Eşime göre annemle ben rahatmışız

Daha önceki konunuzdan biliyorum eşinizin kızı 20 yaşında ama kardeşiniz 16 yaşında. sizce fark yok mu.Bu tepkiyü verme nedeniniz tamamen eşinizin kızının rahatça gitmesi ki nereye gitti o da önemli sadece yemeği yedik kızı gitti demişsiniz. Be olursa olsun 16 yaşında bir kızın akşam yemeği vakti erkeklerle mangala gitmesi hoş karşılanmamalı bunun eşinizin kızına izin vermesiyle alakası olmamalı bu tepkiyi kardeşinize sizin ve annenizin vermesi lazım bu zamanda 2 dk konuşmayla kimseyi tanıyamazsınız. daha önceki konularda da eşinizin kızıyla alakalı konu açmıştınız sevgilileri onun falan deyip şikayete geçmekte hoş değil. 16 yaşla 20 yaşı aynı kefeye koymayın ve kardeşinizin erkek arkadaşlarıyla mangala gitmesini
normal karşılıyorsanız kızının sevgilisü olmasını nasıl şikayet ediyorsunuz biliyorum o çocukla kardeşim sevgili değil diyırsunuz nerden bilip emin olabiliyorsanız siz kardeşinizs kendiniz öğütre bulunuj eşiniz karışmasın tamam ama bu zamanda geç.bir saat

Birincisi kız kardeşim erkeklerle mangala gitmedi. Erkekli kızlı arkadaş grubuyla gitti ve 1 defalığa mahsus arkadaşının doğum günü için yapılan bir organizasyondu. Diğer arkadaşlarını da tanıyoruz. Ne çirkin bir tabir.

İkincisi ben eşime kızının sevgililerini şikayet etmedim. Kızkardeşime verdiği tepkiyi neden kendi kızına göstermediğini irdelemek adına eşimin de bildiği sevgililik durumlarını konuştum. Bilmediği birşeyi isfitlemedim.

Konuyu okumuşsunuz ama anlamamışsınız.

Şaşkınlıkla okuyorum yorumlarınızı, ne var bunda kız arkadaşıyla eve mangal almaya gelmiş ki gayet normal bizim arkadaşlarımız da bizi tek bırakmazdı ben de geliyim der gelirlerdi yanımızda bir yere gidiceksek. Olması gereken tepkiyi vermişsiniz yani çocuğu içeri buyur edip halini hatrını sormuşsunuz. Eşinizin böyle bir laf etmesi çok saçma.

Çok iyi etmişsin konuşmakla. Burada o kadar çok susan kadın görüyoruz ki sizin tavrınız ilaç gibi geldi bana.

Çok iyi etmişsin konuşmakla. Burada o kadar çok susan kadın görüyoruz ki sizin tavrınız ilaç gibi geldi bana.

Bariz kötü niyet varken susmam mümkün değil. Üstelik tuğçe babası olmayan bir çocuk. Kimseye ileri geri konuşturtmam yanlışı olsa dahi. Sen eniştesin, sahip çıkacağına açık arıyorsun ayıp yani.

Aynı fikirdeyim. Dış kapının dış mandalı duracağı yeri bilecek.

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim konu sahibi eşin gerçekten çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…