Eşime göre annemle ben rahatmışız

Eski konulariniza baktim burdaki bir arkadaşın uyarmasıyla. Ve kesin eminim ki o adam asla iyi niyetli biri değil. Ah be ablacım..

Pedofili iması yapıyorsanız öyle olduğunu düşünmüyorum. Bana böyle olmadığını gösterdi. Ama beşer şaşar kesinlikle hayır diyemem tabiki etrafımız sapık kaynıyor Allah bilir kimin ne olduğunu.

Bizim bir aile dostu sahil kasabasında kizinin yaşı gereği yaşadığı arkadaşlık sosyal durumlara enişte yorumları yüzünden 16 yaşında Almanya ya gelin etti kız şu anda 35 yaşında 3.eşinden ayrılmış durumda almanya'da yaşamaya devam ediyor siz en doğrusunu yapmış sınız ege li olmayanlar sizi anlayamaz eşini zede söz hakkı tanımayın bu konuda

Yazdığım için bana kizacaksiniz belki ama yazdıklarıniza ve konunuza göre konuşuyorum siz kızkardeşinizi arkadaşlarından değil esinizden koruyun
Eğer sohbet arasında bile 18lik kizla evlenebilirim diyorsa utanmadan zihniyeti bozuktur

Bakın eşimi bu konuda savunmayacağım. Biz o konuyu defalarca konuştuk ve zaman içindeki davranışları bana durumun öyle olmadığını gösterdi. Ben inandım. İnanmasaydım evli kalmazdım. Bu demek değil ki gözlerimi kapadım. Hayır gözlerim sonuna kadar açık. Eğer gerçekten farklı türden şeyler olduğunu anlarsam biletini keserim. Bu konuda kesin tavırlıyım. Zamanında bu kadar kafaya takıp konu açma sebebim de bu zaten.

Yok yok pedofiliyi kastetmiyorum. Sadece iyi niyetli bir abi olmadığına emin oldum. Diger konu hakkında emin olamam.. Sizin ve kardesinizin zor durumda olmasıyla ilgili bir konu. O sort olayindan sonra acmissiniz. Burada acik açık yazmıyorum konunuz dağılmasın diye.

Ama eşiniz beni korkutan, uzak durmam gerektigini düşündüren bir adam.. o yüzden size ve ailenize yapacağı yorumlari ciddiye almayın lütfen ve kendi ruh sağlığınızı koruyun ona karşı. Ayaklarınızı yere basin lütfen.

Gençlerin aileleri arkadaşlarını tanımalı ve ılımlı olmalı tabiki,Eşiniz kendi kızı kaç yasında bilmiyorum ama bu konularda baskıcı yaklaşırsa kapıya getirmez de dışarda buluşur sanki,bence siz annenizle rahat olmaya devam edin ,karşılıklı güven gençler ve aileler arasında çok önemli, ailesi arkadaş çevresine nötr bakan ve baskı kuran gençler gidip abuk subuk aşk meşk olaylarına karışıyor sonra ,olmadı zararlı arkadaşlar alışkanlıklar, Eşinizin bakış açısı içler acısı yani

Aman allahım tamamını okumamıştım,demekki adam kendi gibi görüyor herkesi ondan böyle ıyğğ

O zaman gercekten saçmalamış eşin. Sizin yaptiginiz daha mantıklı bence. Sonuçta kimle arkadaslik ettigini görmüş oldunuz. bi de normal arkadasi. abartmis gercekten.

Bu konuda haklısınız işte. Ne yapsa kendini haklı gören bir tip. Hangi konudan bahsettiğinizi anladım. O zaman yaptıklarına çok pişman ve çok değişti ama yine de silinip atılmıyor işte yaşananlar iz bırakıyor.

Bu konudaysa şundan kesinlikle eminim ki kızını kızkardeşimle kıyaslıyor ve bir çekememe, kendi kızını her durumda yüceltme durumu var. Bunu çok aşmaya çalıştım ama olmuyor. Bundan sonra kesinlikle kızkardeşim hakkında en ufak bir yorum yapmasını istemiyorum. Kendi kızıyla ilgilensin. En ufak bir sözünde ortalığı yıkacağım artık.

Doğru olan sizin yaptığınız.
Annem kiminle nereye gideceğimi bildiği sürece gece çıkma iznim vardı ve bu nedenle bir kere bile yalan söylemedim. Nasılsa anlayış gösterir diye dürüst oldum.
Ne kadar baskıcı ailesi olan arkadaşım varsa sevgilileriyle görüşmek için dönem ödevlerini, meşhur Merveler yalanını falan kullanır yine çıkardı.
Tek fark vardı, onların ailesi kızlarının nerede olduğundan habersizken benim annem her zaman nerede ve kimle olduğumdan haberdar oldu.
Kızları koruyacağız diye daha çok yalana itmek her zaman daha çok kötülüğe sebep oluyor. Allah korusun bir şey olsa nerede arayacağını bilmiyorsun.
Eşinize bunları söylemelisiniz.
Tebrikler çok güzel bir ailesiniz.

Bence yanlış anlamamışsınız. Kardeşinize ve arkadaşına sizin yaklaşımınız gayet normal. Eşinizde bir sorun var. Bodrumu da bodrumda yaşayan insanları da biliyorum, eşiniz oraya göre baya gerilerde kalmış diyeceğim ama kızına farklı sizin kardeşinize farklı davranması garip... Başka bir sıkıntısı var bence.

Aynen benim ailem. Taksimdeysem taksim dedim. Arkadaşıma gittiysem oradayım dedim. Her zaman nerede olduğumu bildiler.

Eşiniz kardeşinizi sahiplenmiş ve endişelenmiş buna sevinmeniz lazım ayaküstü çocuğu ne kadar tanıyabilirsiniz ki ayrıca akşam yemeği yendiğine göre baya geç.olmuş hava kararmış zaten kış Bodrum bile olsa mangal saati değil yani. Zaman kötü insanların başına neler geliyor tüm arkadaşlarını tanımıyorsunuzdur kaldı ki mangalı yak ye falan saat kaç olur eşinize haksızlık etmişsiniz baba da yok başında sanırım daha reşit bile değil bu kız. gündüzler çuvala mı girmiş.

Aynen benim ailem. Taksimdeysem taksim dedim. Arkadaşıma gittiysem oradayım dedim. Her zaman nerede olduğumu bildiler.

Yurtta kalırken evci iznim vardı mesela.
Bir de evci izni olmayan iki kız arkadaş vardı. Biri kilitli olduğu halde yangın merdivenine çıkardı, tersten basamaklara basa basa iner giderdi. Ailesi yurtta sanıyor imza saatinden sonra 23'te falan çıkıyordu kızı düşün.
Bense evci iznimle bir yere gidersem de her zaman anneme bilgisini verdim.
Bu aman kızları koruyalım diye akşam dışarı bile yollamamak aslında çok daha büyük bir risk almak. Nereye gittiğini kimle gittiğini bilemiyorsun. Yalanlar dinliyorsun sürekli.

Vereceğim cevap direkt "Herkes kendi işine baksın, annem senden öğrenecek değil çocuk yetiştirmeyi" olurdu. Tepkinde haklısın. Kendine gelsin çok umursuyorsa adam gibi uyarsın yok avrupayı geçmişiz yok bilmem ne. Beğenmediği avrupalıların çoğu evliliğin sonsuza kadar gitmesi gerektiğine inanıyor. Kendi neden boşanmış? Avrupayı kendi de geçmiş yani. Neyse. Sinirlendim siz haklısınız. Burnu sürtsün biraz her şeyin yolu yordamı var bu böyle söylenmez.

Sıkıntısı kızıyla kızkardeşimi kıyaslaması. Daha önce de zibilyon kere kıyaslama yaptı. Koskoca adamın tuğçeye karşı bir hıncı var, çünkü tuğçe ayda iyi miktarda bir harçlık alıyor, her işini kendi halledebilen bir çocuk. Kızı 20 yaşında ama hastaneye bile kendi gidemez, ya da telefonunu servise veremez. Biraz naif bir kız. Maddi imkanları da tuğçe kadar iyi değil. Tuhaf ama kızı adına tuğçeyi kıskanıyor resmen.

Eşin önce kendine baksın! Kız evlat yetiştirmek, sıkıştırarak sıkarak olmaz. Hele ki Bodrum'da... Siz doğruyu yanlışı öğrettikten sonra hiç birşey olmaz!

16 yaşında bir genç kız tabi ki arkadaşlarıyla zaman geçirebilir ailesinin bilgisi dahilinde.

Burada bunu doğru bulmayan arkadaşlar var. Onların kızları (eğer varsa ya da olursa) belki 16 yaşında değil ama 18'inde üniversiteye başlayınca, başka şehire gidince kabak çiçeği gibi açılıp aileden gizli her haltı yiyenlerden olacaklar çok yüksek ihtimalle.

Pinkpin, eşiniz kardeşiniz hakkında yorumda bulunmaısn bence de bundan sonra. Ona kendi kızıyla ilgilenmesini söyleyin.

Isteyen gerici desin isteyen cahil,bende kızımı yada kız kardesimi o saatte sokaga göndermezdim,hergün neler izliyoruz haberlerde,çagdaşlık yada medenilik bu devire fazla,kimin ne düşündügü yada nasıl biri olduğu önemli degil,söz konusu sevdiklerimse asla risk almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…