Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Oğlumda benim gibi cok hareketli degil oturur saatlerce ognar yemek secmez herseyi yer gece de 12 saaf uyuyor o yuzden oda bana uyum saglams gbi 😊
Yemek seçmez ama sağlıklı besleniyor mu bu çocuk? Yemekleri ara öğünleri sağlıklı mi?
Dışarı çıkarıyor musunuz? Siz birebir vakit geçiriyor musunuz?
Bana bunları da gelişi güzel yapıyorsunuz gibi geldi kusura bakmayın.
Sürekli yatan biri çocukla hakkıyla ilgilenmez ki.
Birde yeni hamilelik, neye güvenerek kalınmişsa artık.

Ay maşallah eşinize, kayinvalidenize, üzülmeyin doğumdan sonra çok güzel bir diyet programına ve spora başlarsınız, eşiniz benim eşime çok benziyor 😍 ben de mor çok severim, şuan hamileyim ben çok kilo almadım ama doğumdan sonra büyük bir değişime kapı aralamak istiyorum, kendinizi bırakmayın ve doğumdan sonra çok iyi korunun ve sağlığınıza yatırım yapın, hamilelik çok farklı bir dönem, bedenimiz evrim geçiriyor resmen , enerjinizi toplamanız için kendinize zaman tanıyın 🙃
Ne güzell mutlu ciftler cok tatlis geliyor bana 😊 mor granit tencere takimi almis, ben suan annemlerdeyim resmini atms sonra gitmis celik tencere takimlarimin kuplarını mor renkle degistirmis 🥰 mutfagim bastan aşagi mor oldu 😂

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Buradaki evlilik sorunlarını okuyarak 😂😂

Ne güzell mutlu ciftler cok tatlis geliyor bana 😊 mor granit tencere takimi almis, ben suan annemlerdeyim resmini atms sonra gitmis celik tencere takimlarimin kuplarını mor renkle degistirmis 🥰 mutfagim bastan aşagi mor oldu 😂
Eşiniz çok düşünceli inşallah hep böyle devam eder, siz de üzülmeyin hamile platesine başlayın, ben evde yapıyorum yavaş yavaş daha öncesinde pilatese gidiyordum hoca eşliğinde yapıyordum ama şuanda hamile halimle dışarı çıkmak zulüm geliyor, o yüzden evde yapıyorum size de tavsiye ederim 😊

Oğlumda benim gibi cok hareketli degil oturur saatlerce ognar yemek secmez herseyi yer gece de 12 saaf uyuyor o yuzden oda bana uyum saglams gbi 😊
Ama o yaş için bu iyi değil.
Hareketsiz olması mesela iyi değil.
Yemek seçmiyor ama ne yiyor? Sağlıksız şeyler yiyorsa hareketsizse ileride o da kilo sorunu yaşayabilir.

Çocuk hareketsiz diyorsunuz ya bana sizin yatmak için tv tablet telefon vererek çocuğu oyaladığınızı düşündürdü açıkçası.
Yoksa hiç bir çocuk oyun oynamadan koşmadan yatarak durmaz. Siz bence ekrana maruz bırakıyorsunuz

Yemek seçmez ama sağlıklı besleniyor mu bu çocuk? Yemekleri ara öğütleri sağlıklı mi?
Dışarı çıkarıyor musunuz? Siz birebir vakit geçiriyor musunuz?
Bana bunları da gelişi güzel yapıyorsunuz gibi geldi kusura bakmayın.
Sürekli yatan biri çocukla hakkıyla ilgilenmez ki.
Birde yeni hamilelik, neye güvenerek kalınmişsa
Aslnda cocuktan snra daha bi salmam da surekli onla ugrasmaktan oluyor cnku bana cok duskun gun icinde evde surekli oyun oynarz yemek konusunda da corba ve meyve agirlikli besliyorum et balik cokca tuketiyoruz biz esimle oda bizim yediklerimizden hep yiyo

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Kan degerlerinize baktırın b12 falan düşük olabilir.

Önce bi maşallah diyelim. 😂 4 yıllık evlilik bunun 3 yılı hamilelik lohusalık emzirme ile geçmiş. İlk çocuğun çok küçük ne kadar uslu olsa da 2 yaşında Bi bebe peşinde dolaştırcak yaşta ve sen 2. Ye hamilesin. Normal yani enerjinin düşük olması yorgun olman kilolu olman eşin kadar senin onunla ilgilenememen. Sonuçta enerjini harcadığın sana muhtaç başka birine harcamışsın eşin yerine şuan çocuğuna hamileliğine odaklanma normal. Eşin de bunun bilincinde olan iyi Bi koca sana destek oluyor. Biraz büyüdüklerinde toparlarsın. Kendini de harcama yani.

Emzirmek cok kalori harcatiyor eger emzirme planiniz varsa iyi bir diyetisyenle dogumdan sonra rahatca kilo verebilirsiniz. Cocuklarla yuruyuse de cikarsiniz hem onlar hava alir hem size hareket olur.
Sütum cok oglumu 2 yasina kadar emzirdim kizimida ayni emzirmyi dusunuyorum , kilo almaya musait bir vucudum var su icsem bile yariyor aslinda cok yiyen biri deilim 🥺

Çocuk hareketsiz diyorsunuz ya bana sizin yatmak için tv tablet telefon vererek çocuğu oyaladığınızı düşündürdü açıkçası.
Yoksa hiç bir çocuk oyun oynamadan koşmadan yatarak durmaz. Siz bence ekrana maruz bırakıyorsunuz
Telefon hic vermiyorum kendi kardesimden boyle bir sorun yasadik o yuzden cizgi fjlm bile acmiyorum ev oyuncak evi gbi her oda da oynuyo kirip dokme huyu yok gun icinde 3 saat uyuyo gece de ful uyuyo

Ama o yaş için bu iyi değil.
Hareketsiz olması mesela iyi değil.
Yemek seçmiyor ama ne yiyor? Sağlıksız şeyler yiyorsa hareketsizse ileride o da kilo sorunu yaşayabilir.
Aburcubur yedirmiyoruz corbaya asik meyveeyi cok seviyor onund disinda kendi yediklerimizden de veriyorum , kahvaltiliklari da cok seviyor zeytin bile yiyor

Eşim aslında hic sorun etmiyo hatta her gece gobisime sarilip uyuyo kiloluyken de tatlisin diyo ama benim hareketimi kısıtladiginin farkindayim surekli yatış modundayim 🥺
6 aylık hamilesiniz ama hareketleriniz kısıtlanmasıok normal. Havalarda çok sıcak zaten o da zorlar. Hamile olmasaydınız farklı yorumlar yapardık. Çocuk doğduktan sonra diyetisyen yardımıyla verebilirsiniz kilolarınızı. Eşinizin tavrı da olması gerektiği gibi bu dedikleri lütuf değil vücut sizin yorum yapamaz zaten.

Aslnda cocuktan snra daha bi salmam da surekli onla ugrasmaktan oluyor cnku bana cok duskun gun icinde evde surekli oyun oynarz yemek konusunda da corba ve meyve agirlikli besliyorum et balik cokca tuketiyoruz biz esimle oda bizim yediklerimizden hep yiyo
Siz önceki yorumlarda sürekli yatar haldeyim diyince çocukla sürekli oyun oynayacağınızi düşünemedim açıkçası.
Çocuğunuzla ilgileniyor onu ihmal etmiyorsanız, saglikli, temiz bir ortamda büyüyorsa eş kısmı çok önemli değil şu aşamada hamileliginizi de düşünürsek.

Önce bi maşallah diyelim. 😂 4 yıllık evlilik bunun 3 yılı hamilelik lohusalık emzirme ile geçmiş. İlk çocuğun çok küçük ne kadar uslu olsa da 2 yaşında Bi bebe peşinde dolaştırcak yaşta ve sen 2. Ye hamilesin. Normal yani enerjinin düşük olması yorgun olman kilolu olman eşin kadar senin onunla ilgilenememen. Sonuçta enerjini harcadığın sana muhtaç başka birine harcamışsın eşin yerine şuan çocuğuna hamileliğine odaklanma normal. Eşin de bunun bilincinde olan iyi Bi koca sana destek oluyor. Biraz büyüdüklerinde toparlarsın. Kendini de harcama yani.
Evet esimde diyor hep cocugum ve ben mutluyuz surkli üçümüz takiliyoruz cunku bks zamanimda oturup oyun oynuyoruz oglumuzla, cafeye gidiyoruz egleniyoruz ama ev pis olmasada surekli daginik

X