Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

huylu huyundan vazgeçmez takmıomuş gibi takıl köle olma kendini sev güzelliğine önem ver arkadaşlarınla gez o arada druma bak

Öncelikle herkese hayırlı cumalar .. Eşimle 3 sene dir süren bi evliligimiz var ve bu 3 senede eşimle çok gelgitler yaşadık eşim hep ben böyleyim kabul edersen dedi banaysa bendeki sevmediği huylarida hep zorbalikla değiştirmeye çalıştı böyleysen kabul etmiyorum dedi ! Ben hep kendimden ödün verdim smdi eski benden eser yok ben kimim sorusuna bile cvp veremiyorum ! Oyle ki yaşam dolu olan ben artık hiçbişey yapmak istemiyorum . Ne zaman tartissak hep alttan alan ben oldum o hep kırdı döktü Bağırdı çağırdı beni dinlemedi güzellikle konuşmaya çalıştığım zamanlardaysa bidaha sinirlendigi kavga ortamı olduğu için oda çözüm olmadı :-( sevmediğim bi yönü De sinirlendigi zman direk bana gerizekalı aptal beyinsiz diye hakaretler etmesi ! Ayrıca benimle muhabbet etmeyi de sevmez yani bişeyler anlatrm öyle dinler ama çoğu muhabbetlerimde sorularima cvp bile vermez . Mesela 1 saat yolculugumz sürer hep ben konuşurum kendisi ya evet der ya Hayır . Normalde arkadaşlarının yanında neşeli Şakacı sakin adam benim yanımda sessiz sıkıcı sinirli birine dönüşüyor ! Ev islerinde bana hic yardimci olmaz cok nadir dir yani bi elin 5 parmagni gecmez . Çalışan bi bayanim ve yardım a çok ihtycm oluyo ancak anne evinde el bebek gül bebek büyüyen eşim hiç yanasmiyo öyle ki hamileyim kendi suan tatilde calismiyor ben hergün sabah ise gidip akşam geldiğim halde yine yardimci olmuyo bi bebegimz var onun yükü de benim üzerimde niye bana yardım etmiyosun dedigimde yapma ozaman diyo artık psikolojimin iyi olmadgni dusunuyorum ona sinirlenip 1 yasndaki kizima kiziyorum sonradan vicdan azabı hissediyorum lavaboya gittgimde dahi arkamdan çabuk ol der ben gelene kadar o çocuk ağlar kalkıp susturaym demez çok düşkün dür rahatına. Ilk başlarda suskun odun halinide seviyodum ama artık çok batmaya başladı onunla vakit geçirmek istemiyorum onun yanında çok skliyorum . Öyle ki eşime karşı hiçbişey hissetmiyorum sarılıyor öpüyor buz gbiym hiçbir heyecan yok ona karşı bakıp ta seviyorum be dediğim hiçbi an yok :KK43: uzun zamandır bu halim devam ediyo ve bu durum beni çok üzüyor . Boşanmak için elime çok fırsat geçti ama salak gbi bosanmadim değişir dedim Smdiyse boşanmak istiyorum ama ortada sebep yok . Çünkü ickisi kumari dayağı aldatma gbi sorunlarımız yok ama onun bu vurdumduymazlgi beni cildirtiyo ayrıca merhametsizligi beni tek başıma hiç bi yere yollamaması herseye kızıp sinirlenmesi beni kendinden çok soğuttu. Bi ömür bu şekilde surebilirim mutsuzluktan ölmem ama istemiyorum huzursuz sevgisiz bi ortamda Çocuklarımı büyütmek bi ömrümü geçirmek istemiyorum . Bosanaym desem ortada elle tutulur bi sebep yok ! Siz söyleyin ben napim ? Eşime karşı olan bu soğukluğum geçer mi ? Yoksa bi ömür sevmediğim adamla mi yaslanacam :KK43:
Bu gelgitleri yaşadiklarinizi yasamis biri olarak ilk 2 yil cocuk yapmadim bi ayagim kapinin disındaydi sustum olmadi susmadim olmadi evlilik oncesi 5 yillikta sevgililik donemimiz olmasina ragmen alisamadk birbirimize ayni eve girince ama zaman herseyin ilaci baska sehire geldik is icin biz daha iyi olduk eski halimizden eser kalmadi her evlilikte olan gelgitler tabiki oluyo ama eski berbat piskolojmz kalmadı cok şukur iyiyiz birbirimizi idare ediyorz ve daha mutluyuz...zamana bırakin...

Aynen çok taviz verdim ama bu sefer annesigile gtmek zorunda kalacak ve evliligmz daha kötü bi boyuta

Eşime göre bunlar normal bebege bakmakta kadınin işidir . Eve gelince kizim uyuynca biraz uyuyorum dinlendin iste diyo . Sikisnca da kalk annemgle gidelim ozaman diyo ama su işin ucundan da ben tutaym demiyo .

O zaman para kazanmak erkek işi deyip bütün maaşınızı kendinize harcayın gidin gezin kıyafet alın ne oluyormuş o zaman görsün :sinirli:

İlginç istemeyerek bebek nasıl oluyomuş cok merak ettim ben uzuuuuun zamandır istyorum olmuyo isyan etmek istemyorum ama sizin gibilerde evlat sahbi oluyo ya ne dym Allah blir!
Bizim gibiler derken ? Ne demeye calisiysnz ? Burda anneligimi sorgulamak size düşmez . Benim çocuklarım değil mağdur olacak olan burda kadinlgimi konuşuyoruz anneligimi değil

Ona göre benim için bişeyler yapıyo hatta çok şey yapıyo . Mesela suan bizim için tatil planları yapıyo cimriligide yoktur ama mesela 1 esarbim varsa ikincisine ne gerek var dedgi zamanlar çok olmuştur . Bazen de bi mağazaya geçeriz hadi şunu al felan der nekadar pahaliysa sorun etmez alir . ay ne bilim kafam çok karışık bi türlü çözemedim şu adami .
Anladığım kadarıyla çalışmıyor eşiniz. Siz çalışıyorsunuz. Kendi kazandığınız parayla istediğini al demesi, tatil planı yapması iyilik mi? :KK64:
Ya bir de bunlar lütuf değil, zaten olması gereken şeyler. Elle tutulur bir şey yok demissiniz de illa aldatma şiddet mi olması gerekiyor? Mutlu değilsiniz bu bence büyük bi sebep.

İlginç istemeyerek bebek nasıl oluyomuş cok merak ettim ben uzuuuuun zamandır istyorum olmuyo isyan etmek istemyorum ama sizin gibilerde evlat sahbi oluyo ya ne dym Allah blir!
Sizin gibiler derken ne alaka aceba? Cok ama cok kıskançca bir yorum yapiyorsunuz. Cocugunuz olmuyor diye her yorumu cocuga bağlamak zorunda misiniz?
Üstelik dertli olan birisi icin..
Kadın size korunma yollarını mi soruyor.. hata yapmış olabilir ama sizin bu hadsiz yorumlariniz daha cok eleştiriyi hakediyor.

sorunlu evliliği olan mutsuz olanların çoğu da hamile :işsiz:

saydığınız sebepler zaten başlı başına sorun , nasıl sebep yok diyebiliyorsnuuz:KK14: hassas olmanızla ilgisi yok gerçekler biraz acı oluyor maalesef. siz içinde bulunduğunuz durumu daha iyi anlayın boşanmak için sebep yok demeyin diye bu yorumlar yapılyor

Ve sen böyle bir umursamaz kocaya 2ci bir bebegi doguracaksin ve yukun dahada artacak.kendin ettin kendin buldun bence.eşininse yapisi o.sana karşi nasilsa sende öyle davran

Anladığım kadarıyla çalışmıyor eşiniz. Siz çalışıyorsunuz. Kendi kazandığınız parayla istediğini al demesi, tatil planı yapması iyilik mi? :KK64:
Ya bir de bunlar lütuf değil, zaten olması gereken şeyler. Elle tutulur bir şey yok demissiniz de illa aldatma şiddet mi olması gerekiyor? Mutlu değilsiniz bu bence büyük bi sebep.
Hayır öğretmen ama suan tatilde . Evet galiba sebep olarak bu kafi

Sizin gibiler derken ne alaka aceba? Cok ama cok kıskançca bir yorum yapiyorsunuz. Cocugunuz olmuyor diye her yorumu cocuga bağlamak zorunda misiniz?
Üstelik dertli olan birisi icin..
Kadın size korunma yollarını mi soruyor.. hata yapmış olabilir ama sizin bu hadsiz yorumlariniz daha cok eleştiriyi hakediyor.
Desteğiniz için sağolun .. Çok güzel ozetlemssinz hanımefendi nin iç dünyasını !

canım tüm yorumları okudum ve insanların bu kadar kinci suçlayıcı başkalarını acısına tuz basıcı olduğunu bir kez daha gördüm :KK43: .ben senin ile aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum .
2ci çocuk için eleştirenler lütfen konuya odaklansın . mevzu çocuk değil konu sahibi doğurur da ayrılırsa bakar da. vallahi billahi pes yani. hele çocuğu olmayan sizin gibiler demiş ye umarım o kafayla hiç kimsenin annesi olamaz terbiyesiz

bir laf vardır evlılık demır leblebidir diye.sizin evliliğinizde bu tanıma çok uyuyor.bence çoğumuz evliliğimizin en başında yaptığımız hatalrın cezasını çekıyoruz ve çekıcezde.sizin eşiniz sorumsuz olabilir yada ailesinde el bebek gül bebek buyumuş olabilir ama nice kadınlar var odundan masa sandalye yapmayı başaran.yanii taa evliliğin en başında kurallarını koyup sorumluluk verıp erkeği bişekilde az veya çok bişilere alıştıran.ama sizin benım gibi kadınlar çok fedakarız.en başta aman o uzulmesin ama oyorulmasın aman gonlunu kırmıyım aman onun şstediği olsun ve sonuç kişiliğini karakterini benliğini yaşama sevincini kaybetmış biz.çünkü biz fedakarlık yapmakla kendinde odun vermeyi birbirine karıştırıruz.ben çok odun verdin evimi ailemi işimi dostumu bıraktım.sıkıcı bir yere geldim.sırf eşim burdan ayrılmak ıstemıyo benım yanım kocamın yanı diye.çok teslim ettım kendimi.noldu verdığım bu karar altında ezıldım ağır geldi.ruhum git fide soluyo.ama keşke en baştan kurallarımı koysaydım.sonra ağlıyacağıma en başta ağlatsaydım ama kendimden taviz vermeseydim.ozaman mutlu olur cevremede hayrım olurdu.
bence sizin hatanızda bu olmuş en baştan beri hep fedakarlık yapmışsıznı.ama erkekler fedakarlığı bir sureden sonra görev adlediyolar.onlar ıçın bişi ıfade etmıyo.o zaman işte pişmanlıklar başlıyo.
bence boşanmayı düşünmeyin.boşanınca ıkı çocuklu hayatınız bu hayatınızdan dahamı kolay olucak.bir terapist deneyin.yada aile buyuklerınden yardım alın

Öncelikle herkese hayırlı cumalar .. Eşimle 3 sene dir süren bi evliligimiz var ve bu 3 senede eşimle çok gelgitler yaşadık eşim hep ben böyleyim kabul edersen dedi banaysa bendeki sevmediği huylarida hep zorbalikla değiştirmeye çalıştı böyleysen kabul etmiyorum dedi ! Ben hep kendimden ödün verdim smdi eski benden eser yok ben kimim sorusuna bile cvp veremiyorum ! Oyle ki yaşam dolu olan ben artık hiçbişey yapmak istemiyorum . Ne zaman tartissak hep alttan alan ben oldum o hep kırdı döktü Bağırdı çağırdı beni dinlemedi güzellikle konuşmaya çalıştığım zamanlardaysa bidaha sinirlendigi kavga ortamı olduğu için oda çözüm olmadı :-( sevmediğim bi yönü De sinirlendigi zman direk bana gerizekalı aptal beyinsiz diye hakaretler etmesi ! Ayrıca benimle muhabbet etmeyi de sevmez yani bişeyler anlatrm öyle dinler ama çoğu muhabbetlerimde sorularima cvp bile vermez . Mesela 1 saat yolculugumz sürer hep ben konuşurum kendisi ya evet der ya Hayır . Normalde arkadaşlarının yanında neşeli Şakacı sakin adam benim yanımda sessiz sıkıcı sinirli birine dönüşüyor ! Ev islerinde bana hic yardimci olmaz cok nadir dir yani bi elin 5 parmagni gecmez . Çalışan bi bayanim ve yardım a çok ihtycm oluyo ancak anne evinde el bebek gül bebek büyüyen eşim hiç yanasmiyo öyle ki hamileyim kendi suan tatilde calismiyor ben hergün sabah ise gidip akşam geldiğim halde yine yardimci olmuyo bi bebegimz var onun yükü de benim üzerimde niye bana yardım etmiyosun dedigimde yapma ozaman diyo artık psikolojimin iyi olmadgni dusunuyorum ona sinirlenip 1 yasndaki kizima kiziyorum sonradan vicdan azabı hissediyorum lavaboya gittgimde dahi arkamdan çabuk ol der ben gelene kadar o çocuk ağlar kalkıp susturaym demez çok düşkün dür rahatına. Ilk başlarda suskun odun halinide seviyodum ama artık çok batmaya başladı onunla vakit geçirmek istemiyorum onun yanında çok skliyorum . Öyle ki eşime karşı hiçbişey hissetmiyorum sarılıyor öpüyor buz gbiym hiçbir heyecan yok ona karşı bakıp ta seviyorum be dediğim hiçbi an yok :KK43: uzun zamandır bu halim devam ediyo ve bu durum beni çok üzüyor . Boşanmak için elime çok fırsat geçti ama salak gbi bosanmadim değişir dedim Smdiyse boşanmak istiyorum ama ortada sebep yok . Çünkü ickisi kumari dayağı aldatma gbi sorunlarımız yok ama onun bu vurdumduymazlgi beni cildirtiyo ayrıca merhametsizligi beni tek başıma hiç bi yere yollamaması herseye kızıp sinirlenmesi beni kendinden çok soğuttu. Bi ömür bu şekilde surebilirim mutsuzluktan ölmem ama istemiyorum huzursuz sevgisiz bi ortamda Çocuklarımı büyütmek bi ömrümü geçirmek istemiyorum . Bosanaym desem ortada elle tutulur bi sebep yok ! Siz söyleyin ben napim ? Eşime karşı olan bu soğukluğum geçer mi ? Yoksa bi ömür sevmediğim adamla mi yaslanacam :KK43:
Güzel kardeşim bir evliliğin bitmesi için şiddet alkol aldatma vs gibi sebepler aramak çok cahilce bir düşünce zira en büyük travma psikolojik şiddettir.
Zira bedeniniz acısa bunun acısını unutursunu ancak eşinizin hakaret dolu sözlerini unutmazsınız beyninizi yer kemirir.Mutsuzluktan ölmezsiniz ama böyle bir adama feda edecek bir kaç tane hayatınız varsa buyurun feda edin.
Benim şu anda ikinci evliliğim ilk evliliğim de eşime karşı olan tüm hislerim bittiğinde kızım henüz 1 yaşındaydı ve ben kızım için bu evliliği yürüteceğim dedim ama en fazla 2 yıl daha dayandım psilokoljim bozulmuştu intihar etmeyi bile düşünsüğüm zamanlar oldu. Millete mavi boncuk dağıtan adam bana gelince öküz gibi davranıyordu.Ona dokunmak bana dokunması resmen işkence gibi geliyordu gizli gizli doktora gidip ilaç yazdırıp alıyordum o ilaçlar dış dünyayla bağlantımı kesiyor boş boş etrafa bakınıyordum o enerji dolu pozitif mutlu kadın gitmiş yerine bildiğin bir taş duvar gelmişti yani ben.Bir gün evde koltukta otururken 20 sene sonraki halimi düşündüm kızım büyümüş üniversite için başka şehre gitmiş belki de sevdiklerim ailem annem babam bu dünyadan göç edip gitmiş ve ben p..ç gibi ortada sevgisiz savunmasız mutsuz zavallı bir kadın olarak sevmediğim bir adamın yanında ömrünü heba etmiş bir kadın olarak kalacaktım.Peki ya annemin bende ki sütü emeği babamın emekleri sevgileri ne olacaktı? Anam beni bunlar içinmi doğurdu? Onca eziyeti bu adam beni mutsuz etsin diyemi çektiler bunlar içinmi okuttular? Annemin babamın görmek istedikleri kızlarının sonu bumu olmalı? Dedim kendi kendime.
Veeee HAYIR bu adamla 1 dakika bile kalmayacağım boşanıp yanlızda kalsam mutlu olacağım dedim ve hemen aileme durumu anlattım yanımdamısınız yoksa gidip kendime yeni bir hayat kurayımmı dedim.Babam yanımıza gel toruna biz bakarız dediler zaten benimde iyi bir mesleğim ve işim vardı hemen dava açtım gizlice 3 ay içinde celp geldi eşim şaşırdı tabi celp gelince babamların yanına talındım sonra mahkemem görüldü hiçbir şey talep etmedim nafaka tazminat eşya vs. avukatsız tek celsede boşandım kızımı velayetini bana verdi mahkeme ilk 1 yıl sıkıntı çektim tabi çevreden gelen sorular kızımın babasının peşimi bırakmaması tekrar deneyelim sözleri yalvarışları vs hiç birini dinlemedim kızımı babasından asla uzaklaştırmadım sürekli görüştürdüm.
Boşandığım zaman kızım 4 yaşındaydı şimdi 19 yaşında Boşandıktan sonra 10 yıl yanlız geçen işten eve evden işe monoton yaşanan bir hayat ve ardından hiç beklemediğim bir anda yıdırım aşkı ile 3 ay içinde evlilik vs vs....
5 yıl oldu evleneli kocamı çok seviyorum şimdiki eşimde mükemmel değil ama en azından aramızda ilk günkü gibi tutkulu bir aşk var şu anda 40 yaşındayım ve aşkımızın meyvesi olan bebeğimizi sağlıkla imanla doğması için bekliyoruz.
Boşandığım zaman 25 yaşındaydım 35 yaşıma kadar belki yanlız geçti ama en azından yanlızlığımla mutsuzdum sevmediğim bir adamla psikolojik baskı altında mutsuz değildim.
Keşke demedim hiç hep İYİKİ dedim.
Bir tane hayatın var o da 1 nefeslik.5 dakika sonrası için garantisi olmayan bir hayat için kime ve neye göre yaşamak istediğine iyi karar ver.
Şu anki mutsuzluğun senin seçimin :KK66:

sorunlu evliliği olan mutsuz olanların çoğu da hamile :işsiz:

saydığınız sebepler zaten başlı başına sorun , nasıl sebep yok diyebiliyorsnuuz:KK14: hassas olmanızla ilgisi yok gerçekler biraz acı oluyor maalesef. siz içinde bulunduğunuz durumu daha iyi anlayın boşanmak için sebep yok demeyin diye bu yorumlar yapılyor
Ya bana göre var eşime göre hersey güllük Gülistan lik .. tm da gerçekler böyle söylenmemeli diye düşünüyorum . Herşeyin bi yolu yordami var tatlı dili var arkadaşlar terbiyenin dışına çıktıkları için sinirleniyorum zaten Üzgünüm dahada üzülüyorum

Ve sen böyle bir umursamaz kocaya 2ci bir bebegi doguracaksin ve yukun dahada artacak.kendin ettin kendin buldun bence.eşininse yapisi o.sana karşi nasilsa sende öyle davran
Bende şuanda doğumdan sonrasını düşünüp dahada umutsuzluğa düşüyorum sevinemiyorum bile :-( ozaman bosaniriz.. çünkü denedim ve sonuç baba evine gttim

Selamlar...
Yorumunuzu okudum da çok fevri çıkışlar yapmışsınız.Sizin gibiler derken o gibiler kısmını açabilirmisiniz rica etsem?
Bende kızıma 4 aylık hamileyken bpşanma kararı aldım ama çevre ve aile baskısı sebebiyle o iğtenç işkence dolu evliliğimi 4 yıl kadar uzatmak zorunda kaldım.Sonuç sizin gibi psikolojik olarak sıkıntılı fevri biri oldum çıktım.
Neyse evlat Allah teâlânın takdirine bağlı bir durum. Kun fe yekun ol der ve olur belki sizin için ol demiyordur belki de siz böyle ars niyetli bir kişisin diye size evlat vermiyordur belki de sizi böyle sınıyordur kimse bilemez Allah bilir sadece.
Bende 40 yaşındayım yumurta rezervlerim azaldığı için bebeğim olmuyordu ama birgün hiç aklımızda yokken hamile olduğumu öğrendim ve çok şaşırdım.
Şimdi Bebeğimi bekliyorum tabi yapılan testlerim hep kötü çıktı bebeğim özürlü olabilir vs ve eşimle ben Aşlah teâlânın bize emanetini nasıl verirse versin ona öyle sahip çıkacağız bu sebepten bebeğimizi aldırmayo düşünmedik bile.
Yani Allah herşeyin hayırlısı neyse onu versin.Sizde bu derece ard niyetli olmayın belki size de verir Rabbim.
Saygılarımla.

X