- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Parkta yürüyen hamile kadına da saldırdılar. Parka da çıkmayalım o zaman.
Onlar hapisten çoktan çıktı maalesef. Sokaklarda içimizde yaşıyorlar. İnşallah geberip gitmişlerdir.
Benim eşimde de benzer durum var gorumcem göbeği açık geziyor mini etek giyiyor ben v yaka giysem önünü kapa deyip duruyor ikide bir o hesap.. anlamadım kendilerininkine laf söylemiyorlar bize gelince ahlak bekçisi kesiliyorlar. Kocamı çok seviyorum ama bu huyundan nefret ediyorum .İyi geceler hanımlar. Bu aralar çok konu açar oldum ama şu an gerçekten sinirliyim ve objektif yorumlara ihtiyacım var.
Eşim, ilk evliliğinden olan kızı, ben, annem bu akşam yemeğini annemde yedik. 16 yaşında bir de kızkardeşim var. Onun arkadaşının doğum günü varmış yemeğe gelmedi.
Yemekten sonra eşimin kızı gitti annemde bir arkadaşına uğradı biz evde kaldık.
Kızkardeşim aradı mangalı almaya geleceklerini söyledi. Annem tamam demiş.
Bir süre sonra geldi yanında bir erkek arkadaşıyla. Çocuğu ismen biliyordum kapıya kadar gelince içeri davet ettim soğukta beklemesin hem de biraz tanımak istedim çünkü çocuk 19 yaşında ve ünv öğrencisi bizimki daha 16. Görmek istedim nasıl diye. Kızkardeşimle aralarında sevgililik gibi bir durum yok normal arkadaşlar.
Biraz sohbet ettik hatta okuduğu bölümden memnun olmadığından bahsetti ben de fırsat bu fırsat kızkardeşim de seneye sınava girecek keşke biraz derse odaklansanız bu kadar gezeceğinize dedim. Eşim inanılmaz gergin ve hiç konuşmuyor bu arada.Velhasıl çocuğu gözüm tuttu, tanıyanlardan da duymuştum iyi bir çocuk olduğunu.
Mangalı aldılar gittiler o arada annem geldi bunları yolculadı falan. Eşimin surat sirke satıyor tabi.
Ne oldu dedim
"Avrupayı geçmişiz" dedi.
O ne demek ya dedim
"çocuğun kapıya gelmesi normal karşılanıyor" dedi.
Napıcaktık dövecek miydik? Çocuğu tanımaya çalıştım dedim
"bu ne rahatlık böyle" dedi vee benim şalterler attı. Tartışma çıktı.
Annem sigara içmeye çıkmıştı içeri gelip de tartışmamızı görünce hemen lafı çevirmeye çalıştı "ben tuğçenin iyiliği için söylüyorum vs vs" Sen o lafı annemle bana söyledin dedim tartışma uzadı gitti. Ben onu aileden biri görmüyormuşum. Herşeyi istediğim gibi anlıyormuşum, anneme "Allah sana yardım etsin anne" bile dedi.. Normal karşılıyorsunuz cümlesini de inkar etti ben öyle bir şey demedim diyor.
Sonra da "madem beni aileden görmüyorsun ben gidiyorum" deyip gitti. Güle güle dedim sadece.
Bariz annemle bana rahatsınız dedi. Ben böyle anladım. Siz ne düşünürdünüz? Ben mi yanlış anlamışım?
Not: Mangalı arkadaşlarıyla yakacaklar, sadece çocukla beraber gelmiş almak için. Bodrumda yaşıyoruz burada her köşede mangal yakabilirsiniz. Evin yakınında olacaklar zaten.
Ayrıca şunu söyleyeyim amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek. Kendi kızı arkadaşlarıyla arada bir eğlenmeye bara gider (19 yaş) ıkı çıkmaz. Bu kadar karşı insan kendi kızına da bir şey söylemez mi? Bize olan tepkisi çocuğu eve alıp tanımaya çalıştığımız için.
Mangalı doğum günü için yakıyorlar
Çok konuştuk bunları. Eğer dediğiniz gibi söylersem (x de yapmıyor mu) sen benim kızımı neden karıştırıyorsun, kızımı neden kıskanıyorsuna dönüyor olay.
Ben olaya bambaşka bir açıdan yaklaşayım. Kız ya da erkek benim için fark etmez, 16 yaşında bir çocuğun 19 yaşında arkadaşı olamaz. Bak sevgilisi demiyorum, arkadaşı olamaz. Yaş dediğin şey yıllara göre değişir. 20 yaşında bir gençle 25 yaşında bir genç arkadaşlık yapabilir. Aradaki beş yaş bir şey ifade etmez ama 16 yaşında biri için aradaki üç yaş çok şey ifade eder. Ayrıca ciddi anlamda çok kötü bir zamanda yaşıyoruz. Yine kız ya da erkek fark etmeden 16 yaşında bir çocuğun okul dışındaki günlerinde akşam altıdan sonra dışarıda olmasına asla izin vermem, hele de kış günü. Elbette yaşadığın yer, yaşadığın yerin kültürü, değer yargıları önemli. Ha bu konuda karışma hakkı eşine düşer mi, bence düşmez. İyi niyetli uyarılarda belki bulunabilir ama Avrupayı geçmişiz falan gibi imalı sözler hoş olmamış. Bu arada sen de onun kızıyla senin kardeşini bir tutma. Onun kızı 19 yaşında, senin kardeşin 16.İyi geceler hanımlar. Bu aralar çok konu açar oldum ama şu an gerçekten sinirliyim ve objektif yorumlara ihtiyacım var.
Eşim, ilk evliliğinden olan kızı, ben, annem bu akşam yemeğini annemde yedik. 16 yaşında bir de kızkardeşim var. Onun arkadaşının doğum günü varmış yemeğe gelmedi.
Bir süre sonra geldi yanında bir erkek arkadaşıyla. Çocuğu ismen biliyordum kapıya kadar gelince içeri davet ettim soğukta beklemesin hem de biraz tanımak istedim çünkü çocuk 19 yaşında ve ünv öğrencisi bizimki daha 16. Görmek istedim nasıl diye. Kızkardeşimle aralarında sevgililik gibi bir durum yok normal arkadaşlar.
Biraz sohbet ettik hatta okuduğu bölümden memnun olmadığından bahsetti ben de fırsat bu fırsat kızkardeşim de seneye sınava girecek keşke biraz derse odaklansanız bu kadar gezeceğinize dedim. Eşim inanılmaz gergin ve hiç konuşmuyor bu arada.Velhasıl çocuğu gözüm tuttu, tanıyanlardan da duymuştum iyi bir çocuk olduğunu.
Mangalı aldılar gittiler o arada annem geldi bunları yolculadı falan. Eşimin surat sirke satıyor tabi.
Ne oldu dedim
O ne demek ya dedim
Annem sigara içmeye çıkmıştı içeri gelip de tartışmamızı görünce hemen lafı çevirmeye çalıştı "ben tuğçenin iyiliği için söylüyorum vs vs" Sen o lafı annemle bana söyledin dedim tartışma uzadı gitti. Ben onu aileden biri görmüyormuşum. Herşeyi istediğim gibi anlıyormuşum, anneme "Allah sana yardım etsin anne" bile dedi.. Normal karşılıyorsunuz cümlesini de inkar etti ben öyle bir şey demedim diyor.
Sonra da "madem beni aileden görmüyorsun ben gidiyorum" deyip gitti. Güle güle dedim sadece.
Bariz annemle bana rahatsınız dedi. Ben böyle anladım. Siz ne düşünürdünüz? Ben mi yanlış anlamışım?
Not: Mangalı arkadaşlarıyla yakacaklar, sadece çocukla beraber gelmiş almak için. Bodrumda yaşıyoruz burada her köşede mangal yakabilirsiniz. Evin yakınında olacaklar zaten.
Ayrıca şunu söyleyeyim amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek. Kendi kızı arkadaşlarıyla arada bir eğlenmeye bara gider (19 yaş) ıkı çıkmaz. Bu kadar karşı insan kendi kızına da bir şey söylemez mi? Bize olan tepkisi çocuğu eve alıp tanımaya çalıştığımız için.
İyi geceler hanımlar. Bu aralar çok konu açar oldum ama şu an gerçekten sinirliyim ve objektif yorumlara ihtiyacım var.
Ne oldu dedim
O ne demek ya dedim
O sizin eşiniz sadece.
Kardeşinizin üzerinde herhangi bir hükmü ya da yorumu olamaz.
Sizin tutumunuzu doğru buldum.
Bu konularda dış kapının dış mandalı olur ancak.
İyi niyetli olsaydı inanin hükmü de olurdu yorumu da. Konu bizim kızlar olduğu zaman eşim kv, dedikoducu fesat komşu türünden birşeye bürünüyor.
Kızkardeşimle bu ilk uğraşması degil. Daha önce de sacma sapan şeyler oldu. Kızına şort giydirip tuğçenin giymemesi gerektiğini söylemesi gibi. Bundan sonra tek bir lafinı bekliyorum gemileri yakmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?