Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

26 yasindaym ve 90 kilonun ustundeyim 1 65 boyum var
Doktorunuz ne diyor?
Ben 173 boya 85 kiloydum hamileyken doktorum bana diyet listesi yazıp vermişti ve uyarırdı sürekli bu kadar hızlı kilo alman da iyi değil derdi.
Talip eden doktorunuz bu kiloyu sorun etmiyor mu? Bir çözüm bulmak istemesi lazım normalde.

Insallah basaracagiz

Kilonun insanı hantallastirdigi bir gerçek. Ama hamilesiniz, küçük çocuğunuz var. Enerjinizin düşük olmasından doğal ne olabilir? Eşiniz aslında olması gerektiği gibi davranıyor ama Türk erkekleri o kadar hanzo ki, size eşiniz mükemmel ve siradisi geliyor:) kendinizi dr küçümsemeyin. Kimse mükemmel ev hanımı olmak veya insta hikayeye super sunumlar atmak zorunda değil. Kilonuzu dogum sonrası verin, eşinize de içinizden geldiğinde sürprizler hazırlayın ama kendinizi yetersiz, ona layık değilmiş vs gibi hissetmeyin

Suan diyetisyeni gidiyorum karin bolgemi yaglardan kurtarmaya calisiyoruz cunku sezeryan olacagim

Karin bolgemde yaglanma cok sezeryan icin sorun olur dedi diyetisyene gidiyorum o yuzden bir hafta oldu

Suan diyetisyeni gidiyorum karin bolgemi yaglardan kurtarmaya calisiyoruz cunku sezeryan olacagim
Kilonuz gerçekten çok.
Eşinizden ziyade kendiniz için verin. Genceciksiniz yazık edersiniz kendinize.
Ben doğum kilomu tam beş sene vermedim. Sizin kadar da değildi gerçi on kilo fazlam vardı boyuma göre. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Hatalarımı net gördüm ve beş kilo verdim iki ayda. İnanın enerjim değişti. Modum yükseldi. Neşem arttı.
Siz çok gençsiniz bu kadar abartılı kiloyla mutlu olamazsınız.
Doktorunuzu dinleyin ve verdiği önerileri uygulayın.

Haklsinz esimde bu dusuncelerimden dolayi bana kiziyor ben yemekte temizlikte deilim kapiyi actiginda yuzunun guldugunu goreyim yeter diyo guleryuzlu biriyim en cokta bunu seviyo

Haklısıniz kilolu olmak psikolojik olrakta yorucu mutsuz moddayim surekli

Burdaki konulari gordukce sansli biri oldugumu dusunuyorum hep kilolu oldugum icin alisverise bile gidesim gelmiyo hicbir elbiseyi yakistirmiyorum kendime esim kolumdan tutup zorla goturuyor o bakiyor buluyo bedenimi bende giyiyorum icinde en rahat hissettigimi aliyorum begenmesem bile cunku begendiklerim guzel durmuyo

Evet işin bir de bu boyutu var. Dediğiniz gibi gün içinde hep yatıyorsanız çocuğun öğünlerini kim hazırlıyor? Sağlıklı beslenmesi için kahvaltısından akşam yemeğine sağlıklı öğünler hazırlanmalı. Parka kim götürüyor. O yaş çocuğu mutlaka günde bir kere parka gitmek ister.

Oğlumda benim gibi cok hareketli degil oturur saatlerce ognar yemek secmez herseyi yer gece de 12 saaf uyuyor o yuzden oda bana uyum saglams gbi

Kilo aldiktan snra boyle hissettgm icin hep kiloya bagliyorum o yuzden odagım suan zayiflamak

Haklısıniz kilolu olmak psikolojik olrakta yorucu mutsuz moddayim surekli
Benim bir arkadaşım hep kiloluydu doğumdan sonra çocuğu emzirirken iyi bir diyetisyene gitti çok kilo verdi. Sormuştum emzirirken diyet yapılıyor mumuymuş diye diyetisyen ona göre diyet veriyor demişti. Sizde emzirme döneminde iyi bir diyetisyene gidersiniz. Evde vakit buldukça ara ara 15 dk spor hareketleriyle bence kilo verirsiniz. Kilo verince insan kendini psikolojik olarak daha iyi hissediyor

Ay maşallah eşinize, kayinvalidenize, üzülmeyin doğumdan sonra çok güzel bir diyet programına ve spora başlarsınız, eşiniz benim eşime çok benziyor ben de mor çok severim, şuan hamileyim ben çok kilo almadım ama doğumdan sonra büyük bir değişime kapı aralamak istiyorum, kendinizi bırakmayın ve doğumdan sonra çok iyi korunun ve sağlığınıza yatırım yapın, hamilelik çok farklı bir dönem, bedenimiz evrim geçiriyor resmen , enerjinizi toplamanız için kendinize zaman tanıyın

Maşallah nazar değmez inşallah

Corbayi cok seviyor surekli yaparim meyveyi ayni sekilde surkeli yer kilosu ve boyu onde giden bir cocuk dogumda da o yuzden normal doguramadm kilosu fazlaydi. Uysal bir cocuk parka genelde babasi jsten snra goturuyor

Kilo aldiktan snra boyle hissettgm icin hep kiloya bagliyorum o yuzden odagım suan zayiflamak
Dahiliyeye gidip değerlerinize baktıracaksınız, diyetisyen yardımı ile kilo verebilirsiniz. Lütfen kendi başınıza şok diyetlere girişmeyin, zayıflama ilaçlarına başvurmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…