Merhaba hanımlar.
Eşimle konuştum. Yaptığı yorumun yapıcılıktan uzak, iğneleyici olduğunu, rahatsız ettiğini ve bir daha tuğçe hakkında herhangi bir yorum yapmasını istemediğimi söyledim. Beni art niyetli olmakla, herşeyi yanlış anlamakla suçladı. Avrupayı aşmışız derken kendini de katarak söylemiş güya. Bi ben onu tuğçeye söyledim bi tuğçeye söylemedim deyip saçmalayıp durdu.
Sadece bir şeyi çok merak ediyorum dedim. Kendi kızına karşı böyle değilken tuğçe söz konusu olduğunda neden böyle tepkiler veriyorsun dedim.
"Ben kızıma karşı da böyleyim" dedi.
Hayır dedim. Sen de biliyorsun sevgilileri oldu hiçbirinde de tepki verdiğini görmedim dedim.
Bana "onun sevgilisi olduğundan haberim yok" dedi. Inanamadım.
Nasıl yok dedim bana demedin mi sen konuş sen hallet ne sevgilisiymiş diye
"sen de büyütülecek bir şey yok kızma dedin diye kızmadım" dedi. Adamın kızını korumuşum adam bunu bana karşı kullanıyor:)
Zaten sorun benim davranışlarım değil senin davranışların. Seni konuşuyoruz bunu da bana mı yükledin dedim.
Bu defada "benim kızımın ne yaptığından haberim var ve ben onunla ne zaman konuşsam hep geri dönüşü oldu yüzümü hiç yere eğmedi" dedi.
Yani demekki kızının sevgilisi olmasını normal karşılıyorsun avrupayı aşmış gibi hissetmiyorsun. Bara falan gittiğinde de sesini çıkarmıyorsun dedim.
"O senede 1 kez olan bir şey" dedi.
Hayır dedim senin de benim de bildiğimiz biri kerimcan durmazın partisi olmak üzere 5 kere bara arkadaşlarıyla gitmişliği var. Yani bunlar benim için avrupayı aşmışlık değil şimdiye kadar da herhangi bir yorumda bulunmadım ama benim kızkardeşimin normal erkek arkadaşı eve geldi diye yaptığın yorumla kendi kızına karşı sergilediğin tavrını bağdaştıramıyorum. O yüzden de bunlari sorgulamak zorunda kalıyorum dedim.
En sonunda diyecek bir şey bulamayınca ben de avrupayı aşmışım o zaman dedi.
Ve tekrar tuğçeyle ilgili herhangi bir yorum istemediğimi söyleyip konuyu kapattım.
Kızıyla ilgili kısımlarda çok sinirlendi hop oturup hop kalktı resmen. Eğer bu şekilde devam ederse sanırım ben boşanacağım. Boşanılacak bir şey değildir belki kimine göre ama eşimden çok soğuyorum bunlardan dolayı. Bakalım zaman neyi gösterecek.