Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

2 yaşında bir çocuğun tüm gün sizinle tv izlemesi çok tuhaf değil mi? Tam gelişim çağında farklı aktivitelerle desteklemek lazım gelmez mi? Bana hiç normal gelmedi
Oyun saatlerinde aktivite saatlerinde esimle birlikte oglumuzn odasinda saatlerce egleniyoruz onun disinda sabah tvde dizi acik oluyo ona da bakmiyo zaten ilgisini bekmiyo surekli cekmeceleri bosaltıyor

Umarım aşarız daha kaliteli bir hayat gecirmek lazm

Durum bilr atmiyorum ama bazen durumlari gordukce hergun farkli yemek masasi farkli sunum yapmaya usenmiyorlar mı diye dusunuyorum
Bence herkes gösteriş peşinde boşver.
Instagram bu ülkenin insanının piskolojisini bozdu herkes sapıttı .
Uzak kalmak en iyisi

Haklısınız

Temizlik hastaligini da övmeyelim bi zahmet. En iyi zamanlarimda en aktif her seye yetisen donemlerimde de o konuda fikrim ayniydi. Benim bu noktaya geldigim süreç bebek, lohusa depresyonu olabilecek zorlu vakitler ve hickimseden yardim almadan tek basima baktigim bir cocugum var. Bana ne dediginiz onemli degil de benim gibi kendi ruhunu ele evirmis zorluklari ile mucadele eden insanlara oylece üsengec tembel vs demeyin olur mu? Disardan tembellik gibi görünen bu sey tembellik falan değil çünkü.

2 Yaş icin geç saatler bunlar mesela. 12 de uyanmamış çocuk öğle uykusuna ne zaman yatıyor?
İkindi gibi muhtemelen, öyle olunca gece uykusuna da geç yatar.
Çocuk günü uyku halinde geçiriyor zaten.
Evet 4 gibi uyuyor 6 gbi uyaniyo ama uyutmak icin sallamiyorum bile uykusu gelince tutuyo elimi odasina gidiyorz sariliyo bana uyuyo, bazen uyutmak istemiyorum erken yatsn diye ama oturdugu yerde bile uyuyor

Eskiden ben de senin gibi düşünüyordum. Herkes hayatındaki iyi şeyleri haketmeli diyordum.kuduruyordum hırstan, birisi birşeyleri haketmeden yaşayabiliyor diye.ki bu konuda da öyle.ama sonra dedim ki yaratıcı mı allah mı, enerji mi neye inanırsak inanalım o kişiyi bu nimetlere lâyık görüyor demek ki.istediğimiz kadar eleştirelim, hırslanalım.şimdi adamın yakasına yapışıp nasıl kendini bu kadar salan, kilolu birini yanına yakıştırabilirsin mi diyelim.dünyada herşey etki, tepki meselesi değil ki.hatta çoğu şey değil.şaşııp kalıyorsun ne kalitesiz kişilerin ne hayatları var diye.bu arada konu sahibine değil lafım lütfen.genel hayat eleştirisi.demem o ki hayatta adalet aramak.yapılabilecek en son şey.konu sahibi de demek ki eşini sonuna kadar hakediyor.bu kadar.ona bahşedilmişse onun hakkı.böyle düşünmek kolay değil ama bir süre sonra kabulleniyorsunuz.manken gibi kadın olsa kendi frekansında olmayacak bu kadar sevmeyecek belki.kendi seviyesine daha yakın bulup seviyor belki konu sahibini.

Hastalık değil gayet günlük yapilacak şeyleri bile insanların kendilerine yaptığı kötülük olarak görüp, kendi iş yapmazliginizi,temiz olmayan evinizi övüyordunuz.
Mesele sizin ne yapıp yapmadığınız da değil bu arada ama pis olmayanları eleştiriyordunuz.

Bazı şeyler gayet birbirbini besliyor da neyse size kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…