kadar.belki dediklerinden hiçbiri değil.benim gibisiniz.illa.sabah erken kalkıp, biryerlere gitmem lazim yoksa olmuyor.yapabileni görünce de inanamıyorum.tamam şahane bir eşiniz var ama hayat çok yönlü bir olgu.yetmiyor işte.ben de size dua edeyim.umarım hayatınızdaki tüm şansınızı eşinizde kullanmamışsınızdır.

Son düzenleme:
Solarisss Şuan sizin konunuza yeni denk geldim ve bu saate kadar yaptığım işleri saymak isterim kıyas değil de kendime üzüldüm o yüzden.
Sabah kalktım ikizlerime sut ısıtıp verdim geri uyudular 1 saat kadar oğlum uyandi acıktım dedi ona kahvaltı hazırlarken kızlarda uyurken hepimize hazırladım kızlar uyandi yatakları duzenledim çamaşır attim lavabolari temizledim kahvaltının bulasigini hallettim. Evi süpür sil toz al çocuklarının altini üstünü temizledim öğlen yemeklerini hazırladım şuan 1 fincan Türk kahvesi içip sizin konunuzu okuyorum . Teşekkürler hayat . Sizede maşallah ailenize daim olsun mutluluğunuz.

Kilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibi ❤ ama aşacagim insallah. Bunlar depresyon belirtisi olabilr sanirim. Teşhis almadim hic ama mucadele edebiliyorum simdilik, bata cika ilerliyorum. Ve umarim basaricaz. Kendiniz icin birseyler yapmaya baslayin bu sizi daha iyi hissettirip motive edecektir. Kiloyu sonra dusunursunuz

iş mi bulamıyorsunuz ? işsizlik çok zor gerçekten.

iş mi bulamıyorsunuz ? işsizlik çok zor gerçekten.
Hayir memurdum kendi istegimle istifa etmistim. Is bulma konusunda cok sorunum yok. Hayalimdeki isi yapmak istemistim. Bu sebeple egitim alicam vs diyerek istifa ettim. Istedigim ilerlemeyi kaydedemedim malesef. Ama umutsuz degilim. Sadece bu üzerimdeki ölü topragini atmam gerek

İnşallah aşarsınız bu durumu

Bu ne cesaret

Kusura bakmayinda ben hamile kaldim bahanesiyle yiyip icin sisip kilo vermeyip kendini salanlara herseyi mustehak goruyorum yani neden bakimsizlik esiniz sizi boyle kilolu sevmedi mesela onu dusunun zayiflayin gencsinizdir maddi durum var spora yazilin dogumdan sonra diyet yapin fistik gibi olun bakimsiz kilolu salmis hayat enerjisi duruk biri olarakmi yasamak istiyosunuz? Hobi edinin esinizle gezin kvde var cocuklara bakar sosyal olun hayatta tadini cikaracak okadar cok sey varki bu bosvermisleri anlayamiyorum

selamlar, şimdi hamile olduğunuz için arı tutuyorum, hele ki bu sıcaklarda allah kolaylık versin. Ama öncesinde, doğumdan sonra vitaminlerinize en son ne zaman baktırdınız?

Benim de çook şükür çok mutlu bir evliliğim var, eşimle kendi işimiz, o enerjisinin son damlasına kadar kullanırken ben hep yan gelip yatma peşinde, isteksiz, üşengeç biri oldum çıktım. Bi doktora gittim ki ne d vitaminim kalmış ne demirim, depolarım bomboş.
Takviyeleri kullanmaya başladıktan 1 ay sonra yenilendim, kendime geldim. Biz kadınlar hele anne olunca kendimizi sağlığımızı ihmal ediyoruz. Bu vesile ile bu durumda olup okuyan herkese bi işaret olmasını dilerim

Merhaba, öncelikle maşaALLAH diyorum ne güzel bir eşiniz var.

Sorunuza gelince hamile olsanız bile sağlıklı beslenerek kilonuzu sabit tutmanız ve sağlıklı olmanız mümkün.
Beslenme düzeni için internette çok fazla kaynak var onlarda bir göz gezdirin.
Üşengeçlik mevzusuna gelince mutlaka bir endokrin servisinde kan, hormon testi yaptırın.
Vitamin eksikliği, tiroit bozuklukları enerji düşüklüğüne sebep olabilir.
Ayrıca kilolu olsanız bile verene kadar yine de kendinize uygun kıyafetler seçerek, kendinize özen göstererek bakımlı olmanız mümkün.
Bir de eşinize karşı dış güzelliğiniz/görünümüz ile değil de sevgi ve saygı ile yaklaşmanız eminim dış görünümden daha çok mutlu eder.

Arada ufak sürprizler, sevdiği yemekler, bir arkadaşın dediği gibi akşamları birer kahve yapıp sohbet etmek eminim hem size hem eşinize çok iyi gelecektir.

Maşallah benimki halen uyuyo hic uyanmadi kendim bile kahvalti yapmadm halen onu bekliyorum

Ben sizi pisliği övdüğünüz, ille benim rahatlığım,keyfim dediğiniz yorumlarla hatirliyorum. Bu yorumunuz şaşırtıcı. Temizlik yapıp düzenli olanlara tepki gösteriyordunuz resmen kendilerinin kıymetini bilmiyorlar diye.
Aslinda hepsi birbirleriyle bağlantılı. Rahatım,keyfim diye diye insan kendisiyle ilgili bile en ufak şeyi yapmaya üşenir hale gelir doğal olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…