- 29 Mayıs 2021
- 13.121
- 85.091
- 36
Kaçta uyuyor peki?Maşallah benimki halen uyuyo hic uyanmadi kendim bile kahvalti yapmadm halen onu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçta uyuyor peki?Maşallah benimki halen uyuyo hic uyanmadi kendim bile kahvalti yapmadm halen onu bekliyorum
Gulumsedim o kadr pis deilimBana bir üyeyi hatırlattınız, kokmuş nevresimli konuları vardı.
Hayırlısı artık.
11 gibi uyuyor ama bazen daha gec uyudugu da oluyorKaçta uyuyor peki?
Durum bilr atmiyorum ama bazen durumlari gordukce hergun farkli yemek masasi farkli sunum yapmaya usenmiyorlar mı diye dusunuyorumBebeğini doğurduktan sonra verirsin kiloları.
Ayrıca ınstada zaten birşey paylaşma .
Gereksiz bence
Oyun saatlerinde aktivite saatlerinde esimle birlikte oglumuzn odasinda saatlerce egleniyoruz onun disinda sabah tvde dizi acik oluyo ona da bakmiyo zaten ilgisini bekmiyo surekli cekmeceleri bosaltıyor2 yaşında bir çocuğun tüm gün sizinle tv izlemesi çok tuhaf değil mi? Tam gelişim çağında farklı aktivitelerle desteklemek lazım gelmez mi? Bana hiç normal gelmedi
Umarım aşarız daha kaliteli bir hayat gecirmek lazmKilolu olmak degil mesele bence. Konu sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Calismiyorum, ev isi yapmiyorum, coxuga bakma konsuudna bile surekli sikayet halindeyim, kendime bakmiyorum. Mahcup oluyorum ben de esime ama psikolojik olarak zorlu bi surec geciriyorum. Esim o kadar iyi ki hicbir konuda beni yargilamiyor ve sonuna kadar destekliyor. Tipime bakip aglayasim geliyor ama o bana cok güzelsin diyor. O bana iyi seyler soyledikce daha da sinirjm bozuluyor o bu kadar iyiyken ben karsisinda daha iyi bir halimle olmaliyim diye dusunuyorum. Kendim icjn de onun icin de, cunku hak ediyor. Ben de cok benzer durumdayim konu sahibi ❤ ama aşacagim insallah. Bunlar depresyon belirtisi olabilr sanirim. Teşhis almadim hic ama mucadele edebiliyorum simdilik, bata cika ilerliyorum. Ve umarim basaricaz. Kendiniz icin birseyler yapmaya baslayin bu sizi daha iyi hissettirip motive edecektir. Kiloyu sonra dusunursunuz
Bence herkes gösteriş peşinde boşver.Durum bilr atmiyorum ama bazen durumlari gordukce hergun farkli yemek masasi farkli sunum yapmaya usenmiyorlar mı diye dusunuyorum
OlalımYorumlari da okudum Konu sahibi hayatlar8miz cok benziyor. Birbirimize destek olalim mi❤
Nasil uyanmaz bu saate kadar benim ikizlerimde 2 yasindaMaşallah benimki halen uyuyo hic uyanmadi kendim bile kahvalti yapmadm halen onu bekliyorum
HaklısınızKusura bakmayinda ben hamile kaldim bahanesiyle yiyip icin sisip kilo vermeyip kendini salanlara herseyi mustehak goruyorum yani neden bakimsizlik esiniz sizi boyle kilolu sevmedi mesela onu dusunun zayiflayin gencsinizdir maddi durum var spora yazilin dogumdan sonra diyet yapin fistik gibi olun bakimsiz kilolu salmis hayat enerjisi duruk biri olarakmi yasamak istiyosunuz? Hobi edinin esinizle gezin kvde var cocuklara bakar sosyal olun hayatta tadini cikaracak okadar cok sey varki bu bosvermisleri anlayamiyorum
2 Yaş icin geç saatler bunlar mesela. 12 de uyanmamış çocuk öğle uykusuna ne zaman yatıyor?11 gibi uyuyor ama bazen daha gec uyudugu da oluyor
Uykusu hep boyle ozellikle memeden kestikten snraNasil uyanmaz bu saate kadar benim ikizlerimde 2 yasinda
Temizlik hastaligini da övmeyelim bi zahmet. En iyi zamanlarimda en aktif her seye yetisen donemlerimde de o konuda fikrim ayniydi. Benim bu noktaya geldigim süreç bebek, lohusa depresyonu olabilecek zorlu vakitler ve hickimseden yardim almadan tek basima baktigim bir cocugum var. Bana ne dediginiz onemli degil de benim gibi kendi ruhunu ele evirmis zorluklari ile mucadele eden insanlara oylece üsengec tembel vs demeyin olur mu? Disardan tembellik gibi görünen bu sey tembellik falan değil çünkü.Ben sizi pisliği övdüğünüz, ille benim rahatlığım,keyfim dediğiniz yorumlarla hatirliyorum. Bu yorumunuz şaşırtıcı. Temizlik yapıp düzenli olanlara tepki gösteriyordunuz resmen kendilerinin kıymetini bilmiyor diye.
Aslinda hepsi birbirleriyle bağlantılı. Rahatım,keyfim diye diye insan kendisiyle ilgili bile en ufak şeyi yapmaya üşenir hale gelir doğal olarak.
Siz biraz uğraşıp düzene soracaksınız çocuğun uykusunu.Uykusu hep boyle ozellikle memeden kestikten snra
Evet 4 gibi uyuyor 6 gbi uyaniyo ama uyutmak icin sallamiyorum bile uykusu gelince tutuyo elimi odasina gidiyorz sariliyo bana uyuyo, bazen uyutmak istemiyorum erken yatsn diye ama oturdugu yerde bile uyuyor2 Yaş icin geç saatler bunlar mesela. 12 de uyanmamış çocuk öğle uykusuna ne zaman yatıyor?
İkindi gibi muhtemelen, öyle olunca gece uykusuna da geç yatar.
Çocuk günü uyku halinde geçiriyor zaten.
Eskiden ben de senin gibi düşünüyordum. Herkes hayatındaki iyi şeyleri haketmeli diyordum.kuduruyordum hırstan, birisi birşeyleri haketmeden yaşayabiliyor diye.ki bu konuda da öyle.ama sonra dedim ki yaratıcı mı allah mı, enerji mi neye inanırsak inanalım o kişiyi bu nimetlere lâyık görüyor demek ki.istediğimiz kadar eleştirelim, hırslanalım.şimdi adamın yakasına yapışıp nasıl kendini bu kadar salan, kilolu birini yanına yakıştırabilirsin mi diyelim.dünyada herşey etki, tepki meselesi değil ki.hatta çoğu şey değil.şaşııp kalıyorsun ne kalitesiz kişilerin ne hayatları var diye.bu arada konu sahibine değil lafım lütfen.genel hayat eleştirisi.demem o ki hayatta adalet aramak.yapılabilecek en son şey.konu sahibi de demek ki eşini sonuna kadar hakediyor.bu kadar.ona bahşedilmişse onun hakkı.böyle düşünmek kolay değil ama bir süre sonra kabulleniyorsunuz.manken gibi kadın olsa kendi frekansında olmayacak bu kadar sevmeyecek belki.kendi seviyesine daha yakın bulup seviyor belki konu sahibini.Kusura bakmayinda ben hamile kaldim bahanesiyle yiyip icin sisip kilo vermeyip kendini salanlara herseyi mustehak goruyorum yani neden bakimsizlik esiniz sizi boyle kilolu sevmedi mesela onu dusunun zayiflayin gencsinizdir maddi durum var spora yazilin dogumdan sonra diyet yapin fistik gibi olun bakimsiz kilolu salmis hayat enerjisi duruk biri olarakmi yasamak istiyosunuz? Hobi edinin esinizle gezin kvde var cocuklara bakar sosyal olun hayatta tadini cikaracak okadar cok sey varki bu bosvermisleri anlayamiyorum
Maşallah maşallah diyeyimUykusu hep boyle ozellikle memeden kestikten snra
Babasi isten geliyo 8 gibi ozlemis oluyo birlikte oyuna basliyoruz saat ilerliyo yatagina yatirinca sariliyo hemen uyuyo yoruluyor galiba cokSiz biraz uğraşıp düzene soracaksınız çocuğun uykusunu.
Hastalık değil gayet günlük yapilacak şeyleri bile insanların kendilerine yaptığı kötülük olarak görüp, kendi iş yapmazliginizi,temiz olmayan evinizi övüyordunuz.Temizlik hastaligini da övmeyelim bi zahmet. En iyi zamanlarimda en aktif her seye yetisen donemlerimde de o konuda fikrim ayniydi. Benim bu noktaya geldigim süreç bebek, lohusa depresyonu olabilecek zorlu vakitler ve hickimseden yardim almadan tek basima baktigim bir cocugum var. Bana ne dediginiz onemli degil de benim gibi kendi ruhunu ele evirmis zorluklari ile mucadele eden insanlara oylece üsengec tembel vs demeyin olur mu? Disardan tembellik gibi görünen bu sey tembellik falan değil çünkü.